Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Potřebuju poradit s novým flashem.


juraj4

Otázka

Cau lidi8) udělal sem chybu jako spousta ostatních, co tady čtu. Stáhl jsem si nhl 12 a těšil se jak si ho zapařím ale prdlajs:) Dal sem aktualizovat na nový DB přímo z dvd a xbox mi pak nechtěl naskočit. Chvilku sem panikařil, že ho už nikdy nerozjedu, dokud sem nenarazil na tohle forum (které je mimochodem výborné ;-)) a podle návodu sem dokončil aktualizaci ale bohužel přišel o flash:? Takže ted mam na xboxu DB 13146 a rozjedu jen originálky. Ano vím, moje chyba, mám číst a už sem se poučil. Teď bych potřeboval poradit jestli můžu někam xbox poslat a nechat si ho flashnout a aby mi jely nejnovější hry aji s ochranou AP 2.5 ???? Moc tomu nerozumím, nevím co znamená LT + .... a jakou verzi bych si měl dat. Akorát tady čtu, že se flashují různé typy mechanik a myslím, že mám benQ ale nejsem si jist, nevíte jak to poznám? Můžu tedy poslat xbox na flash např. LT + 1.92 a aktualizovat na na DB 13599 a pojedou mi opět přepálené hry? Mám starý bílý xbox 360 arcade, jestli je v tom nějaký rozdíl při flashování. Díky moc za ochotu a odpověď ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ano - můžeš klidně aktualizovat na 13599 a až budeš mít nový flash , tak ti půjdou všechny staré hry - kromě dříve vypálených her s AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops ) - ty by jsi musel znova opatchovat v ABGX a vypálit .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak si mám říct o flash LT + 1,92 a je jedno na kterou mechaniku? Flasher tu mechaniku pozna a da mi tam spravny flash? A ještě když sem zkoušel opachovat nhl v abgx tak mi to napsalo: verification failed, muze to vadit? A pri vypalovani sem zaskrtl verify a imgburn mi to dvd nechtel zavrit a napsalo to at to zavru rucne, tak sem nevedel co mam delat a strcil nhl do xboxu a dal uz sem psal :-D muzes jeste poradit co delam spatne? diky ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ano, flasher si s tím poradí, jen mu řekni, že chceš udělat flash na nejnovější. Doporučit mohu např. Kanalizatora (http://console-forum.net/tema/26637-flashnuti-xbox-360-mechaniky-liteon-74-83-93-ixtreme-lt-v1-92-xbox-slim). Předtím si ale aktualizuj DB na 13599 pomocí flashky (pokud ho ještě nemáš).

Ověřování se dělá tak, že stáhenš ISO, ten necháš projet v ABGX na autofix level 3 a pokud je vše zelené, tedy v pořádku, pak normálně vypálíš *.dvd soubor v programu imgburn, to bude normálně fungovat. Pokud nebude vše zelené, napiš. Je nutné mit verzi ABGX 1.0.5. (nejnovější)

Jinak celkově chválím za to, že máš problém, sám najdeš forum a samostatně najdeš řešení a aplikuješ na problém a ne jako ty paka, co se přihlásí poprvé a zaspamujou forum splašenou otázkou a čekaj, že je někdo spasí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Možná by nebylo od věci počkat na verzi 2.0, která bude umět nový formát her, než "zbytečně" platit teď a potom znovu. Všechny nové hry budou postupně ve formátu XGD3, který zatím žádný flash neumí zpracovat, první by měl být právě LT+ v2.0. Zvaž jestli se ti nevyplatí raději počkat na jeho vydání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Diky. Ano o verzi 2,0 jsem už samozřejmě četl, ale o datumu vydání nedočetl. Docela bych si už tahraál nhl, a někde myslím psali,že verze 2,0 vyjde až příští rok.

Nevíte náhodou jak dlouho budeme na vydání čekat?? Takže chápu správně, že pokud později nebudu mít 2,0 tak nejnovější hry nerozjedu?

Jinak jak sem psal, při správném nastavení abgx a verzi 1.0.5 mám mi to vyhodí žlutě verification failed.

A dále to píše: STARTING AUTOFIX.

THERE IS NO VEERIFIED RIP OF XEX CRC 700D8134 IN THE ONLINE DATABASE. FAILED TO FIND A VERIFIED INI FILE FOR THIS XEX

AUTOFIX FAILED, STEALTH IS STILL UNVERIFIED.

To vše je napsáno žlutě.

A poté při tom vypalování v img burnu po vypálení to psalo: CLOSING TRACK , to se ale nedokončilo a napsalo mi to systémové hlášení, že tohle se může stát při vypalování na noteboocích (to dělám) a ať to zavřu ručně. Znovu díky moc za radu 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Kdy bude FW 2.0 vydaný nikdo neví . Já si myslím že tak do měsíce by mohl být . Jak sám píšeš , tak bez flashe 2.0 si nové hry s XGD3 nezahrajeme . To co ti píše ABGX znamená že to co jsi stáhl není v databazi ABGX - takže to nemůže zkontrolovat a porovnat . Pokud nikdy nabudeš hrát na live , tak to nevadí a většinou se hraje bez problémů . Na live se s takovou hrou ale nedoporučuje hrát . Jinak to co ti vykazuje vypalovačka je známka špatné vypalovačky . Pokud můžeš , tak vypaluj na stolním PC . Když takovou možnost nemáš , tak si budeš muset koupit externí vypalovačku k ntb .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ono já právě mám externí vypalovačko k ntb. ASUS SDRW-O8D1S-U. Nepotřebuju na ní něco změnit, nějaký patch nebo prográmek? Vypaluju s ní přes rok a hry normálně fungovaly. Poprvé to udělalo teď u nhl 12. Není to nějakým novým typem hry a nepotřebuju novou vypalovačku? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Já tedy žádnou xgd3 na zkoušku nemám, ale originálky si normálně zahraješ podle všeho i na stávajícím flashi 1.9x. LTPlus 2 přinese akorát podporu záloh.

Když on píše o FW flashe 2.0 , tak se samozřejmě uvažuje o přehrávání záloh - proto jsem o originálkách že jdou spustit už na 1.9 ani nepsal .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

sice je to lehce offtopic, ale může mi někdo zkusit objasnit tu paniku "nic si nezahrajeme" bez LT2? Zatím vyšel dead island i driver přičemž oba existují v XGD2 verzi a pár dalších her bylo ohlášeno, nic dalšího nikde není vidět - vypadá to stejně jako bublina s AP25, kterých je dodnes 6 her, klidně to reflashnu třeba všem, ale tu hysterii podle dostupných info nechápu buď vyjde i XGD2 verze nebo si holt ty GOW3 člověk koupí origoš abych podpořil vývojáře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu