Guest Anonymous Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Hej chtel bych se vas zeptat jestli vam PsP nekdy neděla že když spustíte mp3 z karty tak že písničky hraji divně??? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 nastesti se mi nikdy nic takoveho nestalo :? a doufam ze nestane 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DammLore Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 Mě to teda ve stejný den nedělalo, ale dobrý, haha. Mě teda mnohem více zaráží (a to i vylučuje možnost, že je nutné znovu formátovat kartu), že u sountracku LocoRoco mi to hrálo normálně ale ostatní alba chrchlaly. Od té doby jsem to ještě nezkoušel ale někdy to asi zase prubnu. Nejspíš ale opravdu půjde o bug ve 2.8. Já bych z toho ale drama nedělal. Jen šlo o to nemilé překvapení. Uvidíme, jestli s novým fw přijde změna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Anonymous
Hej chtel bych se vas zeptat jestli vam PsP nekdy neděla že když spustíte mp3 z karty tak že písničky hraji divně??? :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts