Alex. Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Už se to tady řešilo, jedná se o problém ohledně updatu. Psalo se, že catch vymažu držením tlačítka na vyhledávání ovladače. To dělám, ale nic se neděje. Nevíte kde je chyba?:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Jakou chybu ti to píše ? Popřípadě co to dělá a nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alex. Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Can´t read the update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update. If the problem persists, visit http://www.xbox.com/support. Pak nějaký kód po čtyřech číslech, je jich celkem 6 (např. 3123 - 3600 - ...) Nereaguje mi ani ovladač, jakože echce načíst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Napiš ten kód, podle něho zjistíme o co se jedná. Ještě mi řekni z čeho jsi dělal update, byla to vypálená hra, nebo originál ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alex. Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 vypálená ... flash mám. Zapnu konzoli a napíšu ti ten kód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 To je ten problém z vypalované hry se update dělat nesmí. No uvidíme co to bude za kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alex. Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 3143 - 335a - 0f00 - 0000 - 0013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 jednoduše se musí dokončit update, což uděláš tím, že ho nahraješ na flashku a vrazíš do xka (složka $systemupdate v rootu flashky) - musí to být samo ten stejný který se ti nedokončil (13146, 13599) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 OK tak podle chyby se nic moc nedozvíme, nicméně udělej update z flash disku podle tohoto návodu, ale update z odkazu stáhni jenom pokud aktualizuješ na 13599 pokud na 13146 musíš ho stáhnout jinde, myslím že je někde na ulož.to. Připojte jednotku USB flash k portu USB na počítači. Stáhněte soubor aktualizace. Kliknutím na možnost Uložit uložte soubor ZIP s aktualizací konzoly do počítače. Rozbalte soubor (dekomprimujte ho metodou ZIP): Používáte-li systémy Microsoft Windows XP, Windows Vista nebo Windows 7, rozbalte soubor ZIP dvojím kliknutím. Používáte-li starší verzi systému Microsoft Windows, potřebujete k rozbalení souboru speciální softwarovou aplikaci (například WinZip). Zkopírujte obsah souboru ZIP do kořenového adresáře jednotky USB Flash. Odpojte jednotku USB flash od počítače. Zapojte jednotku USB Flash k portu USB konzoly Xbox 360. Restartujte konzolu. Po restartu konzoly se instalační program spustí automaticky. Když se zobrazí výzva k aktualizaci nového softwaru konzoly, zvolte možnost Yes. xmod: Hele nepředbíhej :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 sorry, samo výborná rada :-), jinak všechny updates stáhneš snadno u sleepyho http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alex. Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Děkuji oběma za pomoc. Bohužel to zkusím až zítra po práci, protože jsem flashku půjčil. Snad to tedy pomůže, budu informovat:) Nechci strašit, ale kdyby ani to nepomohlo, byla by ještě nějaká cesta jak to opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 když to uděláš jak bylo psáno tak to pomůže - pár sem jich už takto oživoval, nic na tom není. Good luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alex. Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 ok, děkuji:)) snad to teda klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Navrc Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Já mám asi stejný problém akorát mam jiný kod :) http://imageshack.us/photo/my-images/402/07092011019.jpg/ poradily by jste mi co stím můžu udělat ? :) zkoušel jsem to přes tu flasku a nešlo mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Já mám asi stejný problém akorát mam jiný kod :) http://imageshack.us/photo/my-images/402/07092011019.jpg/ poradily by jste mi co stím můžu udělat ? :) zkoušel jsem to přes tu flasku a nešlo mi to. Prověř následující - Dáváš tam stejný update, co ti spadl, (13146,13599) - Máš funkční flashku naformátovanou na FAT32 - Máš na ní jenom a pouze složku $SystemUpdate a to v rootu flashky - Odpoj disk případně paměťovou kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Navrc Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Skoušel jsem tam dávat 2.0.13599.0 jestli to je teda ten poslední co vyšel. Flasku sem si zformatoval viz http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok jak radil. Měl jsem tam jen ten soubor $SystemUpdat . Ten disk sem nezkoušel odpojovat zkusím to. Tak jsem to zkoušel i tak a ani to nejde asi jsem levej .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Skoušel jsem tam dávat 2.0.13599.0 jestli to je teda ten poslední co vyšel. Flasku sem si zformatoval viz http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok jak radil. Měl jsem tam jen ten soubor $SystemUpdat . Ten disk sem nezkoušel odpojovat zkusím to. Tak jsem to zkoušel i tak a ani to nejde asi jsem levej .. Musí to být logicky ten stejný co se ti přerušil. Z jaké hry si prováděl update ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Navrc Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 No to mně napadlo. Nhl 012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 No to mně napadlo. Nhl 012 NHL012 je Wave 12 hra, minimální potřebný dash 13146, takže bych spíš vyzkoušel flashku s 13146, ne 13599 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Navrc Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Jo už sem to zprovoznil akorat sem zrušil flash no :D musim ho někde nechat udělat. Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alex. Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Zrovna se to chystám udělat, ale nerad bych zrušil flash. Nelze to udělat nějak, aby mi ten flash zůstal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Navrc Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Pokud jsi tam dával nějakou novejši hru jako ja a dal yes na Dashboard tak uz mas po něm :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alex. Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 To už je fakt v prdeli? Žádná finta na to není?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Navrc Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 No skoušel jsem tam dat pálenou hru a napsalo mi to jen Play DVD :D A prolezl jsem toho hodně a všude psaly že je pozě :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alex. Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 a co když nemám xbox slim, ale arcade? tam jsem četl něco, že by to nemělo udělat nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alex. Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 tak je to v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Alex.
Už se to tady řešilo, jedná se o problém ohledně updatu. Psalo se, že catch vymažu držením tlačítka na vyhledávání ovladače. To dělám, ale nic se neděje. Nevíte kde je chyba?:/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.