pooky1468624528 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Nazdar bazar,přehraju na ps3 hry z ps2 originálky???Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Pouze na PS3 fat 60gb ta ma podporu ps1 a ps2 her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cimir Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Ahoj všem, uvažuji o koupi PS3 - 160 GB, chci se zeptat, jaká je lokalizace v PS3, zda je to v AJ či ČJ. Zda když to bude v AJ i člověk, který neumí AJ bude umět s PS3. Nevím, zda to má nějaké menu, nedokážu si to představit...A kde koupit PS3 nejlevněji? Koukal jsem na JRC, kde by se to dalo koupit se slevou 5% kdybych měl kartu, ale tu bohužel taky nemám :-( Díky za opovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 menu v PS3 je v ENG, ale je hrozne jednoduchy, protoze tam mas polozky VIDEO, PHOTO, GAMES atp... takze se v tom musi vyznak kazdej, u her cestinu necekej, z takovych 50ti her ma jedna ceskou lokalizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2022 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Ahojte, planujem si kupit PS3 slim bud 160GB alebo 320GB, no potrebujem vediet z akym fw sa teraz nove konzoly predavaju? Nerad by som ho kupil z fw vyssim ako 3.55 Dakujem za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Pokud budes kupovat nový tak je 90% šance že koupíš s vyšším FW. pokud chceš mít 100% jistotu FW 3.55> tam musíš do bazaru. A ne... podle krabice nic nepoznáš(neni to jako PSP kde se dá poznat rozmezí) poznáš to jedině tak že PS3 zapojiš a koukneš do nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hedvin Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Zdravim, mam takový zvláštní dotaz. Jelikož už mě nebaví neustále dokupování hardwaru do PC, rozhodl jsem se že bych zkusil i konzole. A proto se chci zeptat, jestli má cenu kupovat PS3 v tomto roce nebo až za rok, jelikož nové konzole už "klepou na dveře", předem děkuji za odpověď. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Klidně ji kup hned.Solidních her je na ní dost.A nové konzole tu hned tak nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hedvin Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Koupit si jí momentálně teď nemůžu, jelikož nemám na to správnou televizi a ani peníze. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawyx Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Ahoj, taky jsem takhle asi před třičtvrtě rokem uvažoval, nakonec jsem si koupil PS3 a jsem maximálně spokojený, k tomu má ještě 22" monitor a dneska už si nedokážu představit hrát na klávesnici :-) takže si myslím, že i když už je to zase nějaký ten pátek, tak že se to pořád vyplatí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hedvin Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Ok, díky za odpověď. Takže jsem se nejspíš rozhodl že do toho půjdu, protože stejne i kdyby vyšel Playstation 4, tak pouze blázen nebo nějaký bohatý člověk by ihned kupoval drahou konzoli. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Nemůžu se dočkat na první PS4 za 10-20K ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hedvin Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Nemůžu se dočkat na první PS4 za 10-20K ;) Jsem zvědav no. Podle mě to bude stejné jako u PS3, kdy ta cena při vydání bude velká, ale přibližně za rok nebo dva to bude mnohem levnější. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 A i kdybi vysla pristi rok tak na PS3 je dostatek titulu na hrani ktere zabavi minimalne na dva tri roky a po vydani PS4 stejne este nejakou dobu budou vychazet nove tytuli tak neni kam pospichat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darthtom1 Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Cus premyslim o koupi Ps3. Mel bych ji hlavne na COD. Mel sem moznost vyzkouset MW3, ale jsem pomerne rozcarovany. Hral jsem asi 5 her a pokazde skore okolo 25k-2d. Prechazim z Xka, ktere jsem pred casem prodal a tam v COD BO byli hraci celkem vyskilovani, takze sem se jim musel prizpudobit a troufnu si rict ze to celkem umim, ale snad v zivote jsem v BO nemel takove skore jako na Ps3. Jsou na Ps3 opravdu takove lamy nebo to byla jen nejaka vyjimka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 To si měl spíš štěstí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darthtom1 Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Asi jo. Ale dost me to zarazilo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darthtom1 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Dnes jsem mel zas moznost mocne zaparit MW3 na PS3 a musim rict ze to je opravdu sracka. Sami kempri a noobove co se do vas nestrefi ze 2 metru. Ted celkem lituju ze jsem prodaval Xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 problém není v konzoli.. ale ve hře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darthtom1 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Spis ve hracich. Ale nemam moc na vybranou a jak se znam tak stejne jednou ten plejak koupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 jo ale hráči jsou na všech platformách stejní... a COD hrají převážně kempeři a lamy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darthtom1 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Dobra odpoved k zamysleni. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acdcmailand Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Zdarte lidi.Nevite nekdo kam se ulozi system PS3?je na hadru nebo ma jeste nekde nejakou pamet?kdyz jsem formatoval hadr tak stejne vedel co tam bylo za verzi.Takze nevim kam se uklada.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Samozřejmě se ukládá do interní paměti, ke které není přístup.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 dnes mi přišla ps3ka a mám jeden problém dostal jsem dtuhý ovladač zdarma takže mám 2 ovladače ale jen jeden dobíjecí kabel k ovládači jak mám tedy dobíjet 2 ovladače předpokládám že po prvním spuštění ps3 to bude chcít hned ovladač aby se připojil pro nabití a když se nabije tak mám taksamo nabít i druhý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.