jura555 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Zdravím, stala se mi kuriozní věc. Zapnu notebook, a koukám jak mi pochoduje po displayi muška. Tak jsem se ji pokusil sundat, ale poté jsem zjistil, že je zalezlá přímo v displayi, a vesele si tam pochoduje. Snažil jsem se ji zahnat mačkáním pryč, ale kousek před koncem displaye, jsem ji omylem zamordoval, takže teď mám mrtvou mušku uvnitř LCD. Nevím co s tím, fakt mě to tam štve, a vůbec nechápu, jak se tam mohla dostat, ty vrstvy jsou přece na sobě nalepené... Stalo se někomu něco podobného? Jak jste to popř. řešili?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Jura,je jedno řešení (dávat to ale do servisu kvůly mouše za 1 500,- asi ne) tak se slituj a rozdělej notebook podle návodu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Myslíš, že je tak lehké rozdělat lcd? Tím bych ho úplně odepsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Ne , a nebo jestli chceš tak ho dej do servisu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 No, myslím, že v servisu by mě dali nové LCD, za plnou cenu, Tj. tak 7000+ práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Jo tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Zkus trochu zamávat obrazovkou aby zapadla alespoň trochu více ke kraji a neštípala tě do očí pohledem :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Sunfig , asi když je rozmázlá :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Hele a kdyz se tady o tom tak bavite (nechci zakladat novy) vycistil sem ntb rano a vecer uz koukam ze je neco jako orosený (píčovina :lol: ) čím čistíte display? (stejnou vec sem mel na psp takovy bili tecky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Hele a kdyz se tady o tom tak bavite (nechci zakladat novy) vycistil sem ntb rano a vecer uz koukam ze je neco jako orosený (píčovina :lol: ) čím čistíte display?(stejnou vec sem mel na psp takovy bili tecky) Jsou na to hadříky a vodička speciální, koupíš v každém elektru, ale já prostě utírám monitor jemně jemnou látkou (kus co jsem někde vyhrabal něco jako hadr ale jemnější) Danfri, tak si může ochočit zbylé členy rodiny po mušce a oni pro to tělo zaletí :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 No nevím, je asi přilepená střevama. Takže si myslím, že nehrozí aby spadla... :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 No nevím, je asi přilepená střevama. Takže si myslím, že nehrozí aby spadla... :'( Zkus najít tu mezeru kama tam vlétla (proplazila se) a zkus ji nějak profouknout vzduch by nic neměl udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 a co třeba reklamace? pokud je ještě v záruce...bylo by to trochu kuriózní, ale za zohle snad výrobce musí ručit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 a co třeba reklamace? pokud je ještě v záruce...bylo by to trochu kuriózní, ale za zohle snad výrobce musí ručit... Už je po záruce...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Mě se stalo totéž u monitoru..:D :D :D ale nijak sem to zatím neřešil..:D ale štve mě tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Mám jednu přímo uprostřed monitoru už 3 roky. Nějak jsem si na ní zvykl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Mám jednu přímo uprostřed monitoru už 3 roky. Nějak jsem si na ní zvykl. Jo taky jsem ji zabil uprostřed monitoru, Při hraní ji ani nevnímám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 dobrý na no zoom s awp v csku :DDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Jo tak to je asi jediný využití..:D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.