hosanek Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Keles, Prográmek MyDiskTest to vyřeší musíš ale mít čtečku/psp s kartu usb connect... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyk Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Kdyz dam spustit PSXReality.net MStick tester tak mi to hodi The game could not be started (8002014C) HELP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 jakej mas CFW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daresdevils Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Mas to skvělí hned to du vyzkoušet :D modlim sa at sa mi zjeví NOFAKE :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 stáhl jsem do pc mydisktest a ukazuje mi to u mojí sandisk 16 gb write cca 2,00 mb a read cca 2,20 mb jakou teda mám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@rknezz7 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Co říkáte na tuhle kartu? Je to fake nebo ne? (obrázek čtení / zápisu dole) http://aukro.cz/item1377706324_memory_stick_pro_duo_mark2_16gb_zaruka_psp_ms.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 FxR, no řekl bych teda asi že je to FAKE... Protože 2MB-Sec. se mi zdá docela málo ale jako je to jen můj názor... Hry se ti nesekají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@rknezz7 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 No já jsem ji měl teprve v plánu, teď mám 4GB a hry jedou v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 hosanek - já nemám flash takže nemůžu posoudit ale fakt je že obrázky se načítaj pul hodiny,jinak upněte pls nějakou ověřenou vezrzy,možná mě to háže blbosti,a navíc sem nezkoušel ten test celej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trefcz Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Tak tohle je Kingstom microSDHC 16GB class 4 v adapteru photofast. Vse na ni bezi naprosto bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marabene Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Udělal jsem test karty a potřebuji vědět jestli je nebo není FAKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreb Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 nebylo by lehci zmacknout treba na videu /\ > information a jestli je tam supported tak je nofake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marabene Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Bohužel nevím jak mám zjistit jestli je FAKE a nebo není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreb Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 No v menu treba na slozku z hrama videama atd. zmacknes trojuhelnik das information a kdys tam bude napsano uplne dole tak je nofake a kdys neco jineho tak je fake . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Jo ale to je magicgate ;) fake když se načítá pomalu můžeš mít neorig.-jinou značku ale to ti neřekne jak je karta rychlá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marabene Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Podle všeho je karta NO FAKE ale proč se my sekají hry?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 nemas podtaktovanej procesor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marabene Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Jak to myslíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 když otevřeš VSH menu, co máš napsaný vedle GAME CLOCK ? mělo by tam bejt DEFAULT nebo 333/166 - jestli to tam neni, tak to tam dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Mam tento graf.Je to FAKE??Diky Je to SONY Memory Stick PRO Duo (Mark2) 8GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Nevím, zda mám FAKE a nebo NO-FAKE, pls poradíte mi? :) Je to Sandisk Memory Stick Pro Duo 4GB MagicGate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 kdes jí koupil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Dostal jsem ji i s PSP k Vánocům, takže nevim. Mám ale pocit, že ji tata kupoval někde na Novodvorský v Praze, ale ta prodejna tam neni už asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 jestli máš na zadná straně vyražený nějaký serial. number tak by nemela bejt fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouzelnik3 Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Co myslíš? Mám tam "BH0914713713G" jestli je to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.