DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Porad nechapu o co vam jde nebo kde to hrajete, asi mam jako konzolista jine naroky, ale ja rozhodne z kazde druhy textury nechtel zvracet, jak rikam, sem tam se najde vazne strasna textura, ale celkove jsem si toho vsim tak dvakrat, ale ano opravdu neobjizdim vsechny steny zblizka, abych si mohl rict...no to to v iDu fakt podelali.....takze kdyz mluvim za prvni cast hry (to znamena nekam po wellspring) na xboxu s instalaci na HDD, tak mi to proste neprijde spatne a rozhodne to nemuzu porovnavat z 6 let starymi hrami.....vnimam to jako celek a ten je povedeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 to město vypadá opravdu hodně dobře. atmosféra z něj přímo sršela :) potom se to zhoršovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Přesně tak po Wellspringu je to horší. Každopádně právě jsem hru dohrál a nejhezčí část je samozřejmě na konci Metropol. Víc samozřejmě neprozradím. Ale když už začíná hra trošku vypadat je konec. Metropol je nejkratší část hry. A konec opravdu slabý:-( Ale po dohrání zvyšuju hodnocení na 7,5/10 a to hlavně díky skvělé minihře karty u které jsem strávil snad 5 hodin!!! Všem doporučuju, pomalu lepší než hlavní náplň hry :-) P.S. Ono vesměs všechny ty městečka kde se zastavíš jsou pěkná (jen se nesmíš moc rozhlížet :-)) Ale ostatní lokace kde se plní mise tak tam je to horší. Ale pal to čert. Ono to bude možná tím dlouhým vývojem. Souhlasím, že jako celek je to rozhodně povedené (i díky skvělému maskování :-)) Každopádně nové hry budou podle mě určitě lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 tak to urcite, dalsi hry budou vypadat lepe, novy engine v prvni hre nikdy neni uplne to prave orechove... a jeste kdyz Carmack napsal, ze jsou pro ne nyni konzole hlavni platformou,tak doom4 bude urco o_O hra ve vsech smerech. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuri Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Porad nechapu o co vam jde nebo kde to hrajete, asi mam jako konzolista jine naroky, ale ja rozhodne z kazde druhy textury nechtel zvracet, jak rikam, sem tam se najde vazne strasna textura, ale celkove jsem si toho vsim tak dvakrat, ale ano opravdu neobjizdim vsechny steny zblizka, abych si mohl rict...no to to v iDu fakt podelali.....takze kdyz mluvim za prvni cast hry (to znamena nekam po wellspring) na xboxu s instalaci na HDD, tak mi to proste neprijde spatne a rozhodne to nemuzu porovnavat z 6 let starymi hrami.....vnimam to jako celek a ten je povedeny... naprosty souhlas....na xku to vypada uplne paradne, za me naprosta spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Přesně tak po Wellspringu je to horší. Každopádně právě jsem hru dohrál a nejhezčí část je samozřejmě na konci Metropol. Víc samozřejmě neprozradím. Ale když už začíná hra trošku vypadat je konec. Metropol je nejkratší část hry. A konec opravdu slabý:-( Ale po dohrání zvyšuju hodnocení na 7,5/10 a to hlavně díky skvělé minihře karty u které jsem strávil snad 5 hodin!!! Všem doporučuju, pomalu lepší než hlavní náplň hry :-)P.S. Ono vesměs všechny ty městečka kde se zastavíš jsou pěkná (jen se nesmíš moc rozhlížet :-)) Ale ostatní lokace kde se plní mise tak tam je to horší. Ale pal to čert. Ono to bude možná tím dlouhým vývojem. Souhlasím, že jako celek je to rozhodně povedené (i díky skvělému maskování :-)) Každopádně nové hry budou podle mě určitě lepší. Jj, pockej si az id tech 5 projevi svou plnou silu v doomovi 4 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Jj, pockej si az id tech 5 projevi svou plnou silu v doomovi 4 ;) to sem opravdu zvědav! Doom 3 byl na svou dobu suprový. Doom 4 by mohl vypadat skvěle i na 360ce, protože tam jsou malé uzavřené lokace ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuri Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 hlavne RAGE jede na 60FPS a Doomovi 4 rekli ze pojede na 30 a grafiku tak posunou jeste dal...uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 ted vlastne koukam, ze prvni hra kde byl pouzity ID TECH 5 byl Brink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuri Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Brink jel na ID TECH 4.5 nebo tak nejak... nebyl to primo ID5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 jo, mas pravdu, byla to posledni verze ID 4 na ktery snad mozna pojede i Skyrim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Můžete mi prosim někdo poradit? jsem v subway town a mam dodělat misi Gaining Influence tim, že mam navštívit Marshalla na základně odporu ( see Marshall in the Resistance Base ) a já vůbec netušim kde to je.. 2 dny jsem to nehrál a úplně se mi to vykouřilo z hlavy...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 jo, mas pravdu, byla to posledni verze ID 4 na ktery snad mozna pojede i Skyrim. Pokud vim tak Skyrim pojede na vlastnim enginu, ale jelikoz na nem maka bethesda (ktera s idem spada pod zenimax), tak je mozne, ze to ma nejake zaklady od idu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Sakra nejak se mi to plete, i ty mas pravdu =) ja nekde cetl rozhovor s bethesdou a byl tam dotaz na to jestli Skyrim pojede na ID tech 5, a odpoved byla ze ne, protoze by trvalo jeste nez by ten engine upravily pro ten jejich svet, tak to pojede na puvodnim maximalne vylepsenym enginu, a ja si to spojil, jako ze id tech 4 :p nevim proc. Melo by to jet snad na tom samim co Oblivion, vylepsenym o dost... ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Mam pocit ze jo, kazdopadne ted se to jmenuje creation engine ;) Ale bylo by to fajn id5 ve skyrimu, na to by se s tem ultra texturama do obrovskych otevrenych prostoru fakt hodin, tak trab dalsi TES ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Creation engine je uplne jiny engine nez tusim Gamebryo, na kterem je Oblivion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 To sice ano, ale mam pocit ze z nej vychazi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Nevychazi, je to uplne jiny engine, jiste podobnosti tam samozrejme sou ale to snad u kazdyho enginu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Tak jsem si to asi podobne jako thoca nekde spatne vylozil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 hel ta hra je hezká i když by to mohlo být lepší:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Hmm...tak dohráno.. ten konec je fakt STUPIDNI !!! a naštval mě... na konci je nejlepší ten song :-) .ten je luxusní jak kdyby to zpíval Lenny z Motorhead 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 stupidni konce ma pomalu kazda hra, viz treba killzone 3 nebo crysis 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Poslední hra co sem hrál a neměla stupidní konec byl snad MGS4 :). Ale žebříčku stupidních konců u mě vévodí Uncharted 2... U Rage mi ten konec nepřipadá o moc stupidnější než celý zbytek hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 To me v zebricku vevodi Mafia 2, coz je zvlastni (ikdyz ne zas tak) protoze prvni zaujima zplne opacne misto v zebricku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 mafie2 končila otevřeně, zase kdyby to bylo podobny jako v jedničce tak by to právě bylo ♥♥♥♥ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.