michelito91 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Jo NO FAKE:psp::bash::cheesygrin::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bull1t Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 tohle je NOfake? ...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6strage Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 nefunguji obrazky u tutorialu :( plz spravte to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytel Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 je tohle fake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Tohle je NOfake! :D :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytel Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 ale v PSP mi pise u MagicGate: Unkown :( tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Tak to ja vim, je to fake. Nevim, proc ti tu domvala rika NOfake, kdyz je to jasny fake. Jak dle grafu, tak dle toho magic gate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 No tak to se omlouvám, ale není to tak dávno co jsem posílal svůj graf (naprosto stejnej) taky jsem psal, že mám magic gate unknown a řekli ste mi NOfake... pak z toho mám být moudrej :roll: Ale podle mě ten magic není tak důležitej... důležitý je jestli jsou hry - zatím jsem problém neměl :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Je v tom zmatek a snad to uvedu na lepsi míru. FAKE / NOFAKE - histérie co vás zaplavuje je dnes již vetšinou zbytečná ať už máte jedno nebo druhé MagicGate - Je nepotřebná funkce. Jasně ale rozhodne zda byla karta vytvořena v továrně Sony, SanDisk nebo Lexar. Pokud máte unsupported - znamená to, že je karta z neoriginální továrny => je k ničemu? NE. Rozvedu dále u grafu. Pouze pokud na ni máte Sony nebo Sandisk, tak ten od koho jste ji koupily prodává FALZIFIKÁTY a pokud vás to hodně sere a chcete vrátit peníze - a prodejce ne a ne, nahlašte to ČOI (česká obchodní inspekce). Je to ilegální. A kartu muzete nazvat tim vaším "FAKE". (Už na to začínám být alergický.) Graf - Ukazuje rychlost čtení a zápisu. Zápis- červená linka na grafu. Pokud karta má zápis a čtení 1MB/s a budete čekat na nahrání ISA hodinu, nejspíše nebudete spokojeni. Karta ale normálně funguje. Běžný a dostatečný zápis je od 3MB/s dále. (Mé karty mají od 4MB/s po 11MB/s) Čtení- zelená linka grafu. Zde se láme hůl. Karty od 5MB/s dále nebrzdí PSP a žádné hry se vám sekat nebudou. Je to FÁMA. Nikdy se ani žádné hry nesekaly (GTA se seka samo o sobe). Data potrebna pro hru se nactou pri Loadingu, pak PSP na kartu ve vetsine pripadu ani nesaha -> nic hru brzdit nemuze. Bezna rychlost čtení je od 5MB/s dále. (Mé karty mají od 9MB/s po 15MB/s). Závěr Pokud Vám karta funguje - de nani cist a psat, rychlostmi vyssi nez 5MB/s a 3MB/s, nic se neděje, karta se dá normálně používat. Pokud máte na kartě napsáno MagicGate (Sony,Sandisk,Lexar) a v PSP ukaze Unsupported, je karta PADĚLEK (FAKE) - jindy prosím toto slovo nepoužívejte! Karta svou funkci, jak jste snad pochopily, plní. Na mojich kartách není napsáno MagicGate, nepodporují ho a čtení i zápisy jsou minimálně 2x více než jsou uvedené limity. Ke kartám co mají lepší graf než originál Sony ale MagicGate - Unsupported. - Karty nejsou originál Sony, Sandisk, Lexar etc. Ale číňani jsou tak šikovní, že už umí dělat karty rychleji než oni. Takže tak. PROBLÉM Karet z jiných továren než Sony, SanDisk, Lexar je ten že výrobců je spousta. Každý to tam bastlí jak to odkouká vedle. Vznikla jakási stupnice kvality těchto neorigo. karet. Nechci si dělat znovu reklamu ale moje karty jsou té nejlepší kvality a mohu si na ně tedy dovolit dávat záruku dva roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Omar - spravne vysvetleno.. Jen bych jeste dodal Fake neni jen o tom, ze ty mas sve fake karty celkem rychle... To si muzes gratulovat. Setkal jsem se uz s takovymi falzifikaty, kdy karta mela byt 16GB (ukazovala 16GB), avsak na ni slo zapsat poue 8GB. Krom mozne extremne male rychlosti jsem potkal i fake karty, ktere po par mesicich odesly atd. Takze panika rozhodne neni irelevantni, zda ma nekdo fake nebo ne - dosti zalezi, jaky fake, jake je kvality. Jsou fake, ktere jsou krom MagicGate temer shodne s originalem a jsou fake karty, ktere jsou takrka nepouzitelne (viz. vyse). Jinak ale pekny souhrn (jak jsem uz nazacatku konstatoval ;) ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Omar - spravne vysvetleno..Jen bych jeste dodal Fake neni jen o tom, ze ty mas sve fake karty celkem rychle... To si muzes gratulovat. Setkal jsem se uz s takovymi falzifikaty, kdy karta mela byt 16GB (ukazovala 16GB), avsak na ni slo zapsat poue 8GB. Krom mozne extremne male rychlosti jsem potkal i fake karty, ktere po par mesicich odesly atd. Takze panika rozhodne neni irelevantni, zda ma nekdo fake nebo ne - dosti zalezi, jaky fake, jake je kvality. Jsou fake, ktere jsou krom MagicGate temer shodne s originalem a jsou fake karty, ktere jsou takrka nepouzitelne (viz. vyse). Jinak ale pekny souhrn (jak jsem uz nazacatku konstatoval ;) ). Díky. Jo to máš pravdu, než jsem to tam stihl dopsat tak už si to dořekl ty. Tech kluků čínskejch je hromada co to bastlí. Takže kvalita je různá. Sám sem koupil jednou 10ks 16GB z Ebaye (poprvé a naposled), a dělaly to, že se v PSP ukazal pouze první zapsaný soubor. Neboli karty uplne nakokot. Sranda to není kdyz staly necelych 8000kč. Nastesti PayPal dal penize zpet, po potvrzení od Sony ze jsou karty padelkama ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigwick Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 je to fake? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
light1468624425 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Dobrý fake co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peaceices1468624713 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Půjde mi ten program na OFW 6.20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 ne........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garza Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 mám problem...možna už to tu bylo, ale koupil sem si novou 16GB kartua kdyz ji vložim do PSP tak mi načítací dioda bliká asi 1 za půl sekundy, ale to jee všecko co děla, PSP mi ji nece načíst :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garza Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 mám problem...možna už to tu bylo, ale koupil sem si novou 16GB kartua kdyz ji vložim do PSP tak mi načítací dioda bliká asi 1 za půl sekundy, ale to jee všecko co děla, PSP mi ji nece načíst :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 jestli se ti u složky photo jak maš kamerku ukaže ta pamětovka tak běž nani dej trojihelník a koukni se jakou maš magic kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Dobrý, (snad) mám NoFake. 8) PSP 3004 5.03 Full GEN-C, karta Sony MSMT16GN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Cus mam takou lamerskou otazku prave k tomuto tutorialu. Vim ze tohle je jistejsi ale pro ty ktery nemaj CFW co znamena to v menu v options Supported/Un------ uz si to nepamatuju. Nekdo rika ze kdyz to nema magic gate je to FAKE. Pravda? Diky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Garzo- zkus ju formátovat v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 formatovani nepomuže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 za 1.) KossCZ jak to víš? pokud nic nepomáhá je potřeba zkusit ty nejnepravděpodobnější způsoby. za 2.) jaká značky je ta karta? za 3.) Jaký máš PSP - (typ - 1000,2000,3000) za 4.) Máš MS Pro Duo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Ako zistím či je karta FAKE bez PSP, napr. cez pc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.