Franta22 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 mam takovej pocit kdyz koukam na obrazky toho Go-cka ze to asi blbe pedne do ruky ne ? ty knofliky sou moc dole, nebolej od toho treba ruce po delsi dobe klasicka psp me prijde asi pohodlnejsi na ovladani takova ergonomictejsi ? ale mozna se pletu ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Hele je to o zvyk, nejdříve jsem půl roku měl 1004 a poté 2004, pak jsem si koupil Go a říkal jsem si, že si na to nezvyknu, bolely mě z toho dost ruce a prsty, ale za týden jsem si zvykl na tolik, že už bych ho neměnil za žádné jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Franta22 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 tak fain , ja jsem si prave rikal ze bych asi rovnou poridil to Go-cko je sice o 1000,- drazsi ale kdyz bych kupoval piano tak stejne jeste budu potrebovat pametovou kartu a uz sem na stejne cene, navic si rikam ze ta vnitrni pamet asi bude dost rychla a mozna rychlejsi nez pametova karta to je jedna vec a pak jeste je tam na neletovana napevno tzn. nema zadne kontakty jako pametovka a tudis nemuze zlobyt co se treba tyce nejakyho blbyho doteku apod. (znam to treba z fotaku kam se strka karta) ze se to nekdy nepovede na prvni pokus.. nemluve o tom ze ted treba Alza ktomu jeste dava 10 her v cene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Franta22 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 tak ne Alza ale CZC http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=69327 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 No a nechceš spíš ještě počkat na začátek příštího roku a koupit si nový PS Vita? Bude mít několikanásobně větší výkon, několikanásobně lepší grafiku (srovnatelnou s PS3), 2 foťáky (vepředu i vzádu), přední dotykový displej, zadní dotykovou plochu, pohybový čidlo na ovládání her pohybem, GPS, atd. informace zde http://cz.playstation.com/psvita/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 A taky Vita bude o pár tisíc dražší, ale o tom se už nikdo nezmiňuje... tohle mě úplně zaráží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Franta22 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 no neco uz sem o tom slysel ale myslim ze hlavni problem bude asi cena a pak jeste dalsi veci .... ale nerikam ze to nezni zajimave, jeste to uvazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 A taky Vita bude o pár tisíc dražší, ale o tom se už nikdo nezmiňuje... tohle mě úplně zaráží.Ale tak to je snad už z toho popisu nebo z těch stránek jasné ne? Snad každého napadne, že takovéhle úplně nové zařízení nabité až po okraj různými funkcemi a vymoženostmi bude dražší jak 7 let starý "téměř skomírající" handheld PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Franta22 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 ale jiste, no abych rekl pravdu tak me na psp nejvic lakaji konverze starejch her co chodili na PS one na poradny hry mam komp tokle beru jenom jako hracku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 ber PS vitu nebo normalko PSP 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Franta22 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 asi tu 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Jako kdybych vybíral mezi GO a 3004 tak určitě 3004 protože GO se neosvědčilo podle drtivé většiny lidí a jinak bych bral samozřejmě vitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Nejvetsi "slabota" pro některé u PSP go je podle nich "Umd Mechanika", ale podle mě je 3004 určitě lepší, ale takovou kritiku Gočko sklízet nemělo .... Nebylo lepší, ale zas tak hrozné ne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 No tak kdyby si bral Vitu tak zase by musel kupovat originálky, což asi nechce, tak si počkej až výjde Vita a kup si buď 3004 nebo go, které baztak ještě zlevní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Já myslím že nejlepší je vzít nějakou 300K a lehce použitou a bude to levně a hry tam rozjedeš všechny tak jako tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Franta22
mam takovej pocit kdyz koukam na obrazky toho Go-cka ze to asi blbe pedne do ruky ne ? ty knofliky sou moc dole, nebolej od toho treba ruce po delsi dobe
klasicka psp me prijde asi pohodlnejsi na ovladani takova ergonomictejsi ?
ale mozna se pletu ?
dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.