Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP vs. Go

Franta22

Otázka

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Hele je to o zvyk, nejdříve jsem půl roku měl 1004 a poté 2004, pak jsem si koupil Go a říkal jsem si, že si na to nezvyknu, bolely mě z toho dost ruce a prsty, ale za týden jsem si zvykl na tolik, že už bych ho neměnil za žádné jiné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

tak fain , ja jsem si prave rikal ze bych asi rovnou poridil to Go-cko je sice o 1000,- drazsi ale kdyz bych kupoval piano tak stejne jeste budu potrebovat pametovou kartu a uz sem na stejne cene, navic si rikam ze ta vnitrni pamet asi bude dost rychla a mozna rychlejsi nez pametova karta to je jedna vec a pak jeste je tam na neletovana napevno tzn. nema zadne kontakty jako pametovka a tudis nemuze zlobyt co se treba tyce nejakyho blbyho doteku apod. (znam to treba z fotaku kam se strka karta) ze se to nekdy nepovede na prvni pokus..

nemluve o tom ze ted treba Alza ktomu jeste dava 10 her v cene

Odkaz ke komentáři

• 0

No a nechceš spíš ještě počkat na začátek příštího roku a koupit si nový PS Vita? Bude mít několikanásobně větší výkon, několikanásobně lepší grafiku (srovnatelnou s PS3), 2 foťáky (vepředu i vzádu), přední dotykový displej, zadní dotykovou plochu, pohybový čidlo na ovládání her pohybem, GPS, atd. informace zde http://cz.playstation.com/psvita/

Odkaz ke komentáři

• 0
A taky Vita bude o pár tisíc dražší, ale o tom se už nikdo nezmiňuje... tohle mě úplně zaráží.
Ale tak to je snad už z toho popisu nebo z těch stránek jasné ne? Snad každého napadne, že takovéhle úplně nové zařízení nabité až po okraj různými funkcemi a vymoženostmi bude dražší jak 7 let starý "téměř skomírající" handheld PSP.
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu