jamail Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Zdravím, stáhl sem si ten nový simulátor války .. na gejmplejích to vypadalo dost dobře tak to spustím ..píše to že potřebuju STEAM tak tam hodim cracka a když dám multiplayer a kliknu na refresh tak nic se neděje.. nevíte co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 kup a pojede to... jinak spustíš jen single Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Zda chceš hrát neoriginální verzi hry tak můžeš hrát jedině přes program SmartSteam + Tunngle, něco si o tom pohledej (topic o tom je na cs.riu.ru nebo tak nějak, četl jsem tam návody na tunngle hraní), jinak jak napsal již výše CiD, bude ti mimo Tunngle zbývat hrát Single :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Prodám ti to za 450 Kč jestli chceš..... (Steam účet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 to mají za 450 i na aukru a to zatím neaktivovanou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 já hraju neofiko přes tungle, ale příští týden tu budu mít origo ;) už sem nadrženej jak pes :-D, protože mě štve že se mi nic přes to lanko neukládá (hodnosti, vylepšení,...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 hele kdo má steam, jede vám to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.