mazik Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 prosimvas help me :D FAKE or NO-FAKE ????vypada to ze asi fake co??? 4 GB Karta za 1200 Kč od sony.... http://img137.imageshack.us/img137/5236/result852008213036uu6.png nen mas ji vklidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark=King Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 fakt???Hmmm tak to se mi ulevilo...:D Ale jak tady nekdo psal ze to de zjistit taky tak,ze kdyz dam na slozce music INFORMATION tak tam kdyz je v information napsano u neceho UNKOWN tak je fake a já tam unkown napsáno mám,tak jsem myslel ze je fake... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 taky máš spíš takovej poloviční fake xD....Sandisk má zápis 6mb a čtení 15 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 NOfake Sandisc memory stick PRO duo UltraII 4GB MagicGate MA nekdo Sandisc FAKE? Me to dela vzdy jiny graf zkoufel sem to vicekrat (slim eLoader1.000) Proc mi to vzdy vyhodi jiny Graf??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 no-fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 to Rajce: WOW, co to mas proboha za kartu a kde jsi ji sehnal? Ja mam Sandisc Ultra II 4 GB a mam grafek cca jako Jira nad tebou.. Ten tvuj zapis je vazne uzasny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 to Rajce: WOW, co to mas proboha za kartu a kde jsi ji sehnal?Ja mam Sandisc Ultra II 4 GB a mam grafek cca jako Jira nad tebou.. Ten tvuj zapis je vazne uzasny.. Ultra II, ale nejaka nova, hele vyfotim ji vypadá jinak než ty starý, taky sem na to čuměl jak magor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 mozna zalezi na volnym mistu na karte viz muj minuly prispevek (je to napsano vpravo dole na tom grafu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 4 GB Sandisk Memory Stick PRO DUO Ultra II 60x jsem si dneska koupil za 1048kc , ale na obalu bylo napsano ze ji mam 100x rychlostni tj. 15MB/s takze asi ani nevedi co prodavaj... jinak graf je zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 4 GB Sandisk Memory Stick PRO DUO Ultra II 60xjsem si dneska koupil za 1048kc , ale na obalu bylo napsano ze ji mam 100x rychlostni tj. 15MB/s takze asi ani nevedi co prodavaj... jinak graf je zde To už se podobá tý mojí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 jinak se divim ze i zapis je tak vysoko u me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 hh NO FAKE:bash::psp::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiCK Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Myslite ze je to FAKE ? Ja si to myslim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Myslite ze je to FAKE ? Ja si to myslim.... FAKE........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmoKe911 Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Jsem asi vcajku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Could not start this game. Fakt nevim jak to rozjet. Zkousel jsem to nakopirovat do vsech slozek (GAME, GAME150, GAME4XX). Ale proste ne a ne :D. Nevite cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa Sykora Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 hm ja kdyz si ten program nakopcim do psp tak to spustim a napise to the game could not be started.(80020114C) mam cfw 4.01 m33-2 prosim vas moc poradte mi kdyz dam do psp umd tak taky nic asi mam moc vysokej cfw ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Tak ten druhy program fungoval a vyplivlo to tohle. Podle te rychlosti zapisu bych rekl ze mam fake :D. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Bazim neres ten test.. jestli mas fake poznas pri hrani nejaky narocnejsi hry na nacitani prostredi :D (GTA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karas12 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 já mám to štěstí že fake nemám!!!ufff.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Bazim neres ten test.. jestli mas fake poznas pri hrani nejaky narocnejsi hry na nacitani prostredi :D (GTA) GTAcka mi jedou v pohode. Sem tam se te kouse kdyz jak rikas ze to nacita ale jinak je to v pohode. Mozna to bude tim ze bych mel hrat na 222 nebo 333 ale ted nevim kolik je dobry na GTAcka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Za "FAKE" se pokládá taková karta, která nepodporuje Magic Gate. Tím je pro PSP zcela nefunkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Koukněte se do přílohy potřeboval bych poradit zda je toto fake nebo ne díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Koukněte se do přílohy potřeboval bych poradit zda je toto fake nebo ne díky Rekl bych ze je to jasny FAKE ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Could not start this game. Fakt nevim jak to rozjet. Zkousel jsem to nakopirovat do vsech slozek (GAME, GAME150, GAME4XX). Ale proste ne a ne :D.Nevite cim to muze byt? podle me to nejede nad 4 zkus pod ni jit pak to mozna rozjedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.