Umberto Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 podle mího to není zase tak strašný, byly horší případy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Taky bych rekl, vylozene jsem si doskakovani vsimnul jen jednou ve meste kde doskakoval plakat a pak teda (kde to bylo hodne videt) to byl ten lom ci co to je na zacatku, kde je videt to doskakovani na tech kvadrech, jeste vic je to pak videt nahore u wasted garage....nanestesti je to prvni misto, ktere hrac uvidi, jinak je to vpohode, jak pise umberto byly mnohem horsi, pamatuju si jak mi treba takovy bioshock vzdy pri loadu naskakoval pekelne dlouho....asi taky zalezi jestli to hrajes s hdd nebo rovnou z disku, ja ted mluvim o hre z hdd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 já jsem spokojený, sice ty textury jsou na blízko horší, ale nekazí to celkový dojem ze hry. No ono pokud to hraješ na telce tak se do, ale já hraji na monitoru a ty interiéry to je fakt hnus. Přijde mi to kvalitativně nevyvážené. Začátek hry moc pěkný prostředí atd. Ale pak jsou místa kde mám pocit, že hraju jinou hru. Třeba Dead city, nebo teď hraju Power Plant a tam je to graficky zatím úplně nejhorší z celé hry. Naopak třeba pěkně bylo udělané vězení venku. Tam byly pěkné textury. A třeba Gears Of War 3 má podle mě hezčí textury, ale zase není to tak detailní prostředí. Nebo i Crysis 2. Ikdyž ten Rage zase není tak rozlehlý. Pořád je daná cesta kudy se musí jít takže koridor tady zase je. Akorát venku se může člověk trošku projíždět. A na pc to vypadá zhruba stejně. Je tam akorát antialising, ale ty textury jsou taky takové. Takhle si proste něpředstavuji nový engin roku 2011. P.S. Stačí se podívat v nějaké místnosti třeba na stůl, okna, vázy atd. Edit: Ale doufám, že je to hlavně tím, že se hra tak dlouho vyvíjela a až bude nový Doom tak se teprve úkáže ten engine v plné síle. Každopádně pro mě celkově je tahle hra promarněný potenciál. Za mě 6,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 osobne mi prijde, ze cim novejsi hra, tak tim hur na konzolich vypada :/ vyvojari jsou nejak zmateni tim, ze to musi vypada co nejlip, nahazou do hry spousty zbytecnych efektu typu letajici listi nebo podobne, a pak vysledna hra vypada hur nez hra delana pred 3rokama ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 osobne mi prijde, ze cim novejsi hra, tak tim hur na konzolich vypada :/ vyvojari jsou nejak zmateni tim, ze to musi vypada co nejlip, nahazou do hry spousty zbytecnych efektu typu letajici listi nebo podobne, a pak vysledna hra vypada hur nez hra delana pred 3rokama ... Muzes mi uvest konkretni pripad? Docela by me to zajimalo...v porovnani treba s RAgem....porad se mi zda ze hraju asi jinou hru protoze celkove (a tim nemyslim jen technickou stranku) mi prijde grafika uzasna.....ano nebyl jsem zatim v dead city atd., ale co jsem zatim videl me potesilo, treba hned takovy ghost hideout hned v uvodu je nadherny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 taky vám blbnou zvuky? kolikrát se mi stalo, že po mě někdo střílel z deseti metrů a já neslyšel nic :D až když sem po něm začal pálit já, tak sem slyšel zvuky střelby, ale svoje xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 s tím já teda problém nemám, a máš origoš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Na to je nutne se ptat? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 no kdysi jsem taky pirátil a někdy to u pálené hry problém byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 To je jasny ze to bude dost mozna spatne vypalene nebo je to nejakej spatnej release, to s tim ptani bylo mysleno spis tak, ze FeebeE je ocividne pirat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 To je jasny ze to bude dost mozna spatne vypalene nebo je to nejakej spatnej release, to s tim ptani bylo mysleno spis tak, ze FeebeE je ocividne pirat :) dneska jsem nějákej zaraženej, uplně mi to uniklo:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Mě se kolikrát stane,že když je nějakej větší výbuch a do toho střelba tak zvuk jakoby vypne a zachrčí v tom....dělá mi to crysis 2 a rage.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 jj mám to stažený :) a popravdě ještě že sem tak udělal. Hra mě dvakrát nebaví. Škoda i toho jednoho dvd. Tím se do vás nechci navážet nebo tak něco ;) možná to bude tím, že sem už druhý den nemocnej :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 já si myslím že je to na 90% špatnej release , jak tady psal DeSmond. Ale pokdu tě hra nebaví tak to už nemá cenu asi stahovaT ZNOVU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Muzes mi uvest konkretni pripad? Docela by me to zajimalo...v porovnani treba s RAgem....porad se mi zda ze hraju asi jinou hru protoze celkove (a tim nemyslim jen technickou stranku) mi prijde grafika uzasna.....ano nebyl jsem zatim v dead city atd., ale co jsem zatim videl me potesilo, treba hned takovy ghost hideout hned v uvodu je nadherny... Crysis2, Battlefield 3, Uncharted 3, a jiny vsechny tyhle hry se mi zdaji osklivejsi nez jejich predchudci, a to jen kuly tomu, ze je tam milion mikro efektu, ktery zerou vykon, ale vzhled hry jako celej je takovej divnej no... napr FarCry2 vypada dle me lepe nez Crysis 2, protoze ten kuly efektum stinu vypada jak krizovka :D jeden ctverecek vedle druhyho... Battlefield 3 to same, vse je takove rozmazane, neostre... zlatej MOH ten byl krasnej a BC2 taky oproti tomu =) Rage sem zatim nevidel, tak nevim, ale ten neni s cim srovnavat, na PS3 je to vubec prvni hra od ID, na XBOXU leda s Doomem 3 ci quake 4, muzete srovnavat... Uncharted 3 me dle videi taky moc neuchvatil graficky. Samozrejme mluvim jen o hrach na konzolich, na PC Crysis 2 vypada uplne jinak a BF3 take ze :) jo a nutno zminit i takovej Resistance 3. Uff, tezkej odpad co se grafiky tyka... me vyhovovala dvojka, byla barevna, byla cista, trojka je zbesilost,hlavne vitr a tech milion serepeticek co v nem lita :p atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Crysis2, Battlefield 3, Uncharted 3, a jiny vsechny tyhle hry se mi zdaji osklivejsi nez jejich predchudci, a to jen kuly tomu, ze je tam milion mikro efektu, ktery zerou vykon, ale vzhled hry jako celej je takovej divnej no... napr FarCry2 vypada dle me lepe nez Crysis 2, protoze ten kuly efektum stinu vypada jak krizovka :D jeden ctverecek vedle druhyho... Battlefield 3 to same, vse je takove rozmazane, neostre... zlatej MOH ten byl krasnej a BC2 taky oproti tomu =)Rage sem zatim nevidel, tak nevim, ale ten neni s cim srovnavat, na PS3 je to vubec prvni hra od ID, na XBOXU leda s Doomem 3 ci quake 4, muzete srovnavat... Uncharted 3 me dle videi taky moc neuchvatil graficky. Samozrejme mluvim jen o hrach na konzolich, na PC Crysis 2 vypada uplne jinak a BF3 take ze :) jo a nutno zminit i takovej Resistance 3. Uff, tezkej odpad co se grafiky tyka... me vyhovovala dvojka, byla barevna, byla cista, trojka je zbesilost,hlavne vitr a tech milion serepeticek co v nem lita :p atp... No kazdy ma svuj nazor, kazdopadne nevim kdy si ty "stare" hry naposledy hral, protoze clovek si v pameti vei dost prikrasluje FC2 nema ani zdaleka na crysis 2, BF3 je blbost hodnotit, kdyz jde porad o betu (napr. nove konzolove screeny s HiRes texturami vypadaji skvele) a uncharted mi prijde vicemene nezmenene (spis si myslim ze zapracovali na takovych vecech jako fyzika pisku a ohne)....Samozrejme jak rikam, je to individualni, a samotna technicka stranka jeste nedela dobrou grafiku, kazdopadne jsem tenhle rok nevidel hru, ktera by vypadala hur jak hra z roku 2008 a ani z tech, co se letos jeste chystaji mi to tak neprijde (pominuli CoD)......A zorvna rage mi prijde uplne mimo tuhle diskuzi protoze celkove vypada vazne skvele (coz se samozrejme taky nemusi libit vsem), ale to zahrnuje i veci jako level design, smysl pro detail nebo skvele animace postav.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Hrál sem nedávno FC2 i Crysis 2 (teď hraju Crysis 1) a musim říct že C2 má oproti FC2 neskonale ošklivější grafiku. Například když jedeš autem, okolí je takové nechutně rozmazané, nemyslím blur ale prostě rozmazanost, to samé když vidíš běžet nepřítele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Nevim, nekomu mozna tahle preefektovanost vadi...zrovna C2 mel obcas kvuli narocnosti problem s C2, ale jak rikam kazdy to v nima jinak a i grafika je dost silne pocitova, nekomu sedne a nekomu ne....takze zpet k ragi, za sebe rikam ze super grafika (ign mam pocit proneslo neco ve smyslu jedna z nejlepsi nebo mozna vubec nejlepsi next gen grafika), ktere prominu i drobne chybky a budou doufat ze id Tedch 5 teprve do budoucna ukaze svou pravou silu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Zajimave rozhodnuti Johna Carmacka http://www.zing.cz/novinky/7544/start-pc-verze-rage-byl-na-♥♥♥♥♥-rika-carmack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 jak je to s dialogama? je ta hra moc ukecaná? a co příběh? a rpg prvky ve hře? zvažuju, jestli to pořídit na xbox (větší pohodlí, ale jen eng verze) nebo na pc, kde je pro mě čeština velice lákavá, zato ty bugy už ani ne... ale jestli někdo víte, jestli ta hra u pc podporuje gamepad, tak dejte echo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 jak je to s dialogama? je ta hra moc ukecaná? a co příběh? a rpg prvky ve hře? zvažuju, jestli to pořídit na xbox (větší pohodlí, ale jen eng verze) nebo na pc, kde je pro mě čeština velice lákavá, zato ty bugy už ani ne... ale jestli někdo víte, jestli ta hra u pc podporuje gamepad, tak dejte echo :) RPG prvky nulove, pribeh by pochopila i cvicena opice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 jak je to s dialogama? je ta hra moc ukecaná? a co příběh? a rpg prvky ve hře? zvažuju, jestli to pořídit na xbox (větší pohodlí, ale jen eng verze) nebo na pc, kde je pro mě čeština velice lákavá, zato ty bugy už ani ne... ale jestli někdo víte, jestli ta hra u pc podporuje gamepad, tak dejte echo :) Deep odpovedel, ja jen dodam, ze predpokladam ze gamepad to podporuje, kdyz to vyslo i na xbox ;) A doporucuji radsi xbox verzi, je to pohodlnejsi bez bugu (ne uplne :)) a anglictiny tady netreba, pribeh je tak plitky, ze tech par uniklych vet nikoho nenastve.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Konečně se našel člověk, který se nenachal opít rohlíkem v podobě pěkného modelu postav a pěkné stylizace na úkor hrozných textur skoro všude a kdykoliv se člověk k něčemu přiblíží na půl metru. http://www.ddworld.cz/herni-sekce/recenze-her/recenze-a-test-rage-dobra-akcni-hra-od-tvurcu-doom-ale-i-ukazka-tvurci-herni-bidy-a-stagnace-4.html je to sice na PC, ale tady jde o ten engine, který každý vychvaluje a vůbec sinevšímá, že hra vypadá skoro všude jak z roku 2005. Dovolil jsem si i úryvek z testu: Hry od iD Softu, to vždy byla perfektní akce, která ve své době byla i naprostý technický a grafický skvost, se kterým se srovnávaly všechny ostatní FPS hry. Namátkou Wolfenstein 3D, Quake, DooM 1,2 a rozhodně Doom3. Nyní přichází RAGE a vypadá jako omyl, špatný vtip! V mnoha ohledech je graficky horší než DooM3 z roku 2005! Je to neuvěřitelný, nový engine, nový systém ultraHD textur a nové efekty a stejně to ve výsledku v mnoha pasážích vypadá hůř než hra z roku 2005.Graficky to silně připomíná BorderLands. Opravdu hodně povedené jsou modely postav, zbraní a aut. Precizní, vysoce detailní, opravdu špička. Ale celé to okolí vnitřní i vnější, i když designový základ je slušný, technicky je o několik tříd níže. Rozlišení textur mizerný, objekty jsou jednoduché, efektů poskrovnu speciální chybí úplně (možná že postavit to na OpenGL vážně nebyl dobrý nápad), hodně tomu chybí k tomu, aby se RAGE po vzoru starších her iD Software, stal etalonem. Přitom to nevypadá vyloženě špatně, když to funguje jak má. Ale to rozlišení textur a kvalita některých modelů vybavení a konstrukcí, vážně je to horší než u Doom3 a to prostě nelze akceptovat ani pochopit. Celý ten systém textur funguje tak, že mi přijde, že je HD jen každá druhá možná každá třetí, vše udělané klamacím způsobem aby to na dálku působilo slušně. Jakmile ale přijede blíže prohlédnout si detail, fuj. Prostě je to udělané tak, aby to konzole (mimochodem z roku 2005-2006) zvládly. A tím doslova pohřbívají tuhle hru do šedého průměru a do celé řady iD her se vyloženě nehodí. P.S. Omlouvám se, že s tím pořád prudím, ale já to prostě jen nedokážu pochopit, že dokáže někdo přijít s něčím tak nedodělaným všechny oblbnout a smát se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 je pravda, že dost věcí je opravdu hnusných, ale většina z nich je (jak bylo zmíněno) šikovně skryto. po nainstalování hry na hdd se doskakování textur dost zredukuje, ale jakmile sem šel do Dead City, tak textury nedoskakovaly vůbec a honem honem sem utíkal pryč :D Hra to ale špatná není, jenom se na ni v některých pasážích hodně blbě kouká Holt nás masírovali luxusní grafikou a skutek utek. Tak to ale dělají všichni.. vemte si Forzu 4. Na screenech a propagačních videích vypadá hra skvěle, ale ve skutečnosti je to jenom líp nasvícená trojka... bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Zajimave rozhodnuti Johna Carmacka http://www.zing.cz/novinky/7544/start-pc-verze-rage-byl-na-♥♥♥♥♥-rika-carmack pekne, uz i guru Carmack rozhodl, ze penize jsou to nejdulezitejsi =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.