WaRDoG Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Readdy že se nestydíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Tak to se mi ještě nestalo že bych vytuhnul u bf... :D zatím se mi to povedlo jen u fify a to několikrát :D No koukal sem na to video..ale battlefueld je battlefield a myslím že ho kromě dalšího dílu asi nic nepřekoná. Mimo to, pokud to bude free tak si myslim že to nebude žádná pecka... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 [ATTACH=CONFIG]20333[/ATTACH] :D :D :D já se ráno dost často někde válim na zemi ale usnout v sedě s gamepadem v ruce se mi ještě nepovedlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Či to skôr nebude tou prazdnou flaškou :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 (upraveno) Readdy: To mě pobavilo jak jsi vytuhnul :D :D Jsi propařil celou noc ? :coolgun: to víte, nejsem vochlasta jako deep, takže 3 flašky vína mě holt zbořily...no, špeků v popelníku jsem ráno napočítal vosum a zajal jsem spoustu vlajek v CTF:) bylo to z pátku na sobotu a nevstával jsem, dnes bych chtěl samozřejmě úspěšně navázat a prodloužit sérii. Mě se to taky moc nestává, jednou na PSX u GT2 mě žena takhle našla, ale to jsem měl na ksichtě obtisknutý i tlačítka z padu, viper byl narvanej ve zdi a já mu dával plnej - hubou:D Ještě k těm specializacím výše, po spuštění hry zůstanou nastaveny ty původně vybrané a otevřené specializace, i když v menu jsou vidět jiné tzn. nastavil jsem si neotevřený ECM, ale měl jsem světlice, takže se senzace nekoná. Taky se mi docela líbí Air Superiority, což jsem ani nečekal, jak nejsem pájlot. Jo a dneska mi skončila klatba na BBlogu, tak asi půjdu zase naložit těm diletantskejm moderátorům, Šimonoviče si vždy rád vychutnám:D Jinak začíná Double XP víkend, možná poslední. Upraveno Březen 15, 2013 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Chci se zeptat jak to je s tim 2xp? Jak poznam jestli se mi to nejak nasobi? A uz by to melo fungovat, ze ji? Diky Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Poznáš to že ti to na konci mapy řekne 2x multiplier a připíše body navíc. Už to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Tak to se mi teda nestalo... :( Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Mě nefungoval double snad nikdy.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 (upraveno) Premium mam koupene na jinem uctu, ale hraju to na svem primarnim.... Nemuze to byt kvuli tomu?? Kamosi ale rikali, ze maji premium taky stazene pres slot nekoho jineho a 2xp jim fungovalo... Navic hraju end game (pro uzivatele bez premium jeste nevyslo) na ps3, takze premium asi opravdu mam... E: uz mi to jde Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Upraveno Březen 16, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 (upraveno) BF4 bude brzy odhalen, tady je jedno pozadíčko s našampónovaným modýlkem, které by se dalo pojmenovat např. "Dancing in the Rain":) Je čas spustit nové vlákno pro info o BF4 http://console-forum.net/tema/155716-battlefield-4?p=1326178#post1326178 BF4 teaser:) Upraveno Březen 19, 2013 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Vyzvedněte si nový dog tag I WAS THERE na http://www.battlefield.com/cz/battlefield-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 (upraveno) po delsi dobe sem se pustil zas do BF3, tak by me jen zajimalo ,ma nekdo nejakej prehled o tom, ktery mapy z tech vsech DLC se hrajou nejvic? Nechce se mi kupovat vsechny DLCcka, stejne si myslim, ze se asi vsechny ani hrat nebudou, nebo jo ? btw jaky je to armored kill dlc? Mam rad tanky a letadla, tak jestli ma smysl na to do ps3 jit ? Kdyz to vyslo, tak kolovali reci, ze je to prazdny na konzolich a nudny??? To Air Superiority je soucast tohoto dlc nebo jinyho? Upraveno Duben 8, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 po delsi dobe sem se pustil zas do BF3, tak by me jen zajimalo ,ma nekdo nejakej prehled o tom, ktery mapy z tech vsech DLC se hrajou nejvic? Nechce se mi kupovat vsechny DLCcka, stejne si myslim, ze se asi vsechny ani hrat nebudou, nebo jo ? btw jaky je to armored kill dlc? Mam rad tanky a letadla, tak jestli ma smysl na to do ps3 jit ? Kdyz to vyslo, tak kolovali reci, ze je to prazdny na konzolich a nudny??? To Air Superiority je soucast tohoto dlc nebo jinyho? Nejvíc podle mě B2K - je to klasika a je to prostě pecka, ale poslední End Game je taky luxusní a nejspíše nejzábavnější hned po B2K. Ale být tebou bych si koupil třeba premium Edition nebo premium od někoho, není to nejdražší a stojí to za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 po delsi dobe sem se pustil zas do BF3, tak by me jen zajimalo ,ma nekdo nejakej prehled o tom, ktery mapy z tech vsech DLC se hrajou nejvic? Nechce se mi kupovat vsechny DLCcka, stejne si myslim, ze se asi vsechny ani hrat nebudou, nebo jo ?btw jaky je to armored kill dlc? Mam rad tanky a letadla, tak jestli ma smysl na to do ps3 jit ? Kdyz to vyslo, tak kolovali reci, ze je to prazdny na konzolich a nudny??? To Air Superiority je soucast tohoto dlc nebo jinyho? Hrajou se všechny a možná s výjímkou právě Armored Kill jsou všechny super. Pro AK je na conquest 24 hráčů málo, nicméně katastrofa to taky neni. Myslim že pokud tě to BF zase chytne určitě bych šel do premia, klidně napůl s někym nebo koupit premium edici. Pokud nechceš, uvažoval bych minimálně o End Game, kde je mimochodem ten mód Air Superiority. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 diky za infa, nejak to poresim. Chtel sem vedet prave ohledne toho AK dlc. A bal sem se ze je to na konzolich nuda... a asi i je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 diky za infa, nejak to poresim. Chtel sem vedet prave ohledne toho AK dlc. A bal sem se ze je to na konzolich nuda... a asi i je AK jsou podle mě jedny z nejhezčích map a když všichni hrajou a nekempí na kopci, tak se to dá i na konzolích, EG se teď hraje taky dost, ale nejvíc jedou bezkonkurenčně základní mapy. Naleštěný BF3 hi-res obrázky http://imgur.com/a/AfiuV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 http://i.imgur.com/fllqopYh.jpg Karkand bez modrý filtrsračky vypadá pěkně... ♥♥♥♥♥ní DICE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 BF4 se blíží, pojďme diskutovat :D http://console-forum.net/tema/156610-battlefield-4?p=1331198#post1331198 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaclav1468627541 Odesláno Duben 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2013 (upraveno) Zdravím. Dlouho jsem BF nehrál, mám jej na XBOXu. Teď, když ho zapnu a dám vybrat servery, tak ani na jednom nikdo nehraje. Na všech co to vyhledá není ani živáčka. Jde mi jen rychlá hra, ale to není hardcore a to mě nebaví. Nevíte co s tím je? Tenkrát vím, že se ve filtru výběru serverů automaticky zapínala funkce bez mapy a tímto vypnutím bylo vše ok. Díky za radu. Tak vyřešeno, trochu jsem si pohrál s filtry, docvaklo mi to až, když jsem psal předešlý vzkaz:) Zatím. Upraveno Duben 16, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 (upraveno) BF4 se blíží, pojďme diskutovat :D http://console-forum.net/tema/156610-battlefield-4?p=1331198#post1331198 já začal diskutovat před měsícem tady http://console-forum.net/tema/155716-battlefield-4, ale spíš to bylo, že jsem ve vláknu trpěl samomluvou:) Od 9. do 13.5. proběhne v BF3 ještě Double XP, tak kdo nestihl ještě stovku... Upraveno Duben 17, 2013 uživatelem Readdy_B Doplnění info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Duben 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Zdar nevíte jak získat psí známku Dedicated?? dal jsem 100 killů s AEK-971 pak 100killů s M4A1 pak 100killů s M27 IAR a pak stačí už jen jakoukoliv sniperkou a známka se mi otevře?? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 (upraveno) Zdar nevíte jak získat psí známku Dedicated?? dal jsem 100 killů s AEK-971 pak 100killů s M4A1 pak 100killů s M27 IAR a pak stačí už jen jakoukoliv sniperkou a známka se mi otevře?? Díky za info. http://lmgtfy.com/?q=how+to+unlock+dedicated+dog+tag+bf3 Mam na prodej slot s PREMIUM pro BF3 na ps3 Upraveno Květen 1, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Zdar nevíte jak získat psí známku Dedicated?? dal jsem 100 killů s AEK-971 pak 100killů s M4A1 pak 100killů s M27 IAR a pak stačí už jen jakoukoliv sniperkou a známka se mi otevře?? Díky za info. Pokud si to dobře pamatuju, tak ještě 100 killů s brokovnicí a PDWčkem a potom se ti otevře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Tam je snad napsáno s hlavním typem zbraně pro každou třídu ne? Brokovnice a PDW jsou pro všechny třídy... ale v bugfieldu nikdy nevíš... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.