xXxLamaxxx Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Zdravím, mám psp 3004 s firmwarem 6.60 a chtel bych na to nainstalovat CFW. Jsem zacatecnik a mam hroznej problem se v tom vsem vyznat - Prometheus, downgrady... Mám v tom strasnej bordel a vubec tomu nerozumim. Poradte mi prosim cim bych mel zacit a jak pokracovat :?. Nerad bych tu dostal vynadano za to ze tu uz vsechno je a ze jsem si to moh najit sam. Ale nerad bych proste neco pos**** . Hlavne z tech veci okolo mi jde hlava uplne kolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 tak prvni začni s Downgradérem a ofw si dej na 6.20. návod najdeš v sekci Tutorialy. pote si nainstaluj 6.20 pro-b9 perma to je teš v sekci tutoriali. kdibi ti něconebilo jasne tak zas napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXxLamaxxx Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Nainstaloval jsem na psp LCF primo na 6.60. Promin ze jsem te predbehl ale poradil kamos ze to prej funguje. A funguje to v pohode (trochu jsem se klepal kdyz jsem to instaloval :D). Ted bych rad spustil nejakou ISO hru. Jak na to? Jinak tohle je ten CF http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Na rootu karty si vytvoř složku ISO, do ní dávej hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 udělej to co jsem napsal máš to lepší a stabilnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Tak tak, udělej, to co ti radí KOSScz, CFW 6.60 je sice dobrý, ale CFW 6.20 je o mnoho lepší, budeš to mít za prvé lepší a za druhé nastálo, což znamená, že to nebudeš muset po každém restartu PSP znovu nahazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXxLamaxxx Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tak stahl jsem si ten downgrade ze sekce Tutorialy a hodil jsem to podle navodu na MS PSP/GAME/UPDATE. V xmb menu v games se to zobrazi jako update ale kdyz to spustim tak mi to napise ze uz je to updetovany na vyssi verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 to nemáš dat do update. jenom do game. ten ofw ma bejt v update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXxLamaxxx Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tak skusil jsem teda spustit ten downgared s vyplim LCF. Promackal jsem ten setup Xkem pak to teda zaclo neco delat ale skocilo mi to zpatky do XMB a mam furt firmware 6.60. Skusil jsem to jeste jednou, nekolikrat restartovat ale furt mam 6.60. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXxLamaxxx Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Fakt nikdo nevi co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXxLamaxxx Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 To na celym foru o konzolach neni jedinej clovek co by si s tim nevedel rady? Prosim, potrebuju to a pochybuju ze jsem jedinej clovek kterymu se to stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 proboha. prvni to proklikaš a u posledního dáš O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXxLamaxxx Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 1. Spustim Chronoswitch Downgrader 2. Spusti se mi cerna obrazovka s modrymi napisy jako verze downgradru, podpora firmwarů, web, model zakladni desky, z jaky verze do jaky verze se to bude downgradovat a 2 moznosti: X to continue, R to exit. Zmacknu X 3. Ted se mi tam zobrazi varovani ze to delam na vlastni nebezbeci bla bla bla a 2 moznosti: Press X to start SCE updater. Press R to exit. Zadny O zmacknout nemuzu. R odejdu a X to potvrdim. Tak potvrdim X 4. Zcerna obrazovka, memory stick pracuje a za 10sekund mi to spadne do XMB. Zadny O tam mackat nemuzu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 tak to nvm co použiváš za program... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXxLamaxxx Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Přesně ten co je v tutorialu http://www.mediafire.com/download.php?05918u1nrq16b4u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 tak to je divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXxLamaxxx Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 To si rikam uz asi tejden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXxLamaxxx Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Tak jsem na to prisel. Bylo to uplne primitivni, divym se ze na to nikdo neprisel kdyz jsem psal asi na 5 for vcetne tech oficialnich. Proste jsem tam mel nainstalovanej LCF kterej jsem musel nejdriv odinstalovat a potom to jde. Problem je ze downgrade z 6.60 a 6.20 nejde a podle nejakyho chlapka na foru musim cekat na vydani verze 5.1 kde se ta chyba opraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.