Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jakou čtečku e-knih ?

stevens129

Recommended Posts

Zdarec..chtěl bych si koupit nějakou čtečku přestože knížky nemám rád :D ale to už je jen bokem :D ..zaujalo mě tohle http://www.alza.cz/prestigio-libretto-per3072b-d238220.htm#popis .. má to dobrou cenu,podporuje hodně formátů-i přehraje videa..nějaké zápory jsou taky-menší paměť(rozšířitelná),nemá wifi

ale i přesto by mi to myslím stačilo.Jasně mi tu všichni budete psát ať připlatím za Kindle ale mi stačí tohle a navíc kindle má sice wifi ale myslím nepřehraje filmy atd..a nemá barevný displej..takže poraďte a nebo navrhněte...díky.

E: jo a taky je k tomu těch 300knížek zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze. Navrhuju Kindle. Tvoje argumenty proti nemu jsou zcestne. E-Book reader neni tablet. Takze filmy na readery? *facepalm* ... barevny displej? Paneboze... U e-book readeru jdu prece o cteni, o to, aby se to na tom nejlip cetlo (v nejlepsim pripade tak, jako na papire) a aby to dlouho vydrzelo. To splnuje e-ink. A nejlepsi dostupny eink ma v soucasnosti Kindle. Takze ten ja doporucuju. Pokud nerad ctes a planujes na tom koukat na filmy, tak se radsi podivej na pojem "tablet" a poohlidni se po necem takovem. Pokud ti jde o usporu - daji se sehnat i levne tablety (sice to bude mit do pohodli iPadu nebo Galaxy Tabu daleko, ale rozhodne lepsi, nez pouzivat ebook reader na filmy...) nebo bazar.

Odkaz ke komentáři

Ne to ne,nerad čtu ale číst musím..no a kdyžtak tam kouknu na filmy..no a jak rikam ono taky do toho moc dát nechci a ty filmy sem nerikal ze je tam CHCI ale ze kdyz to bude podporovat tak proc ne ?

Chceš čistě e-book? Nebude ti více vyhovovat spíše tablet? Když chceš ty videa třeba?

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal. Pokud to chces hlavne na knizky, pak vol Kindle... Duvod? E-ink displej. Proc je eink displej dobry? Zere baterku jen kdyz otacis stranu v knize, takze ti vydrzi klidne treba mesic, kdyz budes tak nejak normalne cist. A zadruhe nema podsviceni - takze ti nesviti do oci a tak te z toho nebolej oci - stejne jako kdyz ctes knizku nebo casopis, tak je to prijemnejsi, nez to cist z monitoru. Jestli chces videt rozdil, tak si sedni ke knizce a cti ji (na dobrym svetle) treba 3 hodiny. Pak si zapni mobil a cti tam nejakej text taky 3 hodiny. Sam uvidis ten rozdil.

Pises, ze to video neni nutne, pak rozhodne Kindle. Pokud ale planujes cist jen obcas a spis by jsi chtel neco na filmy a na hry a na internet, pak chces tablet a ne e-book reader :)

A pokud uz z nejakeho duvodu nechces Kindle, tak ber alespon neco s e-ink displejem, pokud to s tim ctenim myslis vazne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu