Bl4de Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2013 Muzu koupit BF 3 z druhy ruky, a uz nemusim kupovat online pass? Diky za info Citovat
Bl4de Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2013 jo muzes... Diky moc za rychlou odpoved ;) Citovat
Manoust Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2013 no ja odpovedel jeste driv nez jsem se podival na sekci ja jsem to myslel k ps3 verzi, ale OP se zrusili takze u MS budes potrebovat mit jen ten gold ucet pro online hrani Citovat
Bl4de Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2013 no ja odpovedel jeste driv nez jsem se podival na sekci ja jsem to myslel k ps3 verzi, ale OP se zrusili takze u MS budes potrebovat mit jen ten gold ucet pro online hrani jj to mam, ale kamos mi nabizi bf 3 za 100Kč tak to zkusim :) Citovat
DuMbaSS1468628392 Odesláno Leden 24, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2014 Zdravím, dnes mi přišel BF3 na xbox 360, po stáhnutí nejnovější aktualizace a zadání kódu na mulťák jsem vybral možnost multiplayer nechápu proč ale napsalo mi : ,,Váš věk je příliš nízký'' Todle mi píše i když si vyberu nějakou možnost on-line Prosím o odpovědi díky. Na Xboxu mám povoleno hrát všechny hry (PEGI) PS:Popřípadě jak se dá změnit věk na XBOX Live Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 24, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 24, 2014 Věk můžeš změnit zde, ale je velice možné, že ti to nepomůže, protože Xbox zaznamenává věk při registraci a zjistí, pokud se pokusíš obejít PEGI v určité hře. Citovat
DuMbaSS1468628392 Odesláno Leden 24, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2014 Díky moc za radu ale nepomohlo :( Nemá někdo ještě nějakej jinej nápad prosím ? :/ Citovat
dany_ Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2014 čus. chtěl sem si koupit BF 4 abych mohl hrát online ale když vidím tu grafiku na xku tak se mi chce blejt.. bf 3 má lepší grafárnu a chci se zeptat jesltli to hraje ještě dostatek lidí online? Citovat
dany_ Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2014 ok díky. tak to kupuju trojku. na tu čtverku fakt nemám nervy.. je tam nejakej podstatnej rozdil v cem je lepsi/horsi bf4? krome toho ze je to zabugovany jak prase :D Citovat
Manoust Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2014 (upraveno) BF je jedno jak druhy porad je to stejna sracka, byt tebou bych to vbc nekupoval Upraveno Únor 1, 2014 uživatelem Manoust Citovat
dany_ Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2014 nevim co si mam koupit abych to mohl hrat online.. mam tu modenr warfare 3 a sere me jak tam kazdej kempi v rozku a ceka.. to je neco na me.. tak sem cekal ze bf bude lepsi :D Citovat
David32 Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2014 No podle me je v bf4 mnohem víc dobrých map v bf 3 byli tak 3-4 Citovat
onefootman Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2014 Ja to vidim presne opacne...V Bf4 me nejvic baví Paracel Storm a Golmund Railway...zbytek je takovy nemastny,neslany....Kdyz si vzpomenu na Bf3 na Metro,Ostrov Kharg nebo Caspian border tak to melo vetsi koule....China rising dlc to jsem byl akorat nastvanej ze jsem za to vyhodil penize....Jinak jsem videl hezky video z dlc Second assault a jen jedna zajimavost.... Na mape Operace Firestorm kdyz vlezete do jedne budovy do prizemí a projdete tunelem tak se objevite na mape Caspian border....Jak se jim to podarilo spise jak se budou pocitat statistiky atd.to by mne fakt zajimalo.. Citovat
dany_ Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2014 me na bf 4 s*re ta grafika akorát. jinak bych bral ctverku. nez objednam do vecera tak casu dost na rozmysleni :D Citovat
dany_ Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2014 tak už sem si koupil BF 3 premium edici. tak se cci zeptat. muzete me do toho trosku zasvetit? odjakziva sem byl hrac cod. takze tohle je pro me novy.. tak jak se treba odemykaji zbrane? vsiml sem si ze je v menu polozka muj vojak kde is ho asi upravim. ale nevim kolik treba musim danou zbrani zabit aby se mi otevrely attachmenty nebo jestli se zbrane oteviraji za urcity level? Citovat
Readdy_B Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2014 čéče, nejlepší bude, když se podíváš rovnou na Battlelog, kde po zalogování pod svým profilem najdeš všechny potřebné informace. Chtěl jsem si tě vyhledat a rovnou odkázat do tvého profilu, ale pod nickem dany_, ani tagem Daniellakomy jsem tě na Battlelogu nenašel, takže ti přidávám odkazy do dotazovaných sekcí u sebe:). Sekce Zbraně (po najetí myší na malý obrázek zbraně po pravé straně se ti zobrazí kolika bodů musíš dosáhnout, abys zbraň získal) - většinu primárních zbraní si otevřeš hraním za jednotlivé třídy Assault (útočné pušky), Engineer (karabiny), Support (lehké kulomety) a Recon (odstřelovačky) - primární zbraně, které mohou používat všechny třídy (brokovnice, samopaly a také sekundární pistole) se otevírají při dosažení určité hodnosti - několik primárních zbraní se otevírá hraním kooperačního režimu s parťákem - 20 zbraní otevřeš po splnění úkolů z DLC Karkand a Close Quarters (tyto úkoly najdeš v sekci Úkoly) - za killy určitou zbraní potom dostáváš různé vybavení na tuto zbraň (v sekci Odemčené položky najdeš seznam, co a kolik ti toho ještě chybí) To by mohlo pro začátek stačit, hupni do toho a půl je hotovo:) PS: Doporučuji stáhnout a nainstalovat Add-on Better Battlelog, kdy se do Battelogu přidají další statistiky např. na kolikátém místě na světě s určitou zbraní jsi... PS2: Doufám, že ti to k něčemu bude, páč jsem u toho strávil polední pauzu:) Citovat
dany_ Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2014 díky moc. už sem to pochopil a jakžtakž se do toho dostal. je to paráda. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.