Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rage

Anubis1

Recommended Posts

Porad nechapu o co vam jde nebo kde to hrajete, asi mam jako konzolista jine naroky, ale ja rozhodne z kazde druhy textury nechtel zvracet, jak rikam, sem tam se najde vazne strasna textura, ale celkove jsem si toho vsim tak dvakrat, ale ano opravdu neobjizdim vsechny steny zblizka, abych si mohl rict...no to to v iDu fakt podelali.....takze kdyz mluvim za prvni cast hry (to znamena nekam po wellspring) na xboxu s instalaci na HDD, tak mi to proste neprijde spatne a rozhodne to nemuzu porovnavat z 6 let starymi hrami.....vnimam to jako celek a ten je povedeny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 215
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Přesně tak po Wellspringu je to horší. Každopádně právě jsem hru dohrál a nejhezčí část je samozřejmě na konci Metropol. Víc samozřejmě neprozradím. Ale když už začíná hra trošku vypadat je konec. Metropol je nejkratší část hry. A konec opravdu slabý:-( Ale po dohrání zvyšuju hodnocení na 7,5/10 a to hlavně díky skvělé minihře karty u které jsem strávil snad 5 hodin!!! Všem doporučuju, pomalu lepší než hlavní náplň hry :-)

P.S. Ono vesměs všechny ty městečka kde se zastavíš jsou pěkná (jen se nesmíš moc rozhlížet :-)) Ale ostatní lokace kde se plní mise tak tam je to horší. Ale pal to čert. Ono to bude možná tím dlouhým vývojem. Souhlasím, že jako celek je to rozhodně povedené (i díky skvělému maskování :-)) Každopádně nové hry budou podle mě určitě lepší.

Odkaz ke komentáři

Porad nechapu o co vam jde nebo kde to hrajete, asi mam jako konzolista jine naroky, ale ja rozhodne z kazde druhy textury nechtel zvracet, jak rikam, sem tam se najde vazne strasna textura, ale celkove jsem si toho vsim tak dvakrat, ale ano opravdu neobjizdim vsechny steny zblizka, abych si mohl rict...no to to v iDu fakt podelali.....takze kdyz mluvim za prvni cast hry (to znamena nekam po wellspring) na xboxu s instalaci na HDD, tak mi to proste neprijde spatne a rozhodne to nemuzu porovnavat z 6 let starymi hrami.....vnimam to jako celek a ten je povedeny...

naprosty souhlas....na xku to vypada uplne paradne, za me naprosta spokojenost

Odkaz ke komentáři

Přesně tak po Wellspringu je to horší. Každopádně právě jsem hru dohrál a nejhezčí část je samozřejmě na konci Metropol. Víc samozřejmě neprozradím. Ale když už začíná hra trošku vypadat je konec. Metropol je nejkratší část hry. A konec opravdu slabý:-( Ale po dohrání zvyšuju hodnocení na 7,5/10 a to hlavně díky skvělé minihře karty u které jsem strávil snad 5 hodin!!! Všem doporučuju, pomalu lepší než hlavní náplň hry :-)

P.S. Ono vesměs všechny ty městečka kde se zastavíš jsou pěkná (jen se nesmíš moc rozhlížet :-)) Ale ostatní lokace kde se plní mise tak tam je to horší. Ale pal to čert. Ono to bude možná tím dlouhým vývojem. Souhlasím, že jako celek je to rozhodně povedené (i díky skvělému maskování :-)) Každopádně nové hry budou podle mě určitě lepší.

Jj, pockej si az id tech 5 projevi svou plnou silu v doomovi 4 ;)

Odkaz ke komentáři

Můžete mi prosim někdo poradit? jsem v subway town a mam dodělat misi Gaining Influence tim, že mam navštívit Marshalla na základně odporu ( see Marshall in the Resistance Base ) a já vůbec netušim kde to je.. 2 dny jsem to nehrál a úplně se mi to vykouřilo z hlavy...díky

Odkaz ke komentáři

Sakra nejak se mi to plete, i ty mas pravdu =) ja nekde cetl rozhovor s bethesdou a byl tam dotaz na to jestli Skyrim pojede na ID tech 5, a odpoved byla ze ne, protoze by trvalo jeste nez by ten engine upravily pro ten jejich svet, tak to pojede na puvodnim maximalne vylepsenym enginu, a ja si to spojil, jako ze id tech 4 :p nevim proc. Melo by to jet snad na tom samim co Oblivion, vylepsenym o dost... ??

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu