Maximus-CZ Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Sandisk Ultra II (4GB) a kupodivu neni fake:-) no jo .. zlatej sandisk:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 S-up na Slimu musíš přes eLoader..je taky v tutoriálech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 moje řeč mám tu samou kartu sandisk aje skvělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-up Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 j tak eloader mam ale na jedný strane mam ten tester zobrazenej ale na druhy jak je tam ten pullitr tak tam mam not homebrew :) a nevim jak to spustit ... jenom m tam problikne nákej BOOT nemam tam nekam nahrát nákej BOOT ? jen sem tam vlozil ten eLoader zadnej BOOT sem tam nedával :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peceji Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Já mam 4GB od Sandisku a parádička noFAKE taky je rychlá když se tam dává něco z kompu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Ufff ... mam NO FAKE, dosahovane hodnoty o dost vyssi nez zde na tom grafu :). Jinak moc peknej navod - pomohl mi diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 mě se tam ukazuje chyba takže se mi neukaže to menu ja kto mám udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 jaka chyba.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobmaster Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Njn origos karta od Sony je fake, a Sandisk je ukazkovej priklad NO-fake karty:bash: Proste Sandisc je gud.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 taky bych řek sandisc 4ever - no fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 no v pohodě NO FAKE kolik karta může ze sebe nejvíc vymáčknout? já mám SANDISC ultra II a vypadám nějak takhle...mátě někdo víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DcDusa Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Mam SanDisk Gaming red 4GB a je noFAKE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Fake = padělek, neznamená když vám jede zápis Sony karty pomalu, že máte hned Fake, protože karty Sony sami o sobě jsou pomalé. Já mam SanDisk M2 8GB (+adaptér) - čtení - 9MB/s,zápis 3MB/s a žádnej Fake nemám, mám originální kartu SanDisk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Sice nejsem MEGA LAMA, ale i přesto mám problém. Všechny homebrew mi jedou, mám PSP-Slim CFW 3.80M33-5 a obě složky na test jsem zkoušel dávat jak do GAME tak do GAME150, ale když chci program zapnou tak mi vyskočí hláška: game could be started (8002014C). Neví někdo prosím co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Sice nejsem MEGA LAMA, ale i přesto mám problém. Všechny homebrew mi jedou, mám PSP-Slim CFW 3.80M33-5 a obě složky na test jsem zkoušel dávat jak do GAME tak do GAME150, ale když chci program zapnou tak mi vyskočí hláška: game could be started (8002014C). Neví někdo prosím co s tím? přes Eloader.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Hele, spustil sem si ten tester, normalne mi nabehl test, ale kdyz skoncil(alespon myslim ze skoncil) tak se mi nic nevypsalo jenom cerna obrazovka a ani MS nepracuje, pouze mi sviti power diodka. Co to ma bejt? EDIT: Hops, tak mi to jenom vyplo displey kvuli neklikani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeTr7650 Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 po ctvrthodine badani, fw 3.71 M33, do slozky ms0\psp\game jsem nahral obe slozky testeru karty, nahral e-loader a pres e-loader pustil. Umisteni programu na test karty do slozky game150 hazelo chybu "not homebrew" v e-loaderu. Projelo mi to v pohode, jen nevim, zda mam ci nemam fake, cteni nekde kolem 10, zapis 2 MB/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 po ctvrthodine badani, fw 3.71 M33, do slozky ms0\psp\game jsem nahral obe slozky testeru karty, nahral e-loader a pres e-loader pustil. Umisteni programu na test karty do slozky game150 hazelo chybu "not homebrew" v e-loaderu. Projelo mi to v pohode, jen nevim, zda mam ci nemam fake, cteni nekde kolem 10, zapis 2 MB/s a je to sony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blagos Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Mam sony high speed 1GB a je to fake. To na--re. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 TimeMachine better than eLoader .] EDIT: Btw Sandisk 4Gb Ultra II mms PRO DUO - no fake :] EDIT2: Sandisk 4Gb mms PRO DUO - no fake :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Mam sony high speed 1GB a je to fake. To na--re. trochu stupidni otazka si ju vyzkousej ne? a zbytecne nespamuj mam fake nebo ne ja ti tady napisu ze mam sandisk 2GB a sandisk 1GB a jedna je svetle modra a druha je tmave modra ktera je fake? no ani jedna a vis jak to vim zapnul sem mozek a pak tu aplikaci a z toho vyplynulo ze ti co ctou tak se dozvi vic vis staci si precist prvni stranu ane dojit a nechat se obskakovat musis si taky neco precist nez to budes vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 TimeMachine better than eLoader .]EDIT: Btw Sandisk 4Gb Ultra II mms PRO DUO - no fake :] to je hezký ,ale v té době ještě nebyl vydanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 to je hezký ,ale v té době ještě nebyl vydanej Vsak prave proto to pisu dnes :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 Vsak prave proto to pisu dnes :-D aha, ja myslel že je to reakce na předešlé příspěvky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 aha, ja myslel že je to reakce na předešlé příspěvky ;) Tim jsem chtel hlavne napsat ze dnes je uz lepsi si na slimku udelat timemachine a spoustet to pres nej... :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.