Jámi Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Zdravim mám nejnovější flash na xboxu dělán pčed týdnem a mám nejnovější dashboard DB 13599 půjdou na něm hry s ochranou AP 25 tu sem se dočetl že se hra musí znovu vypálit ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Nejnovejsi flash bere hry i s AP26 ktera jeste neni... =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 captforest Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Jo pojedou, pokud jsi je ovšem projel v abgx pro dashboard minimálně 13146, novější patche nejsou. Jestli ale máš nějakou z dřívějška(před db 13146) tak se musí znova PS- pozdě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jámi Odesláno Září 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 projel sem v nejnovesi verzi takhle nfs hot pursiut a prd pise to disc unredible co proste ze to nejde precist ale ukaze to ze je to nfs ... asi to tedyblbe patchuju pres abgx nebo nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 nebo to mas patchly na spatny wawe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 projel sem v nejnovesi verzi takhle nfs hot pursiut a prd pise to disc unredible co proste ze to nejde precist ale ukaze to ze je to nfs ... asi to tedyblbe patchuju pres abgx nebo nevim Jaký máš FW flashe a DB ? Mendlík : wave s tím nemá nic společného . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jámi Odesláno Září 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 a kde to zjistim napíšu radši tomu co mi flash delal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 a kde to zjistim napíšu radši tomu co mi flash delal :) Když někdo má flash a něco takového řekne , tak se stále znova divím jak je to možné že takovou základní věc kterou potřebuje znát neví !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 a nebo jen další případ vyměněné mechaniky, kdy AP25 nespustí vůbec (obyčejně disk unreadable je přesně to chování) - lidi fakt aktuálně děkují těm flasherům, kteří tuto prasečinu s výměnou za jinou značku předloni masově dělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jámi Odesláno Září 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Jo zjistil sem že to tak je mám tam místo liteonky hitachi ..... Takže se kluk obohatil na mě loni takže musím vyměnit mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jámi Odesláno Září 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Tímpádem mám hitachi s fw posledním co na ně je tuším 1.51 dash mám 13599 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Tak 1.51 nepodporuje hry s ochranou AP 25 takze skoda media... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jámi Odesláno Září 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Takze zbejva jen vyměnit hitachi za lite on :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Ne počkej si na Reset Glitch Hack....to muzes hrat hry s HDD nemusis ani vypalovat,jde to na slimi na vsechny mechaniky!yjde nekdy v řijnu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jámi Odesláno Září 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Já nemám slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Já nemám slim Tím líp - budeš to mít jednodušší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jámi Odesláno Září 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 To jsem jen rád :) takže mám vyměnit mechaniku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jámi
Zdravim mám nejnovější flash na xboxu dělán pčed týdnem a mám nejnovější dashboard DB 13599 půjdou na něm hry s ochranou AP 25 tu sem se dočetl že se hra musí znovu vypálit ????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.