Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flashnuti = zakaz pripojeni k xbox live?

Crazy.31

Otázka

Zdravím,

mám pár otázek. Možná jsou tu už odpovědi na ně na foru, ale nikde jsem je nenašel, tak mi případně pošete jen link. Věřte mi, nechci to tu spamovat...

Koupil jsem si xbox 250gb s kinectem a mám k tomu pár dotazů.

1) Když jsem zkoušel přehrát nějaký film, napsalo mi to, že musím stáhnout nějaký kodec z xbox live nebo něco podobnýho na přehrátí. Mechaniku chci nechat flashnout. Mám to připojit k xbox live a pak nechat fashnout a nebo opačně? a nebo to nemám připojovat k xbox live vůbec??

2) Poté co se flashne mechanika a já pak budu chtít přehrát nějaký film ale za 2 roky zas budu potřebovat kodec, co a jak dál? Je pak možnost to k xbox live připojit?

Jsem úplný začátečník, tak to tak prosím berte.. Díky..

Edit: Je mi jasný, že to pak připojím k xbox live. Spíš se ptám, jak je to pak s banem? Jestli se dostane vždy nebo jaké s tím máte zkušenosti... A ještě v manuálu pro začátečníky jsem tady čet, že na tom nejdou arcade hry... Jde mi hlavně o to, aby na tom šly hry na kinect. Nic víc. Jen hry na kinect...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravím,

mám pár otázek. Možná jsou tu už odpovědi na ně na foru, ale nikde jsem je nenašel, tak mi případně pošete jen link. Věřte mi, nechci to tu spamovat...

Koupil jsem si xbox 250gb s kinectem a mám k tomu pár dotazů.

1) Když jsem zkoušel přehrát nějaký film, napsalo mi to, že musím stáhnout nějaký kodec z xbox live nebo něco podobnýho na přehrátí. Mechaniku chci nechat flashnout. Mám to připojit k xbox live a pak nechat fashnout a nebo opačně? a nebo to nemám připojovat k xbox live vůbec??

2) Poté co se flashne mechanika a já pak budu chtít přehrát nějaký film ale za 2 roky zas budu potřebovat kodec, co a jak dál? Je pak možnost to k xbox live připojit?

Jsem úplný začátečník, tak to tak prosím berte.. Díky..

Edit: Je mi jasný, že to pak připojím k xbox live. Spíš se ptám, jak je to pak s banem? Jestli se dostane vždy nebo jaké s tím máte zkušenosti... A ještě v manuálu pro začátečníky jsem tady čet, že na tom nejdou arcade hry... Jde mi hlavně o to, aby na tom šly hry na kinect. Nic víc. Jen hry na kinect...

na flash se vykašly je to zbytečnej stres pořád sledovat jesli nevyšla nová ochrana atd... nech si radši origo a na live se připojíš kdykoliv pokud máš flash je možné že dostaneš ban na x live a už nikdy konzoli k live nepřipojíš
Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jako rád bych si to nechal. Ale polovina her pro kinect v čechách ani není a stojí v průměru víc jak 1000 Kč.. Což je dost poměrně...

Lze nahrát kodec do xboxu jinak než přes live? A ještě jedna věc. k čemu mi je vůbec dobrý xbox live?? Mám xbox jen na spouštění filmů a pro hraní na kinectu když je nějaká zábava doma a ne hrát přes net...

Díky za trpělivost se mnou... :-D

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak jako rád bych si to nechal. Ale polovina her pro kinect v čechách ani není a stojí v průměru víc jak 1000 Kč.. Což je dost poměrně...

Lze nahrát kodec do xboxu jinak než přes live? A ještě jedna věc. k čemu mi je vůbec dobrý xbox live?? Mám xbox jen na spouštění filmů a pro hraní na kinectu když je nějaká zábava doma a ne hrát přes net... Díky za trpělivost se mnou... :-D

Dokud nemáš flash , tak si kodeky stáhni z live . Jinačím způsobem je do xboxu nedostaneš . Pokud o hraní na live nestojíš , tak flash je ideální řešení aby sis nemusel kupovat originálky .

Odkaz ke komentáři

• 0

Přesně tak připojit a pak flash a live je podstatě jen nahraní po síti pro někoho trhák pro mně uplně nepotřebné pokud budeš ofline nic ti nehrozí ja mám X od prvního vydání hned jsem nechal flash a už 5let možná více jsem občas chodil na live ale jen kouknout na novinky nic víc a žádnej ban jsem zatím nedostal ,ještě myslim že na přehrávání filmů je škoda X a radši bych propojil TV s PC tohle mužu doporučit .A X jen na Kinect

Odkaz ke komentáři

• 0

Takže říkáte připojit na x live a stáhnout kodec a pak flash a nechat to bejt. Jako já to na nic jinýho než na kinect nepotřebuju. Vím, že nic po síti hrát nebudu, už jen z časových důvodů. Ještě se zeptám. Objevuje se na x live postupem času něco, bez čeho bych pak film, hudbu nebo hry pro kinect atd. nemoh spustit když bych používal konzoli jen offline? Něco jako ovladače například myslím... Jinak je pro mě flash totiž jasná volba...

