Jump to content
  • 0

PSP Update

Keriss

Question

Zdravím,mám takový problém mám PSP s oficialním FW 6.20 a dal sem si tam hry ebooth,což znamená že ta hra jede i bez flashnutí.A teď když sem tu hru zapl napsalo mě to že si musím uploudnout na verzi 6.31 a hra se mě nepustí.Tak potřebuju vědět jak teda nainstalovat nebo dát do mého PSP verzi 6.31.Díky všem za rady.

Recommended Posts

• 0

Instalace je velmi snadná, aplikaci "Prometheus Iso loader" nakopírujte do slo?ky PSP/GAME/ a zálohy her pak do slo?ky ISO, kterou si vytvoříte v rootu MemorySticku, nebo interního disku PSPgo. Nechapu jen jednu věc co znamena tohle "" kterou si vytvoříte v rootu MemorySticku "" Co myslí tím to root? Když připojím PSP do PC tak mě najedou ty složky Video themes atd..a mam tam i složku MP ROOT když to otevřu tu složku root tak tam mám 2 složky 100MNV01 otevřu a ta složka je prazdná potom ještě jednu 101MNV01 ta je také prázdná, tak v ty složce MP ROOT tam mám udělat složku ISO a tam dávat ty hry ISO nebo CSO ?? Jestli sem to pochopil dobře jen nevím kde udělat tu složku ISO díky

• 0
Tak hry mě jedou v pohodě,jenom mě trošku štve že se mě to tam neukazuje ale to nevadí.Flashnout to neumím tak to radši nechám bejt.Díky všem za pomoc
Tak si tam dej 6.20 PRO B9 Permanent a budeš to mít v pohodě, přes ten HEN nebo co to tam vlastně máš ti moc her nepůjde. Instalaci CFW zvládne každý (jde jen o překopírování dvou složek do PSP a následné spuštění v PSP, ale i přesto, když říkáš, že to nezvládneš, tak já ti přes PM pošlu můj pověstný blbuvzdorný návod pro lidoopy, podle kterého by to zvládlo i mimino, kdyby umělo číst.