DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Otevrenost je jedna konec, ale tohle? To pro me nebyl dobry konec a ono celkove mafia 2 po scenaristicke strance nebyla dobra...ikdyz takovy Rage zatim nema vubec zadny pribeh, takze furt dobry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ahoj všem, chci se zeptat jestli měl někdo možnost hrát PS3 i Xbox 360 verzi hry, to pomalejší dokreslování textur je u obou verzí? která je na tom hůř? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ahoj všem, chci se zeptat jestli měl někdo možnost hrát PS3 i Xbox 360 verzi hry, to pomalejší dokreslování textur je u obou verzí? která je na tom hůř? Díky za odpověď Pretty much the same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ok díky, nějaké dokreslování mi nevadí, na hru se těším, hlavně když to bude mít dobrou hratelnost a atmosféru, z videí to vypadá fakt dobře, obě konzolové verze, jinak budu to hrát na PS3. Jak je to s ukládáním? je možné kdekoli v průběhu hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Tak jsem konecne dorazil do dead city a chapu o co jde, zacatek mi to prislo fajn, kachlicky sutiny, ale pak jsem vysel ven a cekal jsem ze se doctou textury zborenych domu a nedocetli.........a to vypadali fakt strasne, doufam, ze to nebude tak pokracovat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 ahoj.potrebuji na neco DVD 3 pro dohrani Kampane nebo nainstalovani hry na HDD....nebo je jenom DVD3 multak??Jde mi oto abych usetril jedno dvd...na live nechodim atd...Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 DVD3 je pouze na MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnookyMX3 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 lidi hrajte ty 3D hry na gamepadu nebo přes klávesnici a myš?( na xboxu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak jsem konecne dorazil do dead city a chapu o co jde, zacatek mi to prislo fajn, kachlicky sutiny, ale pak jsem vysel ven a cekal jsem ze se doctou textury zborenych domu a nedocetli.........a to vypadali fakt strasne, doufam, ze to nebude tak pokracovat..... No já bych řekl, že celkově jestli si pamatuju tak nejhorší jsou 3 lokace. První pro mě to Dead city, potom lihovar, ale to byla myslím vedlejší mise v tom městečku kde sídlí odpor. A hlavně elektrárna ta mě zklamala nejvíc. Potom napiš desmonde jak ti to připadá. A nejhezčí bylo vězení hlavně venku tam byli pěkné textury a pak ta Metropol. A asi nejhezčí městečko je to kde sídlí odpor tam se dostaneš. Tam jsem poprvé objevil tu minihru karty bomba :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuri Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 chlapi, trochu se v tom asi ztracim, jak treba dostanu ten samopal? nebo ten bumerang nebo co to je...to me musi kazdou novou zbran nekdo dat a nebo se da nekde koupit? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 chlapi, trochu se v tom asi ztracim, jak treba dostanu ten samopal? nebo ten bumerang nebo co to je...to me musi kazdou novou zbran nekdo dat a nebo se da nekde koupit? dikmusíš mluvit s lidma, samopal jsem doatal po jedné misi , ale nevím jestli byla hlavní nebo vedlejší a bumerang dostaneš na základně , je tam minihra s babou , kde hážeš bumerangy na terče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Tak je Title Update#1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Který věci jsou jsou určený přímo k prodeji? Třeba ty plechovky s jídlem atd...? A kde všude se dají nakupovat náboje? Stalo se mi, že u bose s granátomentem mi došli a musel jsem ho řezat rukama :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 té češtiny škoda, s ní je to lepší...dá se to doufám hrát jen z DVDs (bez instalace na hdd) ? protoze to co tu pisete mne nejak mate :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Hraju to na PS3, co se týče toho dokreslování textur tak je to někdy fakt nechutně pomalé, jsou tam pasáže které jsou skoro vpohodě ale někdy je to fakt hrůza, snad na to vývojáři vydají nějaký opravný patch teda jestli už něco nevyšlo ale vzhledem ktomu jak to vypadá asi ještě ne. Je to škoda jinak se mi hra moc líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 a co ten title update, pomohlo to někomu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Já si na xboxu všiml doskakování textur možná 2x a to ještě když jsem to fakt hledal. Jinak jsem hrál z HDD a jak říkám, pohoda, s žádným doskakováním problém nemám a hra to byla skvělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 tak to já zase problém s doskakováním na xku měl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Tak po 3 hodkach hrani me to docela odpudilo, nezazivny, pribehove taky