StefiCZ Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Hral jsem snad vsechny Fify a NHLka na ps3 a nikdy jsem nespozoroval pokles fps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Tak to jsem rád. V tom případě asi půjdu co nejdříve do ps3 slim. ;) A ještě jsem se chtěl zeptat, kde se dá sehnat ps3 slim za nejlepší cenu. Myslím, že mi bude stačit i 160gb verze. Nebo doporučujete přecejenom 320? Jinak díky moc za rychlou odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Koukni se třeba sem http://console-forum.net/tema/122734-nova-ps3-za-4444-kc?p=1101247#post1101247 A pokud nemáš playTV/neplánuješ nahrávat pořady, či tam nebudeš přechovávat kdovíco, tak víc než 160GB nemá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 v elvia akce ps3 160gb za krasnych 4444,- pokud ho chces neni co resit a vyraz na nakup protoze je to jen do 5.6 nebo vyprodani zasob a za tihle cenu mam dojem ze se po nich jen prasi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Ok díky moc tak toho určitě využiju :) . Jinak co si myslíte o "životnosti" ps3 ? myslíte, že na e3 představí už nový model? Já si myslím ,že ps3 má stále co nabídnout a že žádná novinka představená nebude, ale netuším ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Na letošním E3 nástupce ps3 rozhodně představen nebude. Tedy pokud tě nezajímá NGP a nejsi fanda Nintedna. Životnost bych počítal na další dva roky. Teprve nedávno jim prodej začal vynášet a například ps2 se prodává dodnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Tak zatím o ngp nepřemýšlím, ale rozhodně se mi líbí. Jojo taky si myslim, ze 2 roky minimum. Hlavne doufam ze v praze nekde jeste budou mit to ps3 za 4444kc. V patek byh si pro nej jel :) diky moc za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 pokiaľ by sa mi podarilo nejako bricknuť ps3 je nejaká možnosť ako ju doma opraviť [ teda myslím dostať do predchádzajúceho stavu pred tým ]? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Zdravím, prosím Vas,jaky vliv bude mit firmware u PSka na funkci a jakou min.verzi firmweru mam tedy vzit ? K psku chci urcite i move. Snazil jsem se najit,jaky vliv maji firmwary na hrani,funkci,ale nejak se mi to nepodarilo,jen kdyz nekdo nekde prodava psko,nebo i v shopu,tak ho zajima,jaky FW prave má.(Jasny,cim novejsi,tim "cerstvejsi konzole" )to je mi jasne,ale ma to nejaky zasadni vliv ? Dekuji za odpoved. EDIT: nasel jsem neco,ze to ma vliv na novejsi hry,ze na starsich FW by jit nemely ... takze jaky min.FW vzit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Verze firmware zajímá pouze ty co uvažují o hraní stažených her, kvůli flashnutí konzole. Podle verze firmware nepoznáš jestli je konzole nová, protože podmínkou používání PSN a hraní online je nejnovější firmware, jenž se instaluje přímo z internetu. Zdravím, prosím Vas,jaky vliv bude mit firmware u PSka na funkci a jakou min.verzi firmweru mam tedy vzit ? K psku chci urcite i move. Snazil jsem se najit,jaky vliv maji firmwary na hrani,funkci,ale nejak se mi to nepodarilo,jen kdyz nekdo nekde prodava psko,nebo i v shopu,tak ho zajima,jaky FW prave má.(Jasny,cim novejsi,tim "cerstvejsi konzole" )to je mi jasne,ale ma to nejaky zasadni vliv ? Dekuji za odpoved.EDIT: nasel jsem neco,ze to ma vliv na novejsi hry,ze na starsich FW by jit nemely ... takze jaky min.FW vzit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Aha,takze kdyz budu pripojeny na psn,tak se mi to samo aktualizuje ? Pokud ano,tak pohoda. . ne o palene hry mi nejde,jen origa budu mit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 jj samo ti to update nabidne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Díky chlapy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Mám 2megove pripojenie na internet. Je to postačujúce na hranie multi hier ako je napríklad MW2 alebo killzone3 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Nevidím jediný důvod, proč by to stačit nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 no keď som na pc hrával counter-strike tak mi to sekalo že to bolo cez internet nehratelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 No 2Mb uz je celkem malo na dnesni hry...a hlavne spis pro servery....ja mam napr 10mb od UPC(Praha) a nektery servery u BC2 jsou tezce nehratelny....zavisi to spis na serveru na jaky hrajes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 no já jsem kdysi míval 512kb/s a hral jsem bez problému cod4 a dnesmám 16MB/s a jede furt stejně krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hromik Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, chci si koupit starší PS3 40GB. Pokud to chci opravdu jen na hraní tak by měl i tento hardisc stačit? nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Ano, stačí, ale trochu uskrovnit se budeš muset. Většina her vyžaduje instalaci a dost jich bere poměrně hodně. 5GB není zase tak neobvyklá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hromik Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Ano, stačí, ale trochu uskrovnit se budeš muset. Většina her vyžaduje instalaci a dost jich bere poměrně hodně. 5GB není zase tak neobvyklá věc. Tak to je pořád poměrně dobrý. Na hraní přes internet,ale tento aspekt nemá žádný vliv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Ne, nemá. I když zase, třeba si časem budeš chtít dokoupit nějaké DLC. A pokud to přeženeš, může ti místo časem dojít. Opět, nic, co by se nedalo nějak vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 dají se na ps3 instalovat hry jako na xboxu 360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Boužel nedají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 dají se na ps3 instalovat hry jako na xboxu 360? Pouze na CFW, což znamená ztrátu přístupu na PSN, základním předpokladem je konzole s OFW 3.55 a nižším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.