Steven.91 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Zdravím, mám flash 1.9.1.LT+ díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 mámm ponětí že to nejde...na starčí DAshe byli patche ale na poslední je už neudělali a má být podpora až v 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Zdravím,mám flash 1.9.1.LT+ díky za info. Úplně normálně jako vždy. Za předpokladu, že máš poslední DB 13599 což bys na 1.91 mít měl,stačí stáhnout, projet přes aktuální ABGX, vypálit a půjde. Problém bys měl pokud je to hra vypálená dříve s AP25 sektorem pro starší DB <131416, to šlapat nebude, musíš vypálit znovu. Ještě musíš mít v konzoli původní mechaniku (ne spoofnutou vyměněnou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 a když je vyměněná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krabbio Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 a když je vyměněná? Ze stare se vezme FW a z nej klic, ktery pak vlozi do FW pro novou mechaniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 To mě taky zajímá,já měl zato že flash se nahrává do mechaniky.. Jak to teda je?? dik já ji mám právě vyměněnou a mám tam lt+ 1.9(možná 1.9.1 :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Nové flashe 1.9+ nepodporují tzv spoof tj nejde třeba flashnout samsung aby se tvářil jako liteon což se kdysi dělávalo, ale musí se flashnout jako Samsung. AP25 kontrola si toto ale hlídá a pokud byl v konzoli původně třeba liteon hra se nespustí (nemluvě o tom, že na live lézt s takto vyměněnou mechanikou je velké riziko). Zrovna jsem tu měl jeden případ, kdy člověku flasher vyměnil předloni liteon za samsung a teď mu AP25 nejde a na live nemůže (nicméne vše ostatní jde).Když se měnil liteon za jinej liteon je to samo jedno,ale pokud se třeba samsung/hitachi spoofovalo jako liteon, je s AP25 hraním na 1.9+ šlus. Ideálně vrátit zpět původní liteonku, tedy pokud ji člověk dostal zpátky :-). Na druhou stranu je to jen 6 her,takže to asi taková trága není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steven.91 Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 A nevíte proč když jsi stáhnu ze stránek abgx360 poslední verzi 1.0.5 a nainstaluju ji, tak když se podívám do záložky o programu, je tam uvedeno, že je to verze 1.0.2 ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 A nevíte proč když jsi stáhnu ze stránek abgx360 poslední verzi 1.0.5 a nainstaluju ji, tak když se podívám do záložky o programu, je tam uvedeno, že je to verze 1.0.2 ...... 1.0.2 je pouze to GUI, to je furt stejné, mění se jen commandline verze, ta je 1.0.5 vidíš to na začátku výpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steven.91
Zdravím,
mám flash 1.9.1.LT+ díky za info.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.