Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 287
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

dovolte mi se "pochlubit" vlastnictvim tohohle krasavce. Myslel sem si jak se tu budu hrde chlubit jak sem nadsenej a stastnej, ze ho taky mam, ale neni tomu tak a to z nasledujicich duvodu:

1) chyba vyrobce

2) nefer prodejce

Do ted sem byl vzdy HRDYM vlastnikem vsech mnou milovanych PlayStation-u, Za celou dobu co sem mel One (3,5 roku), Two (4 roky), Portable (2,5 roku) byly vsechny BEZ CHYBY - proste slapaly jako hodinky coz se bohuzel o Three rict neda.... Dneska sem si ho koupil, nakoupil hromadu prislusenstvy + her, zapojil, nastavil (tady byla prvni napoveda ze neni neco v poradku, protoze vse bylo nastaveno do CZ a uzivatel se jmenoval PETR??? - dobra, nechapu, ale pokracujem) a vse OK dokud sem nezastrcil prvni gamezu. Vlozim BD a nic, druha gameza a zase nic, DVD s filmem NIC, MECHANIKA V HAJZLU :(

Timto chci rict ze se muze stat ze clovek narazi na spatnej kousek - vlastne co sem to tu procital tak si na tuhle chybu uz stezoval, takze je to asi globalni problem, ale JAK si kua muze prodejce dovolit dal nabizet zbozi o kterem VI ze je v hajzlu?!?! Nedela to dobre jmeno jemu ani SONY.

Zitra rano tam jdu na reklamaci, tak mi pls drzte palce a doufam ze opravdu budu HRDY na to co mam, protoze jinak vam nabidnu par her a nejaky kable ;)

Odesláno

tak uz muzu prohlasit ze JSEM HRDYM vlastnikem :) Byla to nakonec docela legrace, protoze sem tam sel s kamaradem (a cech to neni - hadejte :)). Spoustil sem na toho prodavace, ze mi nejde mechanika... Chvilka vahani pak se rozhodl ze to posle do servisu na reklamaci, kdyz sem mu k tomu prihodil ze toho "stejsna" uz mel nekdo doma a v tom servisu mi budou schopny zjistit kdy to bylo, tak mu asi docvaklo ze nejsem zadnej Tonda z Honimirova. Proste ze mi zamerne prodal vadnej/poskozenej kus. Mno nakonec se do toho pustil zmineny kamarad a mam doma novej kousek + jeden SIXAXIS navic o kterej si rekl :D

Takze diky za podporu a patrim k vam ;)

• 4 weeks later...
Odesláno

Zdravím přečetl jsme snad 50 stránek o PS3 a jako kupující PS3 mám ještě pár otázek do toho dle tématu,nechci zakládat nové téma v otázkách a odpovědích:

Rozdíly mezi 40 a 60Gb verzí chápu skoro ve všem,ale neni mi jasný co je to to Fire-wire rozhrání k čemu je budu jí u 40Gb verze moc postrádat a má to něco společného s wifi?

Jedou na PS3 pálená DVD a Blue-ray pálené filmy (když vezmeme že by byla Blue-ray vypalovačka)?A u 60Gb verze jedou alespoň pálené hry z PS1 a nebo teda i s PS2.A pokud mám PS3 s nejnovějším FW jede tam vypálený Avi film na CD a dokáže to přehrát i s titulkamy pokud jsou na tom CD zvlášť (nejsou v Avi jako jeden soubor)?

Pokud koupím PS3 nemusím k němu dokupovat kabel,abych ho mohl připojit k LCD TV nebo k plazmě?

Může někdo zvážit kolik ovladač Six-Saxis váži :)?A co je na Blue-ray demo disku co se dostane k PS3?

Jak se platí za věci na Playstation Store z čeho vám odečtou peníze to tam zadáte číslo svého účtu,nebo pošlete smsku,nebo jak?Funguje vůbec kupování věcí na Playstation Store v Č.R?

Omlouvám se jestli tu někde jsou odpovědi,ale já je nikde nevyčetl.

Díky moc za odpovědi :)

Odesláno

Palene DVD a BRD jdou, avi na DVD ti to najde, ale nejdou titulky, pokud nejsou integrovane...palene PS hry nejdou...

V balení je základní kabel, ale HDMI na prenos HD videa koupit musis...

to bude maximalne 0,25 kg....zadny Demo disk jsem nedostal(az na aktualizaci firmware)

normal ucet....karta....ano funguje

a ten firewire nevim

sixaxis ani nahodou nevazi 250g, vazi okolo 130g... DS3 pak tusim kolem 180g

psal jsem maximalne:D...nemam po ruce vahu....proste vazi vic jak mobil a min nez jeden reprak z 5,1

Odesláno
Palene DVD a BRD jdou, avi na DVD ti to najde, ale nejdou titulky, pokud nejsou integrovane...palene PS hry nejdou...