Edit: Našel jsem ještě tohle:

Zápory pro Flash:Nemůžete spustit většinu DLC a Arcade Games

Jaké jsou to hry například? Jsou to i hry pro Kinect?

Ještě jedna věc, pročetl jsem spostu topiců tady na fóru a mluví se tu ještě o nějakým patchi a wavech... Mohl by mi prosím stručně někdo říct co to vlastně je? Dejme tomu že mám doma xbox tejden a nechci nikdy hrát na x live. Nechám si to flashnout a za rok se mi může stát, že na tom hru nerozběhnu kvůli tomu, že má wave 20? Co pak je nutno udělat? PO stažení hry ji musím nějak patchnout? (Doplnil bych že hry budou jen pro Kinect, to je ale stejně jedno)

Díky mnohokrát!!!

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud chceš Xko mít na přehrávání avi a DVD a pak hrát čistě offline, jednoznačně vytvořit profil, připojit se na Live, stáhnout kodeky (samy se nabídnou ke stažení při pokusu o přehrání avi, nehledej je tam, nenajdeš je) a pak už flash a offline.

DLC = Downloadalbe content, tedy přídavky pro hry jakou jsou nové mapy, herní mody, zbrane, postavy a dalsi vselijake bonusy, ktere vice ci mene rozsiruji puvodni hru

Arcade games = hry ke stažení pouze na Live, neprodávají se a nevyzházi na DVD, takové hovadinky, i když se mezi nimi obcas najde i kvaltiní kousek (Form Dust) - různé puzzle hry, logické hry, skákačky atd.

Jinak každá hra, která vyjde, má určitou wave. To znamená, že vyžaduje určitou verzi DB, aby šla vůbec spustit. Např. wave 11 vyžaduje DB 2.0.12625.0. S vydáním nového DB od Microsoftu se začnou postupně objevovat nové hry s novou vyšší wave a hráčům nezbyde nic jiného, než provést update DB, aby mohli hru spustit. Pokud hraješ originálky, stáhnes normálně DB z Live a nic neřešíš, u těch, co mají flash je potřeba sledovat, co daný DB dělá a co přináší, než udělat bezmyšlenkovitě update. DB se dá aktualizovat i přes flash disk a stažením z MS webu, takže Live neptořebuješ. Příklad: s příchodem DB 2.0.13146.0 došlo k přehrání všech flashů na původní FW a lidi hromadně přišli o flash, tedy kdo chtěl hrát novější hry, musel updatovat DB a pak znova nechat flashnout Xko na novou verzi CFW.

Jinýmí slovy je ptořeba sledovat dění kolem Xbox scény, zvlášť pokud máš flash a co bude za rok nikdo neví, s čím MS přijde.

EDIT: Ještě mě napadá, zda se ti spíše nevyplatí počkat na Reset Glitch Hack, který sice konzoli totálně odstřihne od Live, ale můžeš hrát hry přímo z externího HDD s neomezenou kapacitou, stahovat a hrát i hry DLC a arcade a nepotřebuješ flash mechaniky, hack upravuje vnitřní SW konzole.

Odkaz ke komentáři

• 0
Pokud chceš Xko mít na přehrávání avi a DVD a pak hrát čistě offline, jednoznačně vytvořit profil, připojit se na Live, stáhnout kodeky (samy se nabídnou ke stažení při pokusu o přehrání avi, nehledej je tam, nenajdeš je) a pak už flash a offline.

DLC = Downloadalbe content, tedy přídavky pro hry jakou jsou nové mapy, herní mody, zbrane, postavy a dalsi vselijake bonusy, ktere vice ci mene rozsiruji puvodni hru

Arcade games = hry ke stažení pouze na Live, neprodávají se a nevyzházi na DVD, takové hovadinky, i když se mezi nimi obcas najde i kvaltiní kousek (Form Dust) - různé puzzle hry, logické hry, skákačky atd.

Jinak každá hra, která vyjde, má určitou wave. To znamená, že vyžaduje určitou verzi DB, aby šla vůbec spustit. Např. wave 11 vyžaduje DB 2.0.12625.0. S vydáním nového DB od Microsoftu se začnou postupně objevovat nové hry s novou vyšší wave a hráčům nezbyde nic jiného, než provést update DB, aby mohli hru spustit. Pokud hraješ originálky, stáhnes normálně DB z Live a nic neřešíš, u těch, co mají flash je potřeba sledovat, co daný DB dělá a co přináší, než udělat bezmyšlenkovitě update. DB se dá aktualizovat i přes flash disk a stažením z MS webu, takže Live neptořebuješ. Příklad: s příchodem DB 2.0.13146.0 došlo k přehrání všech flashů na původní FW a lidi hromadně přišli o flash, tedy kdo chtěl hrát novější hry, musel updatovat DB a pak znova nechat flashnout Xko na novou verzi CFW.

