Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám psp 3004 s firmwarem 6.60 a chtel bych na to nainstalovat CFW. Jsem zacatecnik a mam hroznej problem se v tom vsem vyznat - Prometheus, downgrady... Mám v tom strasnej bordel a vubec tomu nerozumim. Poradte mi prosim cim bych mel zacit a jak pokracovat :?. Nerad bych tu dostal vynadano za to ze tu uz vsechno je a ze jsem si to moh najit sam. Ale nerad bych proste neco pos**** . Hlavne z tech veci okolo mi jde hlava uplne kolem.

• 2 weeks later...
Odesláno

1. Spustim Chronoswitch Downgrader

2. Spusti se mi cerna obrazovka s modrymi napisy jako verze downgradru, podpora firmwarů, web, model zakladni desky, z jaky verze do jaky verze se to bude downgradovat a 2 moznosti: X to continue, R to exit.

Zmacknu X

3. Ted se mi tam zobrazi varovani ze to delam na vlastni nebezbeci bla bla bla a 2 moznosti: Press X to start SCE updater. Press R to exit. Zadny O zmacknout nemuzu. R odejdu a X to potvrdim.

Tak potvrdim X

4. Zcerna obrazovka, memory stick pracuje a za 10sekund mi to spadne do XMB.

Zadny O tam mackat nemuzu...

Odesláno

Tak jsem na to prisel. Bylo to uplne primitivni, divym se ze na to nikdo neprisel kdyz jsem psal asi na 5 for vcetne tech oficialnich. Proste jsem tam mel nainstalovanej LCF kterej jsem musel nejdriv odinstalovat a potom to jde.

Problem je ze downgrade z 6.60 a 6.20 nejde a podle nejakyho chlapka na foru musim cekat na vydani verze 5.1 kde se ta chyba opraví.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu