Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je tady někdo kdo má flash xboxu a hraje na xbox live online xgd3 hry a nedostal ban? :-D.. a dále bych se chtěl zeptat jeslti můžu dostat ban ikdyž nehraju na xbox live ale jsem na něm připojený kvůli internetu exploreru a kvůli stahování demíček, díky za odpověď :-)...

Odesláno

no tak asi neumím hledat, pár dní to tady pročítám a postačující odpověď sem nenašel, ohledně hraní na xbox live s flashem jsou tady starý příspěvky a nedočet sem se nic ohledně xgd3 her a dočet sem se že Lt 3.0 je prý zatím nezjistitelný ale jak říkám tak to sou staré příspěvky a rád bych se dozvěděl nějaké aktuální info ohledně toho jestli se dá stále s Lt 3.0 hrát na xbox live a nejlépe od někoho kdo má vlastní zkušenosti... a za 2 odpověď na to jestli můžu dostat ban když využívám xbox live na stahování demo a na internet explorer a né na hraní her online tak to sem vůbec nikde nenašel... a navíc mám xbox chvíli takže jsem začátečník a všem děkuji za nějaké info..

Odesláno

díky za odpověď .. a ty to takhle deláš?, já se totiž všude dočtu jak se to má dělat, ale už nikde žádny klady(např. že to opravdu několik lidí takhle dělá a že nedostali ban, a to jestli můžu dostat ban když jsem přihlášenej na livku jen kvůli stahování a netu a nehraju online to nevíš jak to je?

Odesláno (upraveno)

Samozřejmě můžeš.Prohřešky z dřívějška jsou zaznamenané v konzoli a až připojením se vykonají. Jestli v ten moment budeš hrát originálku nebo zálohu s tím pak nebude souviset.Co nedělat tu už psal Karel IV - hrát před vydáním, nezkontrolované kopie atd. Jinak ti tady samozřejmě nikdo nemůže dát kompletní výčet toho podle čeho MS banuje,překvapivě to nezvěřejňují

Upraveno uživatelem xmod
  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu