Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Na Battlelogu přibyla nová sekce Výbava (Loadout), kde se dá přímo měnit vybavení jednotlivých povolání. Jestli se to projeví v konzoli, zjistím teprve doma:)

EDIT: Taky v detailu karty vozidla přibyla grafická lišta se seznamem otevřených perků stejně jako je to u zbraní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Eh a když jsme u toho,mám na PC Bad company 2 a nikde nikdo neví co stím je ale mám 2 problémy při multiplayeru ... 1.) Internet mám v pohodě,ale skoro pokažde i když mám ping 17 , tak mi BC 2 spadne a connection has been lsot (dělá to i kámošovi) a ostatní Multiplayerovky mi jdou v poho (MW 3 , BF 3..) 2.) Můj PC táhne BF 3 na ultra a nemám problém s žádnou hrou,ale BC 2 se mi při multi vždycky sekne a pomáhá jen reset PC (dělá to i jiným lidem jak jsem viděl tady na foru) ... nevíte co stím ?

Odkaz ke komentáři

Až na ty hitboxy nemá chybu :D a jsou na něj skvělý módy (Project Reality, Forgotten Hope 2) doufám že po vydání všech DLC uvolněj mod tools pro BF3... jenže to by zas hodně lidí zůstala u vymazlenejch módů pro BF3 (zadarmo) a nekoupili by si BF4 takže o tom tak nějak pochybuju... prostě dnešní herní průmysl je hnus

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu