Kuliss9 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 Ahoj Pskaři dnes jsem se rozhodl, že přejdu z cfw na origo fw abych mohl zase na PSN a hrát hry přes net. Jenže jsem nesmazal ty zálohy her co jsem měl na cfw na interním disku a teď mi to zabírá místo na HDD a nevím jak se toho zbavit
0 Nemec30 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 jedině formát nic jinýho, z OFW neni přístup na HDD jako na CFW.
0 Kuliss9 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 Sakra formát ne to o všechno přijdu :(
0 Nemec30 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 je to jediná možnost ty hry z HDD jinak nesmažeš.
0 Kuliss9 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 Tak mi holt nic jiného nezbývá tak si aspoň zálohuju savy když už nic :(........ Jinak když jsem teď přešel na origo fw tak už asi nemám nárok na WELCOME BACK program co?
0 Nemec30 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 už ne, byl jenom jeden měsíc, myslim do začátku července.
Otázka
Kuliss9
Ahoj Pskaři dnes jsem se rozhodl, že přejdu z cfw na origo fw abych mohl zase na PSN a hrát hry přes net. Jenže jsem nesmazal ty zálohy her co jsem měl na cfw na interním disku a teď mi to zabírá místo na HDD a nevím jak se toho zbavit
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts