Jump to content
  • 0

Problém s Externím Diskem

hosanek

Question

Zdar, mám externí disk Seagate 1TB a mám s ním problém. Tedy, místo mejch normálních složek se mi zobrazují jen jejich zástupci a složky neexistují. Dřív když sem poklepal na zástupce dostalo mě to normálně do mé složky se soubory... Ale teď mi to hodí error : Systém Windows nemůže najít položku G:/RECYCLER/894133bf.exe. Ujištěte se, zda je název zadán aprávně a akci opakujte. Poraďte prosím potřeboval bych se dostat k datům a mazat zástupce nechcy a ani nemůžu mám tam totiž důležité soubory díky za rady.

E:/ Tak tohle mě žere teĎ ještě více : hele teď z ničeho nic se mi pojebal ext. disk tzv. nenacetlo mi to temer zadne soubory jen par novejsich nevite cim to? O ty data bych nechtel prijit. Bohuzel to ale vypada ze uz prisel ukazuje to 900gb volnych z 1TB jen nove slozky a zhruba 400gb mi tam chybi icon_sad.gif Nevíte co by s tím mohlo být?

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Zdar díky za radu tak teĎ nová zpráva :

[TABLE=width: 99%, align: left]

[TR]

[TD=width: 1%]

[/TD]

[TD] Zdar, hele teĎ z ničeho nic se mi pojebal ext. disk tzv. nenacetlo mi to temer zadne soubory jen par novejsich nevite cim to? O ty data bych nechtel prijit. Bohuzel to ale vypada ze uz prisel ukazuje to 900gb volnych z 1TB jen nove slozky a zhruba 400gb mi tam chybi :( Nevíte co by s tím mohlo být?

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]