V balení je základní kabel, ale HDMI na prenos HD videa koupit musis...

to bude maximalne 0,25 kg....zadny Demo disk jsem nedostal(az na aktualizaci firmware)

normal ucet....karta....ano funguje

a ten firewire nevim

Super díky moc.Už jenom zjistit co je ten Fire-Wire já měl za to že to byla karta přes kterou se pak propojovala DV-Kamera,ale to nebylo rozhrání,ale karta celá.A cca 250g že váží ovladač to je teda docela dost na to že každej píše že je lehkej.Díky moc.

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Odesláno

Ja bych si k tem cenam dovolil podotknout,ze cesti obchodnici jsou pekni zlodeji-pred rokem jsem byl v japonsku,ps3 tam byla celkem novinka a v uplnem centru tokia staly NOVE prepocteno na kc cca 6500/5800 podle verze!!! V bazarech (jojo, uz tehdy to tam bylo v bazarech :) ) pak minimalne jete staly cca 5200.. Tady je to maximalni zlodejina! V lednu tam jedu zas,koupim jich tam v bazaru za par korun tolik,kolik jich narvu do kufru,tady za par penez 120v/240v prevodnik a poprodavam je tady za 5000,kdyby mel nekdo zajem :) :)

• 2 months later...
Odesláno

Zdravím, tak v Úterý mi dojde PS3 80GB:cheesygrin::bash:, objednával jsem z Datartu, mají dobré ceny a solidní profil společnosti, tak doufám, že bude vše v pořádku. Docela se těším na PS store, první co udělám po připojením k netu, tak si koupím Tekkena 5: DR online, jsem hodně zvědavej kolik bude stát a jestli to vůbec půjde zaplatit/stáhnout...

• 4 weeks later...
Odesláno

Zajimave postrehy z japonske PlayStation 3... =)

1) Obcas ve hre nesedi ovladani. ^^ Teda, jediny rozdil je prohozeni krizku a kolecka, coz tedy vubec nicemu nevadi, ale to "zajimave" je, ze hra napr. pise "Press X", jenze se musi mackat "O"... A opacne. Pozorovano jen u par demoverzi.

2) Pri spusteni americke verze Ratchet and Clank: Quest for Booty je vse v poradku a hra je kompletne anglicky, ale onou zajimavosti je, ze na me vybafne japonske logo hry! Fakt jsem nechapal. ^^ Stahovano z US Store.

3) Chm, zatim me nic podstatneho nenapada. ^^

• 2 weeks later...
Odesláno
Vypadá to, že to se Sony není až tak moc růžové viz http://bonusweb.idnes.cz/clanky/sony-je-na-dne-s-prodeji-microsoft-s-cenou-f14-/clanek.A081103_201825_bw-clanek_son.idn Poslední dobou přemýšlím jestli jsem nevsadil na špatnou konzoli:?

Skutecne fundovany clanek, jen co je pravda. Staci si precist tuto citovanou cast a clovek se neubrani dojmu, ze clanek byl napsan velmi horkou jehlou:-)

Společnost DFC Intelligence pak odhaduje, že PlayStation 3 získá mezi 40 a 50 % herního trhu na konci životního cyklu aktuálních konzol (PS2, Xbox 360 a Wii), ztratí tak minimálně 17 % celosvětového tržního podílu, protože v okamžiku největší slávy PlaySatation 2 ovládalo Sony 57 procent „konzolového“ herního trhu.
  • 3 months later...
Odesláno

PLAYSTATION 3

Playstation 3 nebo-li PS3 je moderní herní konzole vyrobena japonskou společnosti Sony.

Jeho předchůdcem bylo Playstation 2. Konzole byla poprvé vydána 11. listopadu v Japonsku a krátce poté v Hong Kongu a Taiwanu.

Hlavním datovým nosičem jsou disky Blu-ray, ale umí číst i disky DVD a CD. Podporuje HDMI rozlišení.

Playstation 3 se prodává ve třech verzích:

40 GB verze (2 USB nefungují PS2 hry)

60GB verze (4 USB+kompatibilita PS2 her)

80 GB verze (2 USB nefungují PS2 hry)

180 GB verze(2 USB nefungují PS2 hry)

Oficiálně bylo Playstation 3 představeno 16. května 2005 na veletrhu E3. Zde však nebylo představena funkční verze, ta byla ukázána až v září 2005 na Tokio Game Show.

Grafické rozhraní

Rozhraní nazvané XrossMediaBar obsahuje osm kategorií:

-Uživatel-

-Nastavení-

-Fotografie-

-Hudba-

-Video-

-Hry-

-Síť-

-Kamarádi-

PS3 umožňuje vytvářet několik odlišných uživatelských účtů, prohlížeč fotek, přehrávač hudby a videí z harddisku, lze připojit klávesnici a myš pomocí USB kabelů a obsahuje také plnohodnotný webový prohlížeč. Na PS3 můžete poslouchat hudbu a v tu samou dobu brouzdat po internetu nebo prohlížet fotky z dovolené. Dokonce umožňuje nákup i přes virtuální obchod, stejně jako její oba dva rivalové WII(řekl bych že WII nesahá PS3 ani k ventilátorům):D a XBOX 306 (dobrá mašinka ale nemohl jsem otestovat takže nic :cry:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu