Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rage

Anubis1

Recommended Posts

• Odpovědi 215
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Zachvili si pro to jedu na korunní :) už se těším, ale nevim jestli se k tomu dneska vůbec dostanu :D
já už ji mám v autě a zachvilku jedu domů hurá. A asi to bude na dlouho , soudě podle 3DVD v obalu:-) Jinak Desmonde , myslím že to stejně nevydržíš a zapaříš.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já už ji mám v autě a zachvilku jedu domů hurá. A asi to bude na dlouho , soudě podle 3DVD v obalu:-) Jinak Desmonde , myslím že to stejně nevydržíš a zapaříš.

Herní doba je prý jen kolem 11ti hodin. První dvě DVDčka je singleplayer, to třetí je jen na multiplayer.

Aspoň tak to říkali v recenzi na gametrailers.

Odkaz ke komentáři

Tohle bude dlouhá noc...právě jsem se k tomu dostal,a první dojmy jsou fantastický...

tak to je komentář jako píííííííííííííííía! Kuva proč tady píšete kdo a jak vám hru přinesl?

Já si zapnu RAGE a místo,abych se něco dozvěděl o hře píšete kdo a kde ji pořídil!

jděte někam!!!

Odkaz ke komentáři

No asi bych to nevdrzel, ale dnes ke me prisel kamos a dohravali jsme coop GoW2 (ktere on jako PCkar nemel prilezitost hrat) a pak jsem musel palit z domu na patecni kalbu takze ani nebyl cas na to strcit do mechaniky, coz mrzi, protoze na hru jsem se tesil, snad ji pohrotim alespon dnes.....

Odkaz ke komentáři

tak to je komentář jako píííííííííííííííía! Kuva proč tady píšete kdo a jak vám hru přinesl?

Já si zapnu RAGE a místo,abych se něco dozvěděl o hře píšete kdo a kde ji pořídil!

jděte někam!!!

Ty jsi upadl ? pravděpodobně máš asi zápal mozkových blan... :), nepsal jsem kdo mi hru přinesl,jen že jsem měl čas se na to podívat a že mé první dojmy jsou fantastický...Více se k tobě vyjadřovat nebudu

Jinak naprostá fantazie (alespon pro mne ) ...Grafika se mi líbí,sem tam chybka je ,ale když si vezmu že se defacto jedná o ow system tak dobry.., 60 fps je naprosto úžasných - hra je krásně plynulá a nikde se nic neškube,netrhá apod.Hudba - někde v recenzi jsem četl , že nejslabší stránkou je hudba.Absolutně nesouhlasim.Podle mě je úžasná !!! Dokáže navodit správnou atmosféru a to je důležitý...Když jsem si vzal misi abych došel pro součástky do buginy,tak byla fakt taková post-apokalyptická a v momentě kdy jsem se dostal k doupěti banditů tak byla jak z 5.týho elementu (hodně ve stylu Massive Attack).

Nepřátelé jsou taky moc zajímavý.A jestli se Crytek chlubili že mají nejlepší UI v současný době,tak Rage je dost překonává.Stalo se mi,že jsem po banditovi hodil wingstick a ten při běhu sklonil hlavu aby se mu uhnul,mění kryty tak že to skoro neni vidět apod...zkrátka já jsem info o téhle hře tolik nesbíral,viděl jsem pár videí to ano , ale o to je to pro mne příjemnější překvapení...A kvalitní práci budu podporovat,takže jsem objednal origo..

Odkaz ke komentáři

Odehral jsem zatim tak dve tri hodky (dostal jsem se k sve vlastni bugine ;)), ale musim rict ze jsem potesen, grafika je prekrasna, hezci a realictejsi stvarneni oblohy jsem nevidel.....ale nejde jen o technickou zalezitost (ikdyz je az neuvretielne ze se hra drzi na 60 FPS pri takove kvalite), ale o samotny design, ktery je uzasny, vse je do nejmensiho detailu a dohromady to tak utvari dokonalou predstavu skutecneho postapokalyptickeho sveta, je ale pravda ze obcas je sem tam dost hrozna textura a jsou i mista, kde je hodne videt docitani textur, kuprikladu ono slavne misto zborenou garazi z postleho vide, kdy na PC bylo ultimatni docitani struktur neni v xboxu tak hrozne jak na pc, ale porad je to znat, ale je to opravdu spise ojedinele a da se to odpustit, protoze jinak je to po technicke strance uzasne, AI je dobra, nepratele vazne hezky uhybaji a chovaji se castokrat necekane, kdyz clovek nepritele streli ma opravdu poctivi pocet ze strelby, fyzika tela je skvela a tak je opravdu videtg ze jen nevylitne krev, ale s nepritelem to vazne neco dela.....na druhou stranu mi hodne vadi, ze se nehraje na headshoty...wtf?.....chapu, ze neprostrelim nepriteli helmu, ale, kdyz ho strelim do hlavy bez helmy a on jen spadne na zem a pak se zas zvedne, to me opravdu vytaci....jinak ze zacatku me trosku stvalo prepinani zbrani hlavne, ze se clovek musi zastavit aby si mohl zbran poradne vybrat, ale pak jsem si na to celkem rychle zvyknul a pusobi to celkem realne.....zbrane jsou takovy prijemny zaklad, zatim jsem nemel moznost zkusit moznosti vice druhu streliva....naboju neni vzdy uoplne dost a kdyz jsem ted mel jednu celkem zalidnenou oblast vystrilet, uz mi zacali celkem dochazet......rizeni je fajn, tesim se na to az si buginu vyzbrojim...takze rage me potesil, dostal jsem poctivou linearni FPS v nadherne grafice s moznosti se vyjezdit v otevrenem postapokalyptickem svete, tedy presne to co jsem chtel :)

Odkaz ke komentáři

Tak pro mě určitě po tolika slibech velké zklamání. Jediné co tady je fakt dobré je hratelnost a chytrost nepřátel. Příběh mě moc nebere a hlavně ta grafika! Proboha ty textury jsou šílené. To měl opravdu Half Life 2 mnohem hezčí textury. Měl jsem tu čest to hrát jak na xboxu tak na Pc a je to na obou stejně nechutné. Začátek ještě ujde a celkově exteriéry až na neostré textury ujde, ale interiéry to je hnus velebnosti. Třeba Dead city, nebo to kolo ve studni to je hrůza. Tohle je nový engine ID 5? Chápu, že to vyvíjeli 6 let, ale tohle jsem po různých videích opravdu nečekal....

Odkaz ke komentáři

No samozřejmě záleží na vkusu a myslím, že tábor je rozdělen na svě strany. četl jsem už vícero recenzí a některým se grafika líbí a druhým zase ne. Třeba Joystiq napsal, že ty léta tvorby tomu ubrali hodně na kráse. Kompenzace je 60 fps. Nebo i náš eurogamer o tom píše. Prostě jsem čekal od toho enginu víc...

Odkaz ke komentáři

Nevim jak na PC, ale na cbocu na to jak stara konzole to je a na to, ze to bezi na 60 fps to ypada neskutecne, jasne obcas se najde horsi textura a nebo nejaky docitani textury, ale efkty, animace postav ale celkove i skvela stylizace a dtailnost to bohate vynhrazuje....

Odkaz ke komentáři

Hra je to pěkná, 60fps je na stařičkou konzoli opravdu úspěch, ale doskakování textur je něco šílenýho. Myslel sem, že problémy mají jenom hráči na pc, kor když Carmack řekl, že testování na konzolích proběhlo bezproblémů, ale opak je pravdou.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu