Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Jdi na PS Store do sekce 12 Deals of Christmas a tam je jako druhá položka BF3 ve slevě.

http://blog.eu.playstation.com/2011/11/29/12-deals-of-christmas-on-psn/

Nemam teď možnost psstore a na týhle stránce nevidim nic s bf3...

Je nebo bude sleva na bf3 premium? Nebo alespoň na jednotlivé dlc? Slyšel sem že na aftermath má byt sleva, je to pravda? Díky

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Odpovědi 2.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
klody Napsáno 5.12. 2012 v 18:05 Všechno tohle trhání mi přijde způsobené konzolema, protože tam existuje maximální bandwidth pro hry. Takže BF prostě posílá zprávy tak 10x za vteřinu, aby se nepřetáhl limit a zbytek dopočítává. Důsledek všichni vidíme

Ano, důsledek všichni vidíme.. Ale jen u Battlefieldů :D

Kluci z dice prostě hledají výmluvy na svojí neschopnost :roll:

Odesláno

Zdar, nevíte někdo pls jak změnit šipky u kuše?? jsou myslím dohromady 4 druhy a hledal jsem to v upravach vojaka a nikde to nemůžu najit. Jde jenom změnit buď kuše nebo kuše z optikou.Samozrějmě mám už splněné ukoly k otevření šipek. a ještě jedna věc ato ukol u znamky Vilem tell těch 150m zasahů do hlavy neporadí někdo nějakou fintu? trefil jsem borce na omanu na jeřábu ale bohužel ne do hlavy. Musí se to hodně nadstavit a trenovat. Na druhou stranu u snipy z nadstavením nemam problem.

Odesláno
Zdar, nevíte někdo pls jak změnit šipky u kuše?? jsou myslím dohromady 4 druhy a hledal jsem to v upravach vojaka a nikde to nemůžu najit. Jde jenom změnit buď kuše nebo kuše z optikou.Samozrějmě mám už splněné ukoly k otevření šipek. a ještě jedna věc ato ukol u znamky Vilem tell těch 150m zasahů do hlavy neporadí někdo nějakou fintu? trefil jsem borce na omanu na jeřábu ale bohužel ne do hlavy. Musí se to hodně nadstavit a trenovat. Na druhou stranu u snipy z nadstavením nemam problem.

Šipky v kuši máš po otevření všechny " u sebe" a měníš je šipkou zpět (dozadu), myslím jako když u zbraně přepínáš mezi full-auto a jednotlivou kulkou a ty zásahy do hlavy se sčítají, takže když dáš 150 borců z 1 metru do škeble kuší, máš splněno:D nemusíš dát 1 headshot na 150 m, ale pokud chceš střílet na dálku, použil bych tu vyváženou.

Odesláno

Karui: už je to v pohodě. Ale dřív třeba vypadával zvuk, hra hodně často zamrzala atd. Teď už je tam jen špatné že když ležíš u stěny, tak ti občas čouhají nohy ven z baráku :D ale když nekempíš tak to moc nevadí. :D Aspoň můžeš těm camperům rozstřílet kotníky

Jinak mě to baví více než BC2 a to mě taky hodně bavilo. Uvítal bych některé mapy z BC2 do BF3

Odesláno
Karui: už je to v pohodě. Ale dřív třeba vypadával zvuk, hra hodně často zamrzala atd. Teď už je tam jen špatné že když ležíš u stěny, tak ti občas čouhají nohy ven z baráku :D ale když nekempíš tak to moc nevadí. :D Aspoň můžeš těm camperům rozstřílet kotníky

Jinak mě to baví více než BC2 a to mě taky hodně bavilo. Uvítal bych některé mapy z BC2 do BF3

Ah , dobrý, mapy z BC 2 mi nahradí Karkand ( i když jsem se těšil na conquest a ve 24 hráčích to asi nic extra nebude),ale ještě otázka , jsou tam klany ?
Odesláno
Ah , dobrý, mapy z BC 2 mi nahradí Karkand ( i když jsem se těšil na conquest a ve 24 hráčích to asi nic extra nebude),ale ještě otázka , jsou tam klany ?

Malej Karkand je dost na pytel očividně si jej pamatuješ z BF2 a tak budeš zklamán... vypadá jak ten co byl v BF2 pro 16 lidí :? a klany určitě jsou sice jsem ještě neviděl žádnej oficiální turnaj (alespoň ne v čr) ale to že je víc lidí v jednom klanu neznamená že to jsou skilly jen to můžou bejt prostě lidi co hrajou spolu

for fun :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu