Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

No mě na střelnici asi taky, ale chtěl bych se vidět jak bych mířil uprostřed palby, po minutovym sprintu a s kulkou v noze, už aby tu byla nějaká dostupná virtuální realitu :D

A ty u hraní battlefielda jsi uprostřed palby a máš kulku v noze ? :D

S čím jsi už střílel ?

No tak podle toho co jsem viděl byl týpek úplně levej :D nebo spíš všichni 3 který streamovali a díval jsem se... jeden třeba chtěl řezat a lehnul si :roll:

Tak to potom nevím, co na tom streamu dělal :D :D Ale ten od Jeníka toho zabil dost.. Ale v podstatě máš pravdu.

A pořád si neuvědomuješ, že joy není pro fakin děcka jak myš. Už jsi někdy zkoušel hrál na Ps nebo Xku ? :D

Upraveno uživatelem canava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

S čím jsi už střílel ?

Tak to potom nevím, co na tom streamu dělal :D :D Ale ten od Jeníka toho zabil dost.. Ale v podstatě máš pravdu.

A pořád si neuvědomuješ, že joy není pro fakin děcka jak myš. Už jsi někdy zkoušel hrál na Ps nebo Xku ? :D

Lol pro fakin děcka jak myš xD hodně se směju :D jo hrál jsem Halo 3 na xku a Mass Effect 3 u kámošky na PSku :D

Odkaz ke komentáři

Keď tvoj 7 ročný bratranec nehrá zle, skús si predstaviť, ako asi hrá nejaký dospelý nolifer. :D Jednoducho gamepad a myš sa pri fps nedá porovnávať. BF3 na PC sa da hrať aj s Xbox gamepadom, ale nikto tak nehrá, lebo by nemal šancu.

Nehraju pro K/Dčko.. :wohow: K/Dčko by v Battlefieldu vůbec nemělo být !!

Tím chtěl zkouřený básník říct. :cheesygrin: Na:censored: na myši, jde o zábavu. A noulajfeři a myšáci patří do :banned:!!!!

:offtopic:

Odkaz ke komentáři

S čím jsi už střílel ?

Z Battlefieldovejch zbraní se SIG 550, SA80 (L95), M240, Steyr Aug a MP443 Viking (varianta Grachu) + různý AK a Beretty. Kamarád má střelnici a platim si tak jen náboje takže paráda. Někdy bych si chtěl vyzkoušet AN-94 ale ten je prej prakticky nemožný sehnat.

Odkaz ke komentáři

Z Battlefieldovejch zbraní se SIG 550, SA80 (L95), M240, Steyr Aug a MP443 Viking (varianta Grachu) + různý AK a Beretty. Kamarád má střelnici a platim si tak jen náboje takže paráda. Někdy bych si chtěl vyzkoušet AN-94 ale ten je prej prakticky nemožný sehnat.

:blink2: Tak to je pak jiná :D :coolgun: Já mám zkušenost jen s loveckýma :cowboy: A to je veřejná střelnice jo ? Rád bych si s něčím podobným zastřílel. :D

Měl jsi možnost si vyzkoušet Ak47 a M4 ? Zajímá mě porovnání kopanců starýho Akčka.. A postarší M4. Prostě CSkový :D

Odkaz ke komentáři

Až na nějaký pistole má asi jen evropský zbraně takže s M4 ani 16 sem nestřílel. AK74 kope fakt málo, má na tom nějakej muzzle brake takže v porovnání třeba se vz 58 která je asi 47 podobnější je to skoro jak vzduchovka :D. Jinak s čim se mi nejlíp střílelo je určitě L85, výborná zbraň, pokud bych si měl vybrat s čim pudu do války tak je to určitě Enfield. Jedinej problém je že nemysleli na leváky a mě jako levákovi by lítali prázdný nábojnice přímo do ksichtu takže jí musim držet jako pravák.

Odkaz ke komentáři

S pravým kvérem mi to jde líp. :flexion:

Koukal jsem jen na video co postnul Jeniczech a není to nejhorší.. Ale občas je to lame a haluze :D A taky mi příjde, že má sensitivitu tak v půlce. Na BF3 se mi líbí, že při maximální senzitivitě je to fakt rychlý, podle mě se to dá klíďo srovnat s PC.. Takže by VOndy dostal nakládačku. :D 8) Joo jenže fakin krosplatformní hry se zřejmě nedočkáme. :(

Jo ještě k tý sensitivitě... Já mám na myši nastaveno 300 DPI a ve hře cca 20%... A o tom jak se s gamepadem blbě precizně míří dokazujou státy přesnosti hodně hráčů na konzolích... :D

Upraveno uživatelem VOndy
Odkaz ke komentáři

Jo ještě k tý sensitivitě... Já mám na myši nastaveno 300 DPI a ve hře cca 20%... A o tom jak se s gamepadem blbě precizně míří dokazujou státy přesnosti hodně hráčů na konzolích... :D

Dokazuje to, že je to těžší.. Ale né nemožné :D Jasně že většina konzolových hráčů nejsou tak dobří jako Pcčkáři. S myší je to prostě o dost jednodušší a né, že ne...

Člověk na precizní míření s joyem potřebuje hodně cviku a hlavně cit. Třeba v poslední době moc nehraju, takže když si k tomu sednu moc toho nenakylím :wohow: Ale když ležím týden doma s čajíčkem a medicínkou, tak jsem na konci týdne fakin kylyn mešín a KD 7.0 není problém :coolgun: A k lepšímu citu občas dopomůže mary jane, ale když se to přežene, tak člověk netrefí ani tlouštíka Abramse :cheesygrin:

fakin chyby
Odkaz ke komentáři

Lidi plánuju na PS 3 koupit BF 3 , chci se zeptat,má to lagy,hraje MP dost lidí ?

hraje to mraky lidí, zajímavý je, že podle bf3stats.com jich nejvíc, v jednu chvíli, hraje na PS3:).

teď jich je aktuálně: PC online 33 176 / PS3 online 52 130 / X360 online 28 029

Odkaz ke komentáři

Slevy ? Premium slevy sem hoďte !

Jdi na PS Store do sekce 12 Deals of Christmas a tam je jako druhá položka BF3 ve slevě.

http://blog.eu.playstation.com/2011/11/29/12-deals-of-christmas-on-psn/

EDIT: gůgl mi vyhodil jako první loňský deal 2011:) správný je http://blog.eu.playstation.com/2012/12/03/the-12-deals-of-christmas-2/

Upraveno uživatelem Readdy_B
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu