lukiiiiiiin Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 teď konečně vypaluju,tak snad to bude ok a nepřijdu zbytečně o dvě dvd:D Citovat
jakub.riha1 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 Cau pls nevite proc mi nejde hrat battlefield 3 multiplayer hral jsem to tak 2 dny a pak mi to pise ze jsem offline od serveru ze nemam dostatecny pristup k xbox live je potreba mit xbox live gold?? Citovat
rockyzz Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 Omg, další otázka od blba, no jasný - pro jakékoliv hrání online na xboxu je potřeba gold... Citovat
jakub.riha1 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 Nevím proc hned nazyvas nekoho blbem treba si blb ty kdyz ani neporadis jen jsem se ptal jsem novym uzivatelem xboxu a o sluzbe xbox live gold nic zaím nevím Citovat
Zlobo Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 To máš pravdu, trochu přehnaný to bylo, ale od toho tu je http://console-forum.net/tema/79973-xbox-360-pro-zacatecniky-aktualizace-18-7 tak se snad nejdřív podívám a něco si o tom přečtu ne? Nebo alespoň tak sem to udělal já. Máš tam vše potřebný... Citovat
jakub.riha1 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 Dik o radu ale nejak jsem se tu nevyznal tak jsem hledal neco z battlefiledem a ke hre battlefield 3 je super hra akorat moc kratka za 6hod prohrana :( Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 Nevím proc hned nazyvas nekoho blbem treba si blb ty kdyz ani neporadis jen jsem se ptal jsem novym uzivatelem xboxu a o sluzbe xbox live gold nic zaím nevím Rocky je mistni rozumbrada, ted ti to vzdycky poda tak, ze on je king co vi vse a ma vzdy pravdu a ty mu nesahas ani po kolena :D Citovat
Zlobo Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 No měl si prostě smůlu že ti odpovídal někdo takový :) ale neboj na to si časem zvykneš protože tu rozhodně není sám kdo nechápe že ne každej se v tom vyzná :psp: Citovat
rockyzz Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 Rocky je mistni rozumbrada, ted ti to vzdycky poda tak, ze on je king co vi vse a ma vzdy pravdu a ty mu nesahas ani po kolena :D Omfg, desi nehraj si tu na pana moudrého, omg co je to za dotaz že jestli potřebuju k hraní BF3 online gold, no jasně že jo! A to ví skoro každej! Citovat
kozel97 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 Jenže on to nevěděl... K tématu: Přidejte si mě, zahrajeme! Battlelog: Maniac97 a live: kozelzostravy. Dík. Citovat
Umberto Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 Jenže on to nevěděl...K tématu: Přidejte si mě, zahrajeme! Battlelog: Maniac97 a live: kozelzostravy. Dík. super přidávám si tě a určitě zapaříme Citovat
Satir Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 chci se zeptat. Zdali mi půjdou textury nainstalovaat i na flashku připíchnutou ke konzoli a nebo musím prostě koupit hdd? Citovat
toro Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 chci se zeptat. Zdali mi půjdou textury nainstalovaat i na flashku připíchnutou ke konzoli a nebo musím prostě koupit hdd? Jde - naformátovanou v xku na FATX do velikosti 16 GB . Citovat
kozel97 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2011 http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241023190682/ JUST DO IT. Citovat
Romix Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2011 Omfg, desi nehraj si tu na pana moudrého, omg co je to za dotaz že jestli potřebuju k hraní BF3 online gold, no jasně že jo! A to ví skoro každej! Jasne, i ty jsi to urcite hned vedel... Kdyz neco nevim, zeptam se. Vseobecne se rika: za zeptani nic nedas... Pokud nekoho chces nazvat "blbem", tak neodpovidej. Vsak on se neptal jen tebe. Zeptal se slusne a zaslouzi si slusnou odpoved. Priste zas ty budes potrebovat v necem poradit...Prijde nekdo, kdo se neumi slusne vyjadrovat, nazve te blbem a budes vedet, jaky to bylo. Citovat
dany_ Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2011 chci se zeptat když si bf stáhnu tak jestli padá jako forza nebo toto uz jede normalne a jde to dohrat? Citovat
Umberto Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2011 chci se zeptat když si bf stáhnu tak jestli padá jako forza nebo toto uz jede normalne a jde to dohrat?hele já mám origoš BF3 a i mě se to někdy sekne a nejde nahrát save a musím restartovat celou misi a to je pěkně na prd protože to hraju na HARD. Citovat
Freeze Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2011 Teď sem to na hard dohrál a neměl sem žádnej problém se zásekem. Akorát se chci přihlásit na battlelog a na battlelog.battlefield.com neni nikde vytvořit účet, to si musim stáhnout na pc ten jejich origin abych si mohl vytvořit účet? Zkoušel sem i xbox live učet ale ten taky nefunguje. Citovat
Rest Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2011 Tak dnes singl dohrán. Není to taková revoluce , podle té masivní kampaně. Zatím ale asi nejvíce realistická vojenská akce. Zvuky , prostředí , postavy , zbraně , vše věrohodné. Spousta prostředí , rozdílných ukolu.. Škoda několika chyb ,velkého množství scriptu , a nevyužitého potencionálu stíhaček a soubojů na blízko. Zničitelnost prostředí mě docela zklamala. Příběh povedený , kvalitně podaný , který jsem si mohl užít díky českým titulkám. Za mě tak 8 z 10. Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2011 Omfg, desi nehraj si tu na pana moudrého, omg co je to za dotaz že jestli potřebuju k hraní BF3 online gold, no jasně že jo! A to ví skoro každej! Na toho si tu hrajes jen ty ;) Ja do blbu nikomu, kdo se zepta nenadavam ;) Citovat
Satir Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2011 Jde - naformátovanou v xku na FATX do velikosti 16 GB . tak bohužel nefunguje :X Citovat
rockyzz Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2011 Na toho si tu hrajes jen ty ;) Ja do blbu nikomu, kdo se zepta nenadavam ;) Já taky ne, ale když se někdo zeptá na tak stupidní a jasnou otázku kterou ví každej a nebo by jí našel za 10s v googlu, tak nwm no. Citovat
DeSmond Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2011 Kdyz nevis, tak ja ti to reknu - urcite neni normalni za to hned nekomu nadavat do blbcu.... byly doby kdy jsem to taky nevedel a fakt jsem nechtel v odpovedi slyset takovyhle blby keci.....neschopnost najit si to na googlu je jedna vec, ale ne urcite takovy, ktera si zaslouzi takovehle oznaceni ;) Citovat
Freeze Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2011 Zrovna tohle nazývat "realistickou akci", lol. Tohle má k realismu stejně daleko jako rambo filmy. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.