WaRDoG Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 no leda tak, že vezmeš mrtvému assaultovi kit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2jFypvIzhEY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Únor 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Zdarec jede Vam Multiplayer me to háže pořád hlášku nepodařilo se připojit k EA. To zase mají nějakou výluku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Zdarec jede Vam Multiplayer me to háže pořád hlášku nepodařilo se připojit k EA. To zase mají nějakou výluku?? tak tak, plánovaná údržba kvůli End Game http://www.battlefield-3.cz/planovane-udrzby-battlefieldu-3-v-utery-26-2-2013/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Únor 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 A vlastně už se blíží End game :wohow: už aby to bylo!! Tak díky za info a nevíš jak dlouho to má trvat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 od 8 do 14 ale meli by to byt jen 2 hodky asi zalezi co jsme za region na pc to ted jde nevim zda uz je po zrejme jo endgame bude libost hnnn hnnn hhhhnnnn musim opravit skutra abych potrenoval:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Únor 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 To máš pravdu to bude paráda na těch motorkách a taky se moc těším na capture the flag. Hrál jsem kdysi na kompu fear CTF a tam to byla dobrá řezba! Už se vidím jak uháním širou plání na mašině s vlajkou!! :cheesygrin: Jo a nevíte někdo kdy vyjde End game na xboxu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 PS3 Premium: March 5th, 2013 Xbox 360 & PC Premium: March 12th, 2013 PS3: March 19th, 2013 Xbox 360 & PC: March 26th, 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Prosim o radu. Snad to dobre popisu. Je tam jedna mise,jak mam zabit nejakyho "papalase",on najednou vyjede z garaze autem a a ja musim bezet na kraj budovy abych to auto sestrelil. Je nejaky figl,jak to auto sestrelit? Pac nejsem moc zbehly v akcnich hrach a to auto mi vzdycky ujede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 (upraveno) Prosim o radu. Snad to dobre popisu. Je tam jedna mise,jak mam zabit nejakyho "papalase",on najednou vyjede z garaze autem a a ja musim bezet na kraj budovy abych to auto sestrelil. Je nejaky figl,jak to auto sestrelit? Pac nejsem moc zbehly v akcnich hrach a to auto mi vzdycky ujede :D Me se to povedlo hned na poprve, staci do toho auto jen strilet, samozrejme se musis trefovat.. :) E: http://www.youtube.com/watch?v=1sdABSJ3j8E Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Upraveno Únor 27, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 No ja na ty misi asi skoncim,pac mi opravdu fakt vubec nejde :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 (upraveno) Nové prémiové video: http://battlelog.battlefield.com/bf3/cs/premium/videos/ Nové záběry z End Game, podívejte se na letecký výsadek, kde se vysazují bojová vozidla pěchoty s osádkou (je to nastavený, stačí spustit)!!! To by moh bejt dobrej nátěr. EDIT: nastavený to sice je, ale po vložení video jede od zacatku, výsadek je v 3:03. Upraveno Březen 1, 2013 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 Kdo se těší na port valdéz 2 ? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 no pochopitelně já, jsem zvědav jestli to nakonec nebude firestorm pokrytý sněhem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 no pochopitelně já, jsem zvědav jestli to nakonec nebude firestorm pokrytý sněhem :) Co to meleš ty žide, firestorm nemůžeš pokrýt sněhem, je to totiž FIREstorm, ten sníh by způsobil rozsáhlé povodně a musel by si furt jezdi člunem a to nechceš. :roll: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Co to meleš ty žide, firestorm nemůžeš pokrýt sněhem, je to totiž FIREstorm, ten sníh by způsobil rozsáhlé povodně a musel by si furt jezdi člunem a to nechceš.:roll: :dozey: si piš, že je:) zasněženej Firestorm a Harvest v lese:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Na videu sem viděl jak se z pohledu z kokpitu ve stihacce podival do stran... Nevite jak se to dela na ps3? Diky Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 držíš šipku dolů a pravým analogem se rozhlížíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 (upraveno) Tak večer:cheesygrin: https://twitter.com/Battlefield/status/308744149065146369/photo/1 Už je to na PS Store https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/addons/battlefield-3-end-game/cid=EP0006-BLES01275_00-BF3ENDGAME000000 Upraveno Březen 5, 2013 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Bude BF 2143? Eastern Egg na Riverside v EndGame http://youtu.be/dLqJcEeEiC8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 škoda že do toho nejde nastoupit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_MCw_arnAY0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 (upraveno) Zjistil jsem, že když na Battlelogu v sekci Výbava u zbraní a techniky, nastavím ještě neotevřené kamufláže a specializace, zobrazují se mi v menu hry v PS3:wohow:. Všiml jsem si toho u neotevřené premiové kamufláže na M39, kdy jsem jí měl maskovanou a u letadel, kde jsem si nastavil ECM a letecký radar a to mám otevřené sotva PODy:D. Bohužel jsem neseděl včera ve stíhačce a nevím, co reálně během hry mám za perky. V menu jsou opravdu tyto věci nastaveny, ale jakmile se vleze do detailu zbraně nebo techniky, logicky už tato kombinace nejde uložit přímo v BF menu PS3. Schválně to taky někdo zkuste, jestli to tak lze obejít...viz náhled, foto z konzole nemám. jinak End Game v mém podání...ráno mě našly děti:roll: EDIT: Přišla mi pozvánka do bety Warface od Cryteku, prý to má být futuristický Battlefield s taktickými prvky, nezkoušel jste to někdo, jestli to má cenu stahovat? Udajně se objeví jako free-to-play na konzolích... Upraveno Březen 14, 2013 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Readdy: To mě pobavilo jak jsi vytuhnul :D :D Jsi propařil celou noc ? :coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.