Pr3dator Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 PP-19 s tlmičom vôbec vydáva nejaký zvuk :D? Veď tá je aj bez neho dosť tichá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 PP-19 s tlmičom vôbec vydáva nejaký zvuk :D? Veď tá je aj bez neho dosť tichá. To jo..ale na mape jsi videt stejne.A o ten tlumic mi ani nejde...jen se mi s nim libi vic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Tak jaký pak má tlumič smysl ?? Já stejně radar moc nepoužívám, jelikož mám sluchátka takže slyším všechno :) Ale pravda, že v BF mi to je občas k hovnu, když tam nefungujou zvuky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Nejlepší je hrát HC bez minimapy je to uplně jiná hra a neskutečně mě to baví, s minimapou je to i ničem,vystřelíte a ihned všichní ví kde jste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 HC se mi v BF3 líbí, ale mám to raději s minimapou, protože mám rád, když vím kde jsou teammates.. Každopádně bych z toho odstranil to zobrazování nepřátel :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 HC v BF3? One shot killy kamkoliv do těla sniperkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Jo jo my víme VOndínku.. :dozey: HC se snaží být prostě víc "real" no, někteří lidé to ocení.. Mám rád oba módy, ale HC hraju převážně na SQ Rush na mikrofónech. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 (upraveno) poradíte mi teda prosim jak na ten clan tag? na battlelogu se mi to pořád nechce uložit... :( btw co to je hc? dik Upraveno Říjen 27, 2012 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 poradíte mi teda prosim jak na ten clan tag? na battlelogu se mi to pořád nechce uložit... :(btw co to je hs? dik headset ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 sry to mělo být co to je hc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 HardCore mód, kdy ve hře mají kulky větší účinek, nemáš zaměřovač, nefungují spoty apod. Ve zkratce, hra není tak arkádová... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 hardcore.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 HardCore mód, kdy ve hře mají kulky větší účinek, nemáš zaměřovač, nefungují spoty apod. Ve zkratce, hra není tak arkádová... Kulky nemají větší účinek, hráči mají 60% HP Ve zkratce: pěkná blbost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 HC je aspon hratelny za to normal je hrozny vystrilim pulku zasobniku a porad zije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Tak když střílíš vedle :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 tak pulku zasobniku jsem samozdrejme nemyslel doslova ale proste musis do nich vystrilet vic naboj coz je nerealny :frown: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 a myslíš si že když tě někdo střelí do nohy tak můžeš běžet dál? nebo ti dá někdo hs a po kopanci defibrilátorem běžíš dál.... to je reálný? :D tak to nehrej když je to pro tebe tak unreal..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 ne tak samodrejme ze ne ale proste kdyz musis dat nekomu 5-6 ran do hrudi aby chcipnul tak je to naprd. PS: taky jsem to uz dlouho nehral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Přesně přijde ti reálný že hodíš kouzelnou krabičku s křížem a ta vyléčí tvoje zranění po kulkách? Nebo že to do tebe z 2 metrů napálí tank protitankovou střelou roztrhá tě to na sr♥♥♥♥ a pak přijde medik udělá *bzzz* a žiješ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Tady ani nejde o tu realnost ale o to ze proste vzdycky dlouho trva nez toho dotycneho zabijes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Tyvole co to tu resite za sracky? :) Jestli chcete aspoň nejakou realnejsi hru zahrajte si Armu todle fakt nemá cenu resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 To nemůžou ta neni na konzole :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Už se mi parkrat stalo, že zblízka střílím do stojícího maníka který viditelne dostává zásahy a zhebne až na skoro celej zásobník. Nebo se dostanu ke sniperovi zamířim z metru na hlavu a ten stihne stoupnout a ješte me s víc jak polovinou zdraví pistolou sejnout. Mam pocit že je to dost o internetovym připojení. Pokud mam špatnou odezvu tak me stihne zabit i ten ktery me viditelne vběhne pod mušku. No a na druhou stranu už se mi i stalo že hraju a mam pocit že jsem nesmrtelnej. že me nejsou schopni trefit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Ondatra mnel jsem to zhruba stejne jak ty akorat teda se mi nikdy nezdalo ze bych byl nesmrtelny pripojeni mam dobry takze v tom problem nebude aspon ne u me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Přesně přijde ti reálný že hodíš kouzelnou krabičku s křížem a ta vyléčí tvoje zranění po kulkách? Nebo že to do tebe z 2 metrů napálí tank protitankovou střelou roztrhá tě to na sr♥♥♥♥ a pak přijde medik udělá *bzzz* a žiješ? :D Myslím že o takové realnosti není řeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.