RaNkeR2 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Kurwa tak nic no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 aj kdyby byla FAKE... dyt to ma rychlost cteni skoro 15MB... to je super rychlost... a u rychlosti zapisu je to vicemene jedno... pro hrani na psp je dulezite mit tech 15MB cteni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 FAKE -NO FAKE ?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 spis nofake, ale moje karta z ciny ma stejne parametry a je fake :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 jo ? já ji mam dovezenou z USA ... a magick gate mam supported tak doufam ze no fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Tak to si muzes byt jisty, ze je na 90% nofake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 THX duše má klid :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Tak co tahle karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Original.. no fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 super. ale je Unkown :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Tak v tom případě máš rychlou fake kartu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadoman Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 ja mam nejspis taky fake ale jsem linej delat ten test ale nwa zatim sem s ni zadny problemy nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 tak co, fake nebo no-fake? předem díky za info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 No fake, hodne rychla (zvlast na 16GB..). Mrkni jeste do Information (trojuhelnik na karte), mas tam u MagicGate co? :) Pokud Supported, tak je to 100% nofake, pokud Unkown, tak je to VELMI rychly fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 je to NOfake 8) /pozde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 ja mam trosku jinej problem, koupil sem na aukru Sony ms pro duo 16Gb do sveho psp a psp ji vubec nenadetekuje, zatimco v pc to jde, stejne jako ji naformatovat. I po naformatovani v pc je v psp necitelna, nevite co s tim?? Diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Zkoušel jsi dát do PSP jinou kartu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 mam i 4Gb sony nofake a ta jede normalne, ale ted se stavil kamos se svym psp slim cfw 3.71 m33-4 a mu jede tak fakt nevim, proc me s vyssim cfw ne :( edit: jo ja mam teda cfw 5.50gen-b full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Je dost mozne, ze je to fake. Zkus ji v PC zaplnit celou.. celych 16GB.. a pak tech 16GB precist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Je dost mozne, ze je to fake. Zkus ji v PC zaplnit celou.. celych 16GB.. a pak tech 16GB precist. dobre, zkusim a dam vedet, ale porad mi stejne vrta hlavou to ze v jinem psp s cfw jede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 tak kartu sem zaplnil a stejne ji psp nenacte.. :?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Každej kouká na to jestli je to fake nebo NoFake..já myslím,že pro každýho je hlavní zápis a čtení:P ..hlavní čtení vysoký,aby se games nesekala..a malej zápis se dá přežít..radši místo 10 min budu do psp dávat 15 min hru..hlavně si kvalitně zapařit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Jestli je Fake nebo NoFake je docela podstatnej rozdíl ... Fake nemá stabilní velikost, nechodí tak jak má a můžou se na ní hry sekat ... + teda ještě pomalé zapisování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Jestli je Fake nebo NoFake je docela podstatnej rozdíl ... Fake nemá stabilní velikost, nechodí tak jak má a můžou se na ní hry sekat ... + teda ještě pomalé zapisování Já mám teda 2 karty jednu fake a druhou no fake..no fake samozřejmě šlape jak má.No a ta Fake je teda rychlá,myslel jsem jakej to bude odpad,ale takovýho zápisu a čtení nemaj některý origo MS,co teda čumím..a nestabilní velikost -nvm co tím myslíš.Nemám s ní žádnej problém..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulyt Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Máte někdo skusenosti s mikrofkama ze bych si chtěl koupit 16 gb a nevim kterou mám vzít abych nenarazil na fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.