Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The cursed crusade - venku

onefootman

Recommended Posts

Píší, že důvodem pro REPACK hry byly nějaké problémy s .iso souborovým systémem. Prostě to neřeš, pokud hru chceš, stáhni si REPACK.

Odkaz na abgx jsem dával, že např. i tam najdeš informaci o tom, že REPACK vyšel.

díky moc.Teď jsem si všiml , že je už REPACK verze ke stažení.:wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pro pořádek .. nejdříve vyšla verze The Cursed Crusade PAL XBOX360-COMPLEX (6563 MB) ta byla označena [NUKE] corrupted.filesystem_get.repack poté vyšel The Cursed Crusade PAL REPACK XBOX360-COMPLEX (6699 MB) .Hra obsahuje Wave 13 pro region PAL

Odkaz ke komentáři

ja jsem to hral asi cca 5 hodin..pak to nějak vysumělo..je tam nasekanejch strašně chyb...ale nemyslim si , že je to nějaká beta ale že je to menší studio a podle toho to vypadá...jinak to ujde,pro total herní sucho je to fajn.:)

Odkaz ke komentáři

Určitě má cenu to hrát.Ale nečekej hru roku :-) . Ten použitej engine je hodně starej.Jdeš koridorově,a i když máš vedle sebe třeba uličku tak je tam neviditelná zeď a máš utrum...Ze začátku hraješ hodně za tmy ( kde se toho dá spoustu schovat ) a ovládání taky někdy zlobí. Ale dá se to všechno přežít.Určitě zabaví...

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu