souri Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Ahoj, chci se zeptat jestli je již zmiňovaný JB k sehnání? Jestli ano tak prosím o odkaz a přes jaky program se bude provádět. Dík :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 ne, není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 souri Odesláno Září 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 A neni na nejakej downgrade? třeba na 4.3.3 atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 ¨Jen pokud máš shsh na daný firmware... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 souri Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 no nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Pokud sis SHSH zálohu nedělal, v cydii, tak nemáš, a iOS si nedowngraduješ. Však vyčkej na iOS5, ten by měl vyjít někdy před měsícem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gerrapa Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Dneska jsem zkoušel instalovat ios 5ku ofiko vydanou a nakonec se mi to i povedlo, ale to je jiná. Důležitější je, že jsem před tím měl tethered 4.3.5 od redsnow tudíž po každym vypnutí nutný nakopnutí přes PC. Avšak při instalaci iOS5 mi telefon kleknul. Udělal sem tedy znovu komplet JB 4.3.5. (instal cydia) a potom ,,just boot tethered,, nebo tak nějak. Telefon naběhl jailbreaknutý ale pořád mi nešel instalovat iOS5... tak sem si řekl že tam dám čistý 4.3.5 že to možná pude. Naběhl error který sem zpravil přejmenováním hosts souboru a poté sem dal shift+restore(v itunes ne redsnow!!!!) a vybral jenom čistý stažený 4.3.5. os soubor. Po restoru mi telefon naběhl, ale cydia tam zůstala a zůstala i po každém restartu. Takže telefon hodit do dfu a udělat JB znova, poté nakopnout přes PC, přejmenovat C:/Windows/system32/drivers/etc soubor hosts přejmenovat na mhosts, znovu DFU a klik na restore+shift a vybrat čistý 4.3.5 ipsw soubor(v itunes ne v redsnow!!!!!) a udělat restore. A máte to. Cydia zůstane v telefonu a telefon naběhne i po restartu. Untethered JB 4.3.5. aspoň mě fungoval tak se chci podělit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 souri Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 To je trochu složitý :D už mam iOS 5.0.1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
souri
Ahoj, chci se zeptat jestli je již zmiňovaný JB k sehnání? Jestli ano tak prosím o odkaz a přes jaky program se bude provádět. Dík :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.