Readdy_B Odesláno Květen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2013 Tam je snad napsáno s hlavním typem zbraně pro každou třídu ne? Brokovnice a PDW jsou pro všechny třídy... ale v bugfieldu nikdy nevíš... :D ty si pleteš třídu povolání (Classes), kde byl premium úkol "Only for the Dedicated" pro tyto povolání, s hlavní zbraňovou třídou (Primary Weapon Class), kde je dog tag "Dedicated". Do primary weapon class patří logicky i brokovnice a sapík, howgh:) http://battlelog.battlefield.com/bf3/cs/forum/threadview/2832654490214859719/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2013 Aha tak jsem si to poplet no nějak ty úkoly nesleduju jen vim že tam byl ten co jsem popisoval... BTW: konečně jsem dal colonela 100 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 To tu máme ale pěkný shitbucket klub :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Květen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2013 Zda se mi ze 2xp mi moc nefunguje... :( Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2013 To nikomu... kvůli DDoS útokům to přesunuli na neurčito... (ještě že už to nemusim řešit :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 (upraveno) Double XP bude 23 - 27.5. Battlefield 4 racing car Battlefield Přátelé 3. sezóna na cestě Upraveno Červen 3, 2013 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 respekt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Slušně vyřídil 2 stíhačky RPGčkem na padáku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Obrovskej respekt před takovymhle člověkem... Líbilo se mi jak dal 3 maníky nožem v řadě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 nová série BFF je tu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 ZDar,mám dotaz.Na svém PSn jsem měl Preium BF 3,se všema DLC.Jenže už ho nemám.Do bety BF 4 se tím pádem nedostanu,nebo to je nějak vázáné na co ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 ZDar,mám dotaz.Na svém PSn jsem měl Preium BF 3,se všema DLC.Jenže už ho nemám.Do bety BF 4 se tím pádem nedostanu,nebo to je nějak vázáné na co ? Dík Je to tak, kdo má premium, bude moci do bety BF4, také to budou ti, co si koupili MoHW, ale určitě se budou rozdávat klíče na FB nebo Twitteru. Hele a co to znamená, že už Premium na svém účtu nemáš? Premium nejde smazat a máš ho na furt nebo jsi ho měl s někým na půl a nedostaneš se na účet s Premiem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Bf3 mám na jednom účtu a premium na jiném. Oboje mám s někým na půl, takže premium není přímo na mém učtu, ale na tom, kde to je koupené. Jestli to chápu dobře, tak přístup k bf4 beta budu mít, ovšem jen přes účet, na kterém je premium. Hrát bych to ale potom měl moci o na svém, ne? A nevíte jestli na bf4 bude crossbuy? Jestli si to nejdřív koupím na ps3 a potom pořídim ps4..... Ale myslím že asi nebude...co? Díky. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Bf3 mám na jednom účtu a premium na jiném. Oboje mám s někým na půl, takže premium není přímo na mém učtu, ale na tom, kde to je koupené. Jestli to chápu dobře, tak přístup k bf4 beta budu mít, ovšem jen přes účet, na kterém je premium. Hrát bych to ale potom měl moci o na svém, ne? A nevíte jestli na bf4 bude crossbuy? Jestli si to nejdřív koupím na ps3 a potom pořídim ps4..... Ale myslím že asi nebude...co? Díky. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Jo, mělo by to tak fungovat Crossbuy určitě nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Ne,já to myslel tak,že jsem měl BF 3 premium na Blue-ray s krabicí,jenže CD už nemám,půjde to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 (upraveno) No pokud jsis to premium aktivoval pres ten kod tak by to podle me melo jit... E: Jo, mělo by to tak fungovatCrossbuy určitě nebude Díky Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Upraveno Červen 14, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Na battlelogu vidím tu ikonu 2xp, ale teď není ne...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Teď jsou double XP akárot nevim dokdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 tak teď pekně metro 500% :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 No mě je to jedno já už stovku mám asi měsíc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 no já sem si bohužel bf koupil moc pozdě, takže to mi asi potrvá :D ale ani moc nepočítam s tím, že bych to stihnul, než vyjde bf4))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Tak to asi nestihneš no... mě to trvalo asi 490 hodin při SPM 1100 :D (do třetí orlice jsem měl SPM tak 300 :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 No to vypadá epicky ... myslíte že takhle to bude vypadat na next-gen konzolích ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 (upraveno) Určitě ne... Na E3 běželo všechno na nadupanym PC,s dvěma grafickyma kartama,ktery pracovali dohromady (nebo tak nějak)- jedna z nich cena asi 15k.... alespon tak nějak to psali na EG.http://www.eurogamer.cz/articles/2013-03-28-battlefield-4-si-bude-rozumt-s-grafickymi-kartami-od-amd Upraveno Červen 25, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.