Anonymous_ Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2011 Fajn, tak jeste Advanced - NAT - Virtual Servers -- to je opravdu posledni screen (omg fakt jsem necekal, ze to bude mit tolik submoznosti :D ) Citovat
Wind Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2011 Z toho byl i ten minulej link, akorát takle to vypadá když kliknu na virtual servers :) http://img198.imageshack.us/img198/8119/snmekobrazovky20111007v.png ten minulej link je z toho když v virtual servers kliknu na Add Citovat
Anonymous_ Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2011 server name treba MacVNC ... Ext. Port start 5900 .. Ext. Port end take 5900 .... Internal port start i end take 5900. Ip address - ip adresa maca v siti -jak ji zjistit jsem psal o stranku dozadu. Protocol TCP a enable at je zaskrtnuty. Co ma bejt u interface nevim -to je potreba otestovat. Pak uz jen spust vzdalenou plochu na os x, jak jsem psal o stranku vpred. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.