Anonymous_ Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Fajn, tak jeste Advanced - NAT - Virtual Servers -- to je opravdu posledni screen (omg fakt jsem necekal, ze to bude mit tolik submoznosti :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Z toho byl i ten minulej link, akorát takle to vypadá když kliknu na virtual servers :) http://img198.imageshack.us/img198/8119/snmekobrazovky20111007v.png ten minulej link je z toho když v virtual servers kliknu na Add Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Říjen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Tak co bude odpověd :)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 server name treba MacVNC ... Ext. Port start 5900 .. Ext. Port end take 5900 .... Internal port start i end take 5900. Ip address - ip adresa maca v siti -jak ji zjistit jsem psal o stranku dozadu. Protocol TCP a enable at je zaskrtnuty. Co ma bejt u interface nevim -to je potreba otestovat. Pak uz jen spust vzdalenou plochu na os x, jak jsem psal o stranku vpred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.