rockyzz Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Nechápu proč lidi hned furt něco máte s dětma nebo mladšíma 18 let, vy si myslíte že to má něco společného s tím jak často používají C4 na heliny nebo takové věci, tak pokud si to myslíte tak jste vážně asi nějak mentálně postižený, jinak se to říct nedá... Nepster: no tak u alkoholu a cigaret je to v zákonem prostě zakázaný, ale u her, filmů - to je jen doporučenej věk takže nevim co tu vždy řešíte, to úplně nesnáším jak v CSku nějakej totální retard řekne někomu že by to neměl hrát protože mu není 18 či tak a že to není povolený, za takovou demenci bych mu nejradši rozmlátil držku. Readdy, hod mi prosím link, to video se mi z jistého důvodu nezobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Lidi jen otázka,na PS 3 výjde lépe si koupi BF 3 na Disku,nebo z PSN ? Jinak DLC se dají koupit pouze na PSN že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Lidi jen otázka,na PS 3 výjde lépe si koupi BF 3 na Disku,nebo z PSN ? Jinak DLC se dají koupit pouze na PSN že ? Premium Edice se vyplatí nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Zastávám se rockyzze, je to hra pro zábavu a tedy si může každý dělat co ho baví a mě i jeho baví dělat pi*oviny s C4. Tak ať si každý dělá co chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 A přesně kvůli tomuhle přístupu jde do prd♥♥♥ týmová hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 už někdo hrajete DLC armored kill? jaký to je na PS3 ty mapy? obrovský a někoho najít je otázka půl hodiny ne? :D nebo jsou ty mapy menší? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 A přesně kvůli tomuhle přístupu jde do prd♥♥♥ týmová hra... Samozřejmě umím hrát týmově a když chci tak hraju. Ale nejsou to žádné klanové matche, kde bychom museli nějak důležitě spolupracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Samozřejmě umím hrát týmově a když chci tak hraju. Ale nejsou to žádné klanové matche, kde bychom museli nějak důležitě spolupracovat. na konzolích je v AK problém málo lidí, 2 v jetech, 2 ve Spectre, min 2-3 v helis, no a 5-6 lidí je na to, aby běhalo po vlajkách, takže stačí aby dva hledali dinosauří lebku a hra je v pr.deli, protože je to pak jako na flag boost/no kill serveru, na PC je vo 40 lidí víc a pak když půlka lidí dělá kraviny, nikomu to nevadí. Je to jako v BC2 na Heavy Metalu, někdy je hra "prázdná" a plná hluchých míst, ale když všichni běhaj a jezděj, občas člověk neví kam dřív skočit, ale chce to squad s HS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Kdo by chtěl tak na youtube PowerfulCZ takový týpek natáčí BF 3 multiplayer z PS 3,tedkom natocil s Armored killem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Další LP co se nedá poslouchat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 Nahodou je to dobry jen vylepsit kvalitu mikraku a zvuk proste celkove :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 na konzolích je v AK problém málo lidí, 2 v jetech, 2 ve Spectre, min 2-3 v helis, no a 5-6 lidí je na to, aby běhalo po vlajkách, takže stačí aby dva hledali dinosauří lebku a hra je v pr.deli, protože je to pak jako na flag boost/no kill serveru, na PC je vo 40 lidí víc a pak když půlka lidí dělá kraviny, nikomu to nevadí. Je to jako v BC2 na Heavy Metalu, někdy je hra "prázdná" a plná hluchých míst, ale když všichni běhaj a jezděj, občas člověk neví kam dřív skočit, ale chce to squad s HS. Jasně no, v tomhle s tebou souhlasím, ale většinou pokud 2 dělaji pi*oviny, tak to ještě jde a když třeba 4 dělaji pi*oviny, tak to se k nim ti co chcou připojí a dělaji je taky a ostatni odejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Zdar lidi normálně s tímhle neotravuji, nejsem ten typ co spamuje ale teď je vyjímka :cheesygrin: Nahráváme s mým kámošem Lets playe a náš poslední je z Battlefieldu 3, je to Multiplayer Conquest na Metru. Sice Metro každý zná ale my potřebujeme vědět jestli se vám to bude líbit a potřebujeme aby se na to někdo díval :D chápete. Jinak nejsme žádná malá děcka co by do toho nějak řvala, prostě se to snažíme točit aspoň trochu solidně. Tady je video: http://www.youtube.com/watch?v=O0GT4B_Fh98 A prosím, napište nám svůj názor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Zdar lidi normálně s tímhle neotravuji, nejsem ten typ co spamuje ale teď je vyjímka :cheesygrin: Nahráváme s mým kámošem Lets playe a náš poslední je z Battlefieldu 3, je to Multiplayer Conquest na Metru. Sice Metro každý zná ale my potřebujeme vědět jestli se vám to bude líbit a potřebujeme aby se na to někdo díval :D chápete. Jinak nejsme žádná malá děcka co by do toho nějak řvala, prostě se to snažíme točit aspoň trochu solidně. Tady je video: http://www.youtube.com/watch?v=O0GT4B_Fh98 A prosím, napište nám svůj názor :D V první řadě vůbec chválím vaši iniciativu, rád koukám na videa z BF:lol:, ALE rozhodně sestříhat, video je moc dlouhé, pokud se nejedná třeba o celý záznam z CW. Sám jsem vydržel do 12 minuty a zbytek jsem proklikal. Řeším UT videa pro HDTimpex a mám zkušenost, že uživatelé moc dlouhá videa nedokoukaj a ani neudrží pozornost, páč jsou to lemry. Jo a rozhodně zkus Close Quarters, je to jako Metro na speedu:) Mimochodem, kdo chce dělat striptéra u DICE? http://www.linkedin.com/jobs?viewJob=&jobId=3818741&trk=jobs_share_fb Oprava: skriptéra:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 V první řadě vůbec chválím vaši iniciativu, rád koukám na videa z BF:lol:, ALE rozhodně sestříhat, video je moc dlouhé, pokud se nejedná třeba o celý záznam z CW. Sám jsem vydržel do 12 minuty a zbytek jsem proklikal. Řeším UT videa pro HDTimpex a mám zkušenost, že uživatelé moc dlouhá videa nedokoukaj a ani neudrží pozornost, páč jsou to lemry. Jo a rozhodně zkus Close Quarters, je to jako Metro na speedu:)Mimochodem, kdo chce dělat striptéra u DICE? http://www.linkedin.com/jobs?viewJob=&jobId=3818741&trk=jobs_share_fb Oprava: skriptéra:lol: Díky moc za reakci, ono to původně mělo být delší video a sestříhané, ale potom co mě po 20 minutách vyhodil správce tak jsem to tam hodil celé :) A co se týká Close Quarters tak to jsme si chtěli koupit ale teď přišel podzim a nejvíc herních pecek vychází tak šetříme kde se dá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Akce Double XP pro premianty začíná ve středu 31.10. 2012 ve 02:00 a trvá do neděle 4.11. 2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 A proč je na xbox BF 3 česky a na PS 3 ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Protože EA a Sony... a hádejte kdo dělá beta testery DLCček... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 "Prémiové video" na DLC Aftermath...no, jsou to spíš 3 dynamické obrázky...vychází od 4. do 25.12. dle platformy a členství. http://youtu.be/EnQ622kUAp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Dnešní DICE/BF3 tvíty: nové walpejpry hi-res: http://imgur.com/a/fqY52#u5j4a nové walpejpry mobil: http://imgur.com/a/O59sl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Zdar lidi normálně s tímhle neotravuji, nejsem ten typ co spamuje ale teď je vyjímka :cheesygrin: Nahráváme s mým kámošem Lets playe a náš poslední je z Battlefieldu 3, je to Multiplayer Conquest na Metru. Sice Metro každý zná ale my potřebujeme vědět jestli se vám to bude líbit a potřebujeme aby se na to někdo díval :D chápete. Jinak nejsme žádná malá děcka co by do toho nějak řvala, prostě se to snažíme točit aspoň trochu solidně. Tady je video: http://www.youtube.com/watch?v=O0GT4B_Fh98 A prosím, napište nám svůj názor :D ,,Vybrali jsme operaci metro, protože se nám zdá, že je to nejlepší mapa. Není největší, a není tam technika". Jakmile jsi tu větu dořekl, musel jsem to vypnout... :dozey: A jak se našim předplatitelům, líbí toto ?? :D ,,Před pár dny došlo k odebrání položky „nové zbraně“ u popisu DLC Aftermath a End Game na Battlelogu v sekci Premium. U DLC Aftermath to bylo nahrazeno novým herním módem a u DLC End Game došlo jednoduše k odstranění." http://www.battlefield-3.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 ,,Vybrali jsme operaci metro, protože se nám zdá, že je to nejlepší mapa. Není největší, a není tam technika". Jakmile jsi tu větu dořekl, musel jsem to vypnout... :dozey: A jak se našim předplatitelům, líbí toto ?? :D ,,Před pár dny došlo k odebrání položky „nové zbraně“ u popisu DLC Aftermath a End Game na Battlelogu v sekci Premium. U DLC Aftermath to bylo nahrazeno novým herním módem a u DLC End Game došlo jednoduše k odstranění." http://www.battlefield-3.cz/ Sice o nových zbraních spekuloval i zh1nt0 na sociálních sítích (von teda často i blábolí vo kravinách), ale na začátku bylo jasně řečeno, že zbraní bude 20, ty už máme od CQ a osobně jsem spekulacím o dalších zbraních nevěřil (kdo taky korporátům věří, viď). Pro mě jako předplatitele byla hlavním tahákem Premia cena 325 Kč za DLC, takže asi tak. Každopádně odstanili i řádek s příslibem "...a mnohem víc!":D EDIT: Tady ještě 11.8. nové zbraně do End Game potvrzovali:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Tak lepší je že přidají nový mod pokud teda bude stát za to :) Ted sem BF moc nesledoval jaký je ten nový mod vtom posledním DLC a co se tam dělá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Rocko, na battlelogu vidim že paříš MOH :D jaký to je? A zajímalo by mě proč ti blbečci dali betu jen na xbox asi přemejšlej prd♥♥♥ nebo já nevim :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 tak už mam pár dní taky bf3 :P no čekal jsem to o hooooooodně lepší... možná mi přijde i lepší moh nebo aspoň mě víc bavil...ale uvidíme zatím jsem uhrál jen pár misí... no hraju to každopádně na hard a někdy mě dokáže pořádně vytočit situace, kdy mám přeběhnout z místa A do B a je to přímo naproti ale jen co vyběhnu tak dostanu pár hitů a sem mrtvej...ikdyž se pokouším krýt za zdí atd tak nakonec stejně musím vyběhnout a v tu chvíli mě zabijou...nebo můj tým běží dopředu, tak jdu logicky za nima ale najednou začne nepřítel střílet a oni běží dál a já padám k zemi :D to mi na téhle hře vadí asi nejvíce... chci se zeptat jestli si mám koupit na ps3 tu premium edici...vyplatí se to kupoat ty mody? a co obsahuje každý mod? je to jen pro mp nebo i singleplayer jakože třeba další mise atd? díky za odpověď... btw vondy myslim že na ps3 bude moh v nejbližších dnech taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.