nic extra, grafika otresna, dokreslovani tam je monstrozni na velky TV to je hodne videt :-( mozna v CZ misto fallouta, ale na to neni tolik casu, az bude nuda a nebude co hrat, tak se k ni mozna vratim. Medialni masaze s perfektne udelanejma filmkama a screeny udela sve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Tak já to hrál na 23'' FullHD monitoru, který mám tak blízko, že zabírá v podstatě celé moje zorné pole a opravdu vidím všechno do detailů. Doskakovacích textur jsem si vážně prakticky nevšiml a když už jsem se po nich schválně díval, tak ani omylem nebylo v takové míře, jako ve videích, který se objevily po vydání. Jinak na hru samotnou mám skoro opačný názor, hrozně jsem se bavil, jen konec jsem čekal trochu epičtější. Jinak úžasné možnosti nepřátel, jejich pohyb, jejich reakce na střely, paráda. Navíc všechno to konstruování nových zbraní, moc jsem si užil s upgradovanýma bumerangama a sentry botama, moc mě bavilo taktizovat a snažit se na nepřátele co nejvíc vyzrát. Byla to dobrá výzva, možná taky proto, že jsem to hrál na nějvětší obtížnost. Karetní hra je téma samo o sobě, jen u ní jsem strávil několik hodin a dalo to úplně další rozměr plnění vedlejších úkolů, které měly většinou zajímavý příběh a navíc se ještě člověk těšil, že najde nějaké nové karty a nandá to pořádně nějakýmu karbaníkovi. Příběh ze začátku vypadá jen jako plnění náhodných úkolů, ale ono se to pak pěkně rozjede a všechno to hezky dává smysl a zapadá do sebe. Nejhůř graficky vypadalo asi dead city, ale taky to nebylo nic zas tak hroznýho, aby to zkazilo zážitek z hratelnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 To doskakování asi bude individuální, jak na PS3 tak Xku. Mám Anarchy edici na PS3 tak snad to není nejhůře udělaná verze ale tím to asi nebude. Zajímavé je že když jedu v bugyně a dívám se na určité objekty a zaměřím se na ně tak to nedokresluje vůbec a vše jede v pohodě ale jakmile vylezu z buginy a jdu pěcha a ještě se zaměřím na ty samé objekty tak to dokresluje teda fest, někde míň jinde víc, takže to musí být nějaký bug, v buginách to valí jak má ale pěšky ne zvláštní.Jinak se mi grafika jako celek líbí, působí to dojmem že je vše originál nakreslené ručně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Jo oni v id přiznali, že PS3 má s těma texturama největší problémy, že tohle ta konzole nezvládá a nevypadalo to, že by to mohli opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Jo jo, Xko je na tom oproti PS3 o dost lépe alespoň co sem se díval na videa na youtube, je to fakt škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Tak já to hrál na 23'' FullHD monitoru, který mám tak blízko, že zabírá v podstatě celé moje zorné pole a opravdu vidím všechno do detailů. Doskakovacích textur jsem si vážně prakticky nevšiml a když už jsem se po nich schválně díval, tak ani omylem nebylo v takové míře, jako ve videích, který se objevily po vydání. Jinak na hru samotnou mám skoro opačný názor, hrozně jsem se bavil, jen konec jsem čekal trochu epičtější. Jinak úžasné možnosti nepřátel, jejich pohyb, jejich reakce na střely, paráda. Navíc všechno to konstruování nových zbraní, moc jsem si užil s upgradovanýma bumerangama a sentry botama, moc mě bavilo taktizovat a snažit se na nepřátele co nejvíc vyzrát. Byla to dobrá výzva, možná taky proto, že jsem to hrál na nějvětší obtížnost. Karetní hra je téma samo o sobě, jen u ní jsem strávil několik hodin a dalo to úplně další rozměr plnění vedlejších úkolů, které měly většinou zajímavý příběh a navíc se ještě člověk těšil, že najde nějaké nové karty a nandá to pořádně nějakýmu karbaníkovi. Příběh ze začátku vypadá jen jako plnění náhodných úkolů, ale ono se to pak pěkně rozjede a všechno to hezky dává smysl a zapadá do sebe. Nejhůř graficky vypadalo asi dead city, ale taky to nebylo nic zas tak hroznýho, aby to zkazilo zážitek z hratelnosti. Plne respektuju tvuj nazor a asi to nebude hra uplne k zahozeni a ani jsem to tak nemyslel. Jen ze je to hra na dlouhe vecery a ten pribeh me nijak nevzal. Mozna postupen casu se clovek do hry zaryje a zacne ho hra bavit. Textury jsem nemyslel, jde o predmety, kopce, treba koukam na vzdalenou skalu a ta se jakoby dotvari do ostra. Urcite tu hru dam az bude casek, ale cekal jsem vic, misto toho dam radeji Skyrima ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 horsi konec jsem snad v zivote nevidel,zaver tak odflaklej,na originalce by meli dat slevu tak petikilo za takovej epickej ending.Hra to mohla byt skvela,obri,ale po dohrati to na me pusobi hodne slabym dojmem.Takovej bych si predstavoval novej fallout,kez by rage byl tak obri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.