Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

Nechápu proč lidi hned furt něco máte s dětma nebo mladšíma 18 let, vy si myslíte že to má něco společného s tím jak často používají C4 na heliny nebo takové věci, tak pokud si to myslíte tak jste vážně asi nějak mentálně postižený, jinak se to říct nedá... Nepster: no tak u alkoholu a cigaret je to v zákonem prostě zakázaný, ale u her, filmů - to je jen doporučenej věk takže nevim co tu vždy řešíte, to úplně nesnáším jak v CSku nějakej totální retard řekne někomu že by to neměl hrát protože mu není 18 či tak a že to není povolený, za takovou demenci bych mu nejradši rozmlátil držku. Readdy, hod mi prosím link, to video se mi z jistého důvodu nezobrazuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Samozřejmě umím hrát týmově a když chci tak hraju. Ale nejsou to žádné klanové matche, kde bychom museli nějak důležitě spolupracovat.

na konzolích je v AK problém málo lidí, 2 v jetech, 2 ve Spectre, min 2-3 v helis, no a 5-6 lidí je na to, aby běhalo po vlajkách, takže stačí aby dva hledali dinosauří lebku a hra je v pr.deli, protože je to pak jako na flag boost/no kill serveru, na PC je vo 40 lidí víc a pak když půlka lidí dělá kraviny, nikomu to nevadí. Je to jako v BC2 na Heavy Metalu, někdy je hra "prázdná" a plná hluchých míst, ale když všichni běhaj a jezděj, občas člověk neví kam dřív skočit, ale chce to squad s HS.

Odkaz ke komentáři

na konzolích je v AK problém málo lidí, 2 v jetech, 2 ve Spectre, min 2-3 v helis, no a 5-6 lidí je na to, aby běhalo po vlajkách, takže stačí aby dva hledali dinosauří lebku a hra je v pr.deli, protože je to pak jako na flag boost/no kill serveru, na PC je vo 40 lidí víc a pak když půlka lidí dělá kraviny, nikomu to nevadí. Je to jako v BC2 na Heavy Metalu, někdy je hra "prázdná" a plná hluchých míst, ale když všichni běhaj a jezděj, občas člověk neví kam dřív skočit, ale chce to squad s HS.

Jasně no, v tomhle s tebou souhlasím, ale většinou pokud 2 dělaji pi*oviny, tak to ještě jde a když třeba 4 dělaji pi*oviny, tak to se k nim ti co chcou připojí a dělaji je taky a ostatni odejdou.

Odkaz ke komentáři

Zdar lidi normálně s tímhle neotravuji, nejsem ten typ co spamuje ale teď je vyjímka :cheesygrin:

Nahráváme s mým kámošem Lets playe a náš poslední je z Battlefieldu 3, je to Multiplayer Conquest na Metru. Sice Metro každý zná ale my potřebujeme vědět jestli se vám to bude líbit a potřebujeme aby se na to někdo díval :D chápete. Jinak nejsme žádná malá děcka co by do toho nějak řvala, prostě se to snažíme točit aspoň trochu solidně.

Tady je video: http://www.youtube.com/watch?v=O0GT4B_Fh98

A prosím, napište nám svůj názor :D

Odkaz ke komentáři

Zdar lidi normálně s tímhle neotravuji, nejsem ten typ co spamuje ale teď je vyjímka :cheesygrin:

Nahráváme s mým kámošem Lets playe a náš poslední je z Battlefieldu 3, je to Multiplayer Conquest na Metru. Sice Metro každý zná ale my potřebujeme vědět jestli se vám to bude líbit a potřebujeme aby se na to někdo díval :D chápete. Jinak nejsme žádná malá děcka co by do toho nějak řvala, prostě se to snažíme točit aspoň trochu solidně.

V první řadě vůbec chválím vaši iniciativu, rád koukám na videa z BF:lol:, ALE rozhodně sestříhat, video je moc dlouhé, pokud se nejedná třeba o celý záznam z CW. Sám jsem vydržel do 12 minuty a zbytek jsem proklikal. Řeším UT videa pro HDTimpex a mám zkušenost, že uživatelé moc dlouhá videa nedokoukaj a ani neudrží pozornost, páč jsou to lemry. Jo a rozhodně zkus Close Quarters, je to jako Metro na speedu:)

Mimochodem, kdo chce dělat striptéra u DICE? http://www.linkedin.com/jobs?viewJob=&jobId=3818741&trk=jobs_share_fb

Oprava: skriptéra:lol:

Odkaz ke komentáři

V první řadě vůbec chválím vaši iniciativu, rád koukám na videa z BF:lol:, ALE rozhodně sestříhat, video je moc dlouhé, pokud se nejedná třeba o celý záznam z CW. Sám jsem vydržel do 12 minuty a zbytek jsem proklikal. Řeším UT videa pro HDTimpex a mám zkušenost, že uživatelé moc dlouhá videa nedokoukaj a ani neudrží pozornost, páč jsou to lemry. Jo a rozhodně zkus Close Quarters, je to jako Metro na speedu:)

Mimochodem, kdo chce dělat striptéra u DICE? http://www.linkedin.com/jobs?viewJob=&jobId=3818741&trk=jobs_share_fb

Oprava: skriptéra:lol:

Díky moc za reakci, ono to původně mělo být delší video a sestříhané, ale potom co mě po 20 minutách vyhodil správce tak jsem to tam hodil celé :)

A co se týká Close Quarters tak to jsme si chtěli koupit ale teď přišel podzim a nejvíc herních pecek vychází tak šetříme kde se dá :D

Odkaz ke komentáři

,,Vybrali jsme operaci metro, protože se nám zdá, že je to nejlepší mapa. Není největší, a není tam technika". Jakmile jsi tu větu dořekl, musel jsem to vypnout... :dozey:

A jak se našim předplatitelům, líbí toto ?? :D

,,Před pár dny došlo k odebrání položky „nové zbraně“ u popisu DLC Aftermath a End Game na Battlelogu v sekci Premium. U DLC Aftermath to bylo nahrazeno novým herním módem a u DLC End Game došlo jednoduše k odstranění." http://www.battlefield-3.cz/

Odkaz ke komentáři

,,Vybrali jsme operaci metro, protože se nám zdá, že je to nejlepší mapa. Není největší, a není tam technika". Jakmile jsi tu větu dořekl, musel jsem to vypnout... :dozey:

A jak se našim předplatitelům, líbí toto ?? :D

,,Před pár dny došlo k odebrání položky „nové zbraně“ u popisu DLC Aftermath a End Game na Battlelogu v sekci Premium. U DLC Aftermath to bylo nahrazeno novým herním módem a u DLC End Game došlo jednoduše k odstranění." http://www.battlefield-3.cz/

Sice o nových zbraních spekuloval i zh1nt0 na sociálních sítích (von teda často i blábolí vo kravinách), ale na začátku bylo jasně řečeno, že zbraní bude 20, ty už máme od CQ a osobně jsem spekulacím o dalších zbraních nevěřil (kdo taky korporátům věří, viď). Pro mě jako předplatitele byla hlavním tahákem Premia cena 325 Kč za DLC, takže asi tak. Každopádně odstanili i řádek s příslibem "...a mnohem víc!":D

EDIT: Tady ještě 11.8. nové zbraně do End Game potvrzovali:)

post-46689-14687161444061_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak už mam pár dní taky bf3 :P no čekal jsem to o hooooooodně lepší... možná mi přijde i lepší moh nebo aspoň mě víc bavil...ale uvidíme zatím jsem uhrál jen pár misí... no hraju to každopádně na hard a někdy mě dokáže pořádně vytočit situace, kdy mám přeběhnout z místa A do B a je to přímo naproti ale jen co vyběhnu tak dostanu pár hitů a sem mrtvej...ikdyž se pokouším krýt za zdí atd tak nakonec stejně musím vyběhnout a v tu chvíli mě zabijou...nebo můj tým běží dopředu, tak jdu logicky za nima ale najednou začne nepřítel střílet a oni běží dál a já padám k zemi :D to mi na téhle hře vadí asi nejvíce...

chci se zeptat jestli si mám koupit na ps3 tu premium edici...vyplatí se to kupoat ty mody? a co obsahuje každý mod? je to jen pro mp nebo i singleplayer jakože třeba další mise atd? díky za odpověď...

btw vondy myslim že na ps3 bude moh v nejbližších dnech taky...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu