nepster Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Četl sem že Tretton (šéf sony v usa) říkal že jim de o to aby měli nejlepší konzoli a to i na úkor toho že nebudou první... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 adept na sniperskou střelu roku:) https://www.youtube.com/watch?v=ke4eAWswiNE&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 tyvole co to? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 tyvole co to? :D Vím že si to myslel ironicky , ale pro některé 4 killy 1 kulkou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 pěkné ale divím se že na konzoly na pc jak jsou ty mapy malé a je tam 64 hráčů tak tam není někdy ani k hnutí taky tymapy nehraju debílci z EA a DICE to udělaly zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Na Battlelogu přibyla nová sekce Výbava (Loadout), kde se dá přímo měnit vybavení jednotlivých povolání. Jestli se to projeví v konzoli, zjistím teprve doma:) EDIT: Taky v detailu karty vozidla přibyla grafická lišta se seznamem otevřených perků stejně jako je to u zbraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 adept na sniperskou střelu roku:) https://www.youtube.com/watch?v=ke4eAWswiNE&feature=player_embedded Hodně luxusně počkal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Tak tohle je best :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 naše generace za +-65 let :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 tak to je hustý :D a jak to pálí tim X :DDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 No jo toto videu tu už bylo za těch starých dobrých času s bc2 dobré si to připomenout :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Eh a když jsme u toho,mám na PC Bad company 2 a nikde nikdo neví co stím je ale mám 2 problémy při multiplayeru ... 1.) Internet mám v pohodě,ale skoro pokažde i když mám ping 17 , tak mi BC 2 spadne a connection has been lsot (dělá to i kámošovi) a ostatní Multiplayerovky mi jdou v poho (MW 3 , BF 3..) 2.) Můj PC táhne BF 3 na ultra a nemám problém s žádnou hrou,ale BC 2 se mi při multi vždycky sekne a pomáhá jen reset PC (dělá to i jiným lidem jak jsem viděl tady na foru) ... nevíte co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 já vím co s tím :) ale moje řešení se ti nebude líbit.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 tak nehraj BC2 ale BF3 stejně jsou v BC2 na nic hitboxy oproti BF3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Ahh tak to jdu pařit BF 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Tak tam jsou snad nejhorší hitboxy a netcode ze všech online stříleček co existujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 A co je to ten hitbox ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 nějaká bouchací krabice nejspíš O_o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 A co je to ten hitbox ? Hitboxy jsou části modelu vojáka (hráče), do kterých když se trefíš, tak mu způsobíš poškození popř. zabití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Jo tak ... mno já si BF 3 koupit nemůžu,páč mi to PC neutáhne a na PS 3 mám ted plno rozehraných her,že to počkám radši na BF 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Můj PC táhne BF 3 na ultra Jo tak ... mno já si BF 3 koupit nemůžu,páč mi to PC neutáhne a na PS 3 mám ted plno rozehraných her,že to počkám radši na BF 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 jn chlapec je zřejmě lehce zkouřený :D jinak BF2 nemá chybu.. nerejpej VOndy !! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Až na ty hitboxy nemá chybu :D a jsou na něj skvělý módy (Project Reality, Forgotten Hope 2) doufám že po vydání všech DLC uvolněj mod tools pro BF3... jenže to by zas hodně lidí zůstala u vymazlenejch módů pro BF3 (zadarmo) a nekoupili by si BF4 takže o tom tak nějak pochybuju... prostě dnešní herní průmysl je hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 a lepší to už zřejmě nebude.. podle mě jsou ty BF2 hitboxy tak schválně, má to vliv na delší bitvy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 no pomalu za každym killem abys otevřel šampáňo :D ale tak zase když tak spolupracuje 6 mediků na infantry only tak je to zábava... vlastně bych řek že v tuhle chvíli nehrajou BF2 žádný děti ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.