jakubgaluszka Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Ahoj mám dotaz mám vyměněnou mechaniku 1,9LT+ a nejnovější dash...je nějaké možnost jak hrát hry AP 2,5?...mám ban čili na live nechodím a flag mi nijak nehrozí...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 :idea: :) nikdo neví ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 už sme to tu někde probírali - pokud je vyměnená za jiný typ tak to nepůjde (třeba samsung místo liteonu).Pokud je spoof třeba mezi verzemi liteonu, tak to půjde, protože v tom rozdíl není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
Ahoj mám dotaz mám vyměněnou mechaniku 1,9LT+ a nejnovější dash...je nějaké možnost jak hrát hry AP 2,5?...mám ban čili na live nechodím a flag mi nijak nehrozí...dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.