Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, stala se mi kuriozní věc. Zapnu notebook, a koukám jak mi pochoduje po displayi muška. Tak jsem se ji pokusil sundat, ale poté jsem zjistil, že je zalezlá přímo v displayi, a vesele si tam pochoduje. Snažil jsem se ji zahnat mačkáním pryč, ale kousek před koncem displaye, jsem ji omylem zamordoval, takže teď mám mrtvou mušku uvnitř LCD. Nevím co s tím, fakt mě to tam štve, a vůbec nechápu, jak se tam mohla dostat, ty vrstvy jsou přece na sobě nalepené... Stalo se někomu něco podobného? Jak jste to popř. řešili?...

Odesláno
Hele a kdyz se tady o tom tak bavite (nechci zakladat novy) vycistil sem ntb rano a vecer uz koukam ze je neco jako orosený (píčovina :lol: ) čím čistíte display?

(stejnou vec sem mel na psp takovy bili tecky)

Jsou na to hadříky a vodička speciální, koupíš v každém elektru, ale já prostě utírám monitor jemně jemnou látkou (kus co jsem někde vyhrabal něco jako hadr ale jemnější)

Danfri, tak si může ochočit zbylé členy rodiny po mušce a oni pro to tělo zaletí :lol:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu