canava Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 (upraveno) No mě na střelnici asi taky, ale chtěl bych se vidět jak bych mířil uprostřed palby, po minutovym sprintu a s kulkou v noze, už aby tu byla nějaká dostupná virtuální realitu :D A ty u hraní battlefielda jsi uprostřed palby a máš kulku v noze ? :D S čím jsi už střílel ? No tak podle toho co jsem viděl byl týpek úplně levej :D nebo spíš všichni 3 který streamovali a díval jsem se... jeden třeba chtěl řezat a lehnul si :roll: Tak to potom nevím, co na tom streamu dělal :D :D Ale ten od Jeníka toho zabil dost.. Ale v podstatě máš pravdu. A pořád si neuvědomuješ, že joy není pro fakin děcka jak myš. Už jsi někdy zkoušel hrál na Ps nebo Xku ? :D Upraveno Listopad 29, 2012 uživatelem canava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 A ty u hraní battlefielda jsi uprostřed palby a máš kulku v noze ? :D S čím jsi už střílel ? Tak to potom nevím, co na tom streamu dělal :D :D Ale ten od Jeníka toho zabil dost.. Ale v podstatě máš pravdu. A pořád si neuvědomuješ, že joy není pro fakin děcka jak myš. Už jsi někdy zkoušel hrál na Ps nebo Xku ? :D Lol pro fakin děcka jak myš xD hodně se směju :D jo hrál jsem Halo 3 na xku a Mass Effect 3 u kámošky na PSku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Lol pro fakin děcka jak myš xD hodně se směju :D jo hrál jsem Halo 3 na xku a Mass Effect 3 u kámošky na PSku :D Ano pro FAKIN DĚCKA.. :) I můj 7 letej bratranec hraje CSko online a nehraje vůbec špatně :D A jak ti to šlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Keď tvoj 7 ročný bratranec nehrá zle, skús si predstaviť, ako asi hrá nejaký dospelý nolifer. :D Jednoducho gamepad a myš sa pri fps nedá porovnávať. BF3 na PC sa da hrať aj s Xbox gamepadom, ale nikto tak nehrá, lebo by nemal šancu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 (upraveno) Keď tvoj 7 ročný bratranec nehrá zle, skús si predstaviť, ako asi hrá nejaký dospelý nolifer. :D Jednoducho gamepad a myš sa pri fps nedá porovnávať. BF3 na PC sa da hrať aj s Xbox gamepadom, ale nikto tak nehrá, lebo by nemal šancu. Nehraju pro K/Dčko.. :wohow: K/Dčko by v Battlefieldu vůbec nemělo být !! Tím chtěl zkouřený básník říct. :cheesygrin: Na:censored: na myši, jde o zábavu. A noulajfeři a myšáci patří do :banned:!!!! :offtopic: Upraveno Listopad 29, 2012 uživatelem canava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 A ty u hraní battlefielda jsi uprostřed palby a máš kulku v noze ? :D S čím jsi už střílel ? Tak to potom nevím, co na tom streamu dělal :D :D Ale ten od Jeníka toho zabil dost.. Ale v podstatě máš pravdu. A pořád si neuvědomuješ, že joy není pro fakin děcka jak myš. Už jsi někdy zkoušel hrál na Ps nebo Xku ? :D Z Battlefieldovejch zbraní se SIG 550, SA80 (L95), M240, Steyr Aug a MP443 Viking (varianta Grachu) + různý AK a Beretty. Kamarád má střelnici a platim si tak jen náboje takže paráda. Někdy bych si chtěl vyzkoušet AN-94 ale ten je prej prakticky nemožný sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 (upraveno) Z Battlefieldovejch zbraní se SIG 550, SA80 (L95), M240, Steyr Aug a MP443 Viking (varianta Grachu) + různý AK a Beretty. Kamarád má střelnici a platim si tak jen náboje takže paráda. Někdy bych si chtěl vyzkoušet AN-94 ale ten je prej prakticky nemožný sehnat. :blink2: Tak to je pak jiná :D :coolgun: Já mám zkušenost jen s loveckýma :cowboy: A to je veřejná střelnice jo ? Rád bych si s něčím podobným zastřílel. :D Měl jsi možnost si vyzkoušet Ak47 a M4 ? Zajímá mě porovnání kopanců starýho Akčka.. A postarší M4. Prostě CSkový :D Upraveno Listopad 29, 2012 uživatelem canava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Až na nějaký pistole má asi jen evropský zbraně takže s M4 ani 16 sem nestřílel. AK74 kope fakt málo, má na tom nějakej muzzle brake takže v porovnání třeba se vz 58 která je asi 47 podobnější je to skoro jak vzduchovka :D. Jinak s čim se mi nejlíp střílelo je určitě L85, výborná zbraň, pokud bych si měl vybrat s čim pudu do války tak je to určitě Enfield. Jedinej problém je že nemysleli na leváky a mě jako levákovi by lítali prázdný nábojnice přímo do ksichtu takže jí musim držet jako pravák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Reálné nastavení u vrtulníku:) a triko Aftermath v DiceShopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Zajímala by mě jedna věc ohledně serverů. Setkal jsem se s jednou věcí, která mě štve. Když si do server browseru zadám strike at kirkland a infantry only, tak mě to tam stejně hází tanky atd. Nevíte někdo, jak toho dosáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 (upraveno) S pravým kvérem mi to jde líp. :flexion: Koukal jsem jen na video co postnul Jeniczech a není to nejhorší.. Ale občas je to lame a haluze :D A taky mi příjde, že má sensitivitu tak v půlce. Na BF3 se mi líbí, že při maximální senzitivitě je to fakt rychlý, podle mě se to dá klíďo srovnat s PC.. Takže by VOndy dostal nakládačku. :D 8) Joo jenže fakin krosplatformní hry se zřejmě nedočkáme. :( Jo ještě k tý sensitivitě... Já mám na myši nastaveno 300 DPI a ve hře cca 20%... A o tom jak se s gamepadem blbě precizně míří dokazujou státy přesnosti hodně hráčů na konzolích... :D Upraveno Listopad 30, 2012 uživatelem VOndy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 (upraveno) Jo ještě k tý sensitivitě... Já mám na myši nastaveno 300 DPI a ve hře cca 20%... A o tom jak se s gamepadem blbě precizně míří dokazujou státy přesnosti hodně hráčů na konzolích... :D Dokazuje to, že je to těžší.. Ale né nemožné :D Jasně že většina konzolových hráčů nejsou tak dobří jako Pcčkáři. S myší je to prostě o dost jednodušší a né, že ne... Člověk na precizní míření s joyem potřebuje hodně cviku a hlavně cit. Třeba v poslední době moc nehraju, takže když si k tomu sednu moc toho nenakylím :wohow: Ale když ležím týden doma s čajíčkem a medicínkou, tak jsem na konci týdne fakin kylyn mešín a KD 7.0 není problém :coolgun: A k lepšímu citu občas dopomůže mary jane, ale když se to přežene, tak člověk netrefí ani tlouštíka Abramse :cheesygrin: Upraveno Listopad 30, 2012 uživatelem canava fakin chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 No to já se na PC chytám po tom týdnu marodění tak 1:1. Holt mě tyhle hry asi moc nejdou no.. :) Škoda, že tam není nějaký rank systém, který ty hráče trochu lépe rozdělí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Konečně záběry z Aftermath na který se dá koukat... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Deset znaků.. :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Doublekill kuší s optikou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Lidi plánuju na PS 3 koupit BF 3 , chci se zeptat,má to lagy,hraje MP dost lidí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Lidi plánuju na PS 3 koupit BF 3 , chci se zeptat,má to lagy,hraje MP dost lidí ? Záleží na serveru, a lidí to hraje víc než dost. Readdy: pěkné no :D Vondy: co ty děláš na CONSOLE-foru, když si tu pořád prosazuješ PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Lidi plánuju na PS 3 koupit BF 3 , chci se zeptat,má to lagy,hraje MP dost lidí ? hraje to mraky lidí, zajímavý je, že podle bf3stats.com jich nejvíc, v jednu chvíli, hraje na PS3:). teď jich je aktuálně: PC online 33 176 / PS3 online 52 130 / X360 online 28 029 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 v některých obchodech mají být nějaké vánoční akce týkající se slevy na premium pro bf3, jestli někdo o některém takovém obchodu víte, nebo na něj narazte, tak sem s ním!! díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Hustý teď jsem si vyzkoušel kuši na nerankovanym serveru :D pořádná sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Tvl. to už je ke stažení na PC?? :) No paráda.. :D Už se to stahuje.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Jaj, já ted stahuju ten 1.79GB update a pak 1.59GB Aftermath (na xboxu), tak snad se na to vrhnu rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Slevy ? Premium slevy sem hoďte ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 (upraveno) Slevy ? Premium slevy sem hoďte ! Jdi na PS Store do sekce 12 Deals of Christmas a tam je jako druhá položka BF3 ve slevě. http://blog.eu.playstation.com/2011/11/29/12-deals-of-christmas-on-psn/ EDIT: gůgl mi vyhodil jako první loňský deal 2011:) správný je http://blog.eu.playstation.com/2012/12/03/the-12-deals-of-christmas-2/ Upraveno Prosinec 5, 2012 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.