Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zoufalé volání o pomoc !!!


SKYKM

Otázka

Zdravím všechny,

mám PSP 3004 a mám problém s podsvícením displaye. Když jsem potkal několik kamarádů s PSPčkama, tak jsem zkoušel kolik úrovní podsvícení mají jejich PSP... Byly to PSP od série 1000 až po 3000 a všechny mají 4 úrovně podsvícení. Jedna nejtmavší, pak trochu světlejší, pak ještě světlejší a nejsvětlejší... No a mě nejde ta nejsvětlejší úroveň. Když třeba jedu v autobuse ve dne a je nějaká tmavá hra, tak na tom vidím úplné hov*o. Prohrabal jsem se nastavením skrz na skrz, ale nikde jsem nic nenašel. Je v tom nějaká finta? Nebo to mám nakopnout? :cheesygrin:

Jestli to nepůjde, tak to nějak budu muset ještě cca toho půl roku vydržet, než vyjde PS Vita a to mi snad už bude fungovat dobře... Doufám, že na PS Vita bude podsvícení vyřešeno světelným senzorem. To je parádní vymoženost 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pokud se nemýlím, tak by čtvrtý stupen podsvícení měl fungovat na PSP s CFW, nebo pokud je PSP připojeno k napájecímu adapteru.. Nevím jaká je situace nyní, ale za dob CFW 5.00m33 to tak bylo. Na oficiálním FW byly pouze tři stupně podsvícení a na CFW byly stupně čtyři..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Fakt !!! Schválně jsem zkusil ho napojit na nabíječku a byly tam 4 stupně podsvícení a když jsem ji odpojil, tak to pohaslo na třetí úroveň... No řeknu Vám, že tohle je zhovadilost jak pes... Jinak já mám OFW 6.60... Tohle mě teda točí maximálně, protože větší podsvícení je potřeba venku kde svítí slunce a není na PSP nic vidět a né doma na nabíječce, kde by stačila i první nebo druhá úroveň... Tohle je kapičku nedomyšlené od staryho Sonyho :roll:

EDIT: Možná je to blbost, ale nedá se to nějak na OFW udělat aby to mělo ty 4 stupně? Do OFW se nedá zasahovat podle mě moc, ale naděje umírá poslední :cheesygrin:

EDIT 2:Mno tak jsem pohledal trošku a má naděje právě umřela. Vypadá to, že nic takového není. Kdyby se něco povedlo někomu najít, tak ať se ozve. Já už na to kašlu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu