hosanek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Tak Infrastructure no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 NU tak si teda změním estli můžu tu spartu na španělsko ;) Oprava Wallpaperu :D TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Já bych taky radši hrál za Barcu ale ta už je zabraná, neva :D stejně by mě to nepomohlo k výhře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 barca je moje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 v 13:00 dáme zápas ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Jo pak Já třeba s Lasickem . A pak třeba rehousem :) A pak vyměníme domácí a hosty ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 ok zalozheslije forum a jas e pripojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 tak někdo podtě na mě su v tom prvním heslo forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Mě teď napadlo že by sme mohli dát online přenosy pro ty kteří by chtěly zápasy vidět :) Mám plán jak to udělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Hej, tak co vezmete me? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Bohužel se mě nějak posral Download takže nemůžu stáhnout fífu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 jojo určitě bereme,potřebujeme osmího hráče,deš zrovna včas :D,jakorat si řekni jaky budeš mít jmeno at te najdem a jakej budeš mít tým,a dáme to tedy od znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 FxR tak stáhni torrent máš to stáhly za půl hoďky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Ok Btw: Hoďte plz někdo odkaz na fifu na torrentu s dobrym seedem a nejlepe v cestine bo anglictine :D Jméno jak to stáhnu a hodim do PSP team též. E:/ Uz sem nasel jedu za 600Kb/s za chvíly to bude. E2:/ jdu se rychle najíst snad se to dotáhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Ok Btw: Hoďte plz někdo odkaz na fifu na torrentu s dobrym seedem a nejlepe v cestine bo anglictine :D Jméno jak to stáhnu a hodim do PSP team též. E:/ Uz sem nasel jedu za 600Kb/s za chvíly to bude. Possli mě to taky + Torrent Downloader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Tak tady je torrent v cso pak si to převeď _FIFA_10_[ENG][5.00M33-6][5.03MHU]"]http://thepiratebay.org/torrent/5307774/[PSP]_FIFA_10_[ENG][5.00M33-6][5.03MHU] Ale spíš stáhni tuto ---> do hodky to mas stahly a je to česky ... http://www.ulozto.cz/9056014/fifa-10-cz-psp-iso?utm_source=search&utm_campaign=0&utm_medium=all FxR : http://www.slunecnice.cz/sw/utorrent/ --- neříkal si že torrent nikdy nestáhneš ??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Ano,ale prohrál jsem boj,ulož.to a Czshare mě zradilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Braune proč to má převádět může hrát normálně v .cso nebo ne? Btw: Stahuju z toho torrentu ;) stahuju 10 min. a uz mam 55%.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Hosanek : můžeš ale pak se ti to dlouho načíta atak .... Kdo z vás všech má remotejoy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Braune já mám :D od rehouse sem dostal totální klepec :D myslím že 8:0 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Braune já taky Hosanku dej sem pls link na ten torrent. E: čím víc Seedů tím rychlejší DL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Braune já takyHosanku dej sem pls link na ten torrent. E: čím víc Seedů tím rychlejší DL? Jj čím víc tim rychlejsi bohužel moc seedu uz neni ... Takže v naší skupině aspon jeden z každýho matche má remotejoy jak to vypada u druhy skupiny ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Já bych to pak mohl upravovat v Sony Vegas Pro 10 a šoupat na YT P.S. - Víte o tom že z toho 14 stránkového "Spamu" nás Modi nebudou mít rádi? xD E: 6 Minut - 100 MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Ne FxR my jsme vymysleli že by jsme dycky se připojili na pc k tomu co ma remote a dívaly se ( jakože online přenos :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 FxR vím :D:D ale nevím kdo by se chtěl dívat na ty matche semnou :D to je jedna velká komedie :D já když hraju tak u toho chčiju smíchy :D vůbec to neumím hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.