voki Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 [TABLE=width: 99%, align: left] [TR] [TD]Caute Xboxari! Chtel bych se zeptat, jestli ma cenu si kupovat Xbox 360, kdyz mam TV s uhloprickou 54 cm??[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 [TABLE=width: 99%, align: left][TR] [TD]Caute Xboxari! Chtel bych se zeptat, jestli ma cenu si kupovat Xbox 360, kdyz mam TV s uhloprickou 54 cm??[/TD] [/TR] [/TABLE] HD/Full HD? jinak hele nevim..to je spis malej monitor nez televize ne? ma to 21 palcu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 zkusím najít odkaz na netu =/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 http://lcd-televize.heureka.cz/sencor-slt-2253/ neco jako tohle, ale bez tech CD/DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 hmm Sencor je tezkej shit :/ a jeste k tomu takhle malej...hele zahrajes si urcite ale bude to malinky no...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Proč by nestačila já hraju na http://www.shop-mania.cz/monitory/p-philips-231t1sb-724157 a jsem spokujenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 To je tvůj výběr . A tahle je ještě větší . Já mam velkou , jestli chceš mít větší požitek ze hry , bral bych nějakou LCD televizi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 reknu takhle nekupuj si vic nez 106 cm... mam sony bravia KDL-40W4500 a semtam je grafika fakt hrozna bud rozmazany nebo moc zaostreny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 No my sme hrali u kamosa PS3, on mam myslim 106 FHD a paráda to byla. Kdyz sem tu samou hru s tou samou konzoli hral na mensi tak uz to bylo nic moc. . Lustil jsem tam co tam je napsany a tak. Vím, PS3 je neco trochu jineho jako Xko. Napadá mě, kup Xko a telku :D ale to je 10k jen za Xko + dalsich 10K za telku. To mas 20 peněz, jen to lupne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 10k za Xko? kde žiješ? Bez kinectu základní verze SLIM za 4,5k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 10k za Xko? kde žiješ? Bez kinectu základní verze SLIM za 4,5k no zakl verzi nemá cenu kupovat, jedině s hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 to mi bylo taky receno, ale asi bych si ho neflashoval, ale Orginal hry, tak na to by ta 4Gb nestacila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=89719 7 599,- http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=78265 6 256,- Podtrženo, sečteno, 13 855,- To zase není moc. Ale ani málo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 to mi bylo taky receno, ale asi bych si ho neflashoval, ale Orginal hry, tak na to by ta 4Gb nestacila? ono je lepší hry instalovat, nejen že se mechanika tolik neopotřebovává, ale hlavně je xbox potichu, kolikrát řval jako prase (i Slimko) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Hrával jsem ještě na menší tv a bezproblému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 No my sme hrali u kamosa PS3, on mam myslim 106 FHD a paráda to byla. Kdyz sem tu samou hru s tou samou konzoli hral na mensi tak uz to bylo nic moc. . Lustil jsem tam co tam je napsany a tak. Vím, PS3 je neco trochu jineho jako Xko. PS3 neni nic jineho nez xko, pokud nepocitam exkluzivni tituly pro psko tak hry vypadaji stejne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Září 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 PS3 neni nic jineho nez xko, pokud nepocitam exkluzivni tituly pro psko tak hry vypadaji stejne.. :D cekal jsem ze se nekdo chytne, bud ze to je neco jineho, nebo neni, to je ale jedno. Takze myslíte že se to dá na malé telce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 :D cekal jsem ze se nekdo chytne, bud ze to je neco jineho, nebo neni, to je ale jedno. Takze myslíte že se to dá na malé telce? Zda nebudeš od toho sedět moc daleko tak v tom nevidím problem... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.