Jinýmí slovy je ptořeba sledovat dění kolem Xbox scény, zvlášť pokud máš flash a co bude za rok nikdo neví, s čím MS přijde.

EDIT: Ještě mě napadá, zda se ti spíše nevyplatí počkat na Reset Glitch Hack, který sice konzoli totálně odstřihne od Live, ale můžeš hrát hry přímo z externího HDD s neomezenou kapacitou, stahovat a hrát i hry DLC a arcade a nepotřebuješ flash mechaniky, hack upravuje vnitřní SW konzole.

Představuji si to tedy správně že když teď udělám update DB a nechám si udělat flash, tak mi momentálně půjdou všechny hry.. Ale například za pár měsíců už mi nepůjde hrát nějaká hra, protože mám nízkou verzi DB (neboli hra bude mít vysoký wave) a bude to pro mě znamenat to, že mi hra nabídne, jestli chci udělat update DB. Pokud dám ne, tak si hru nezahraji, pokud dám ano, může se mi stát, že se mi smaže flash ale budu mít update DB a následně to budu muset opět nechat flashnout...

Vrátím se k tomu Reset Glitch Hack? Má to být zprovozněno někdy v brzké době? A jsou tu machři, kteří se to plánují naučit a dělat, jako teď například dělají flash?

Díky!!!

Odkaz ke komentáři

• 0

Ano, představuješ si to správně. V současné době je flash ve verzi LT+ 1.92, který není MS schopen detekovat (snad), tedy by nemělo vadit update DB, ale říkám, je otázka, s čím zase přijde 2.0.14xxx.0, to ti teď nikdo neřekne. Zkrátka před update vždy koukni na foru, zda se updatem DB neobjevuje nějaký problém...

Ted az se pripojis na Live, nabidne ti to rovnou update na 2.0.13599.0, který je zatím nejnovější, pak flashneš na LT+ 1.92 a půjdou ti VŠECHNY ZATÍM VYDANÉ HRY, kromě těch, které jsou XDG3 (nový formát komprese), ty bude umět až flash LT+2.0, ale o tom pojednávají jiné topicy, pročti si je, jsou poměrně aktuální...

Reset Glitch Hack určitě budou lidi tady z fora umět, kdy vyjde je opět otázkou... http://console-forum.net/tema/128413-x360-slim-fat-the-reset-glitch-hack v soucasne dobe je ve fazi betatestingu, takze mozna za mesic, mozna za dva, mozna za 14 dni, kdo vi...

Taky si ještě přečti http://console-forum.net/tema/126414-zpravy-a-fakta-o-moznostech-flashnuti-x360s-9504-0225-0401-1071-0500-a-db-2-0-13599-0 kde jsou ruzne moznosti flashe SLIMka, jsou totiz ruzne moznosti a take ruzne ceny...

Odkaz ke komentáři

• 0

No upřimně stresovat se, jestli vyšla nová ochrana nebo ne, to se snad nemusíš, nevycházejí až tak rychle za sebou a většinou to poznáš tak, že prostě hru nerozjedeš. Pokud budeš dodržovat to, že budeš mít nejnovější flash, tak se banu snad bát nemusíš. Pokud ho dostaneš, tak nebudeš moci nahrávat hry na HDD (to je sviňárna) a nepustí tě to na xbox live (to bych pochopil). Pokud se ti to stane, tak si můžeš do konzole nechat namontovat UnBan a ten ti ban smaže a zase tě pustí na live, takže hrát zadarmo a ještě používat Xbox live se dá, sice to musíš mít ošefovaný, ale dá se to s přehledem. Na ten novej firmware 2.0 bych až tak nespěchal, určitě se ty hry budou po vydání flashe dát rozjet i jinak, já si pamatuju, že jsem až do minulého týdne hrál ještě s Activation discem (flash 1.6) a když se na to podíváš z takového toho úhlu jiného, přes všechny ty bany a zákazy hraní a ochrany Microsoft na svých FB stránkách nabízí účast v soutěži o nejlépe modifikovanou konzoli. :-D Takže si myslím, že to bude spíš hromadný zabavování konzolí než soutěž :-D

Odkaz ke komentáři

• 0

na audioflipa pozor, jeho informace nejsou zrovna správné. HDD ban se už asi rok nepoužívá, instalovat hry jdou i na zabanovaném Xboxu. Stejně tak pokud je konzole zabanovaná, unban nepomůže. Po připojení se konzole opět zabanuje.

Kdyby to bylo tak jednoduché, nikdo by ban ani neřešil.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu