Rocko Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 VOndy betu hraju od včera, čekal jsem teda mnohem hezčí grafika když to sakra jede na frostbite 2 tak by to mohlo vypadat ale spíš bych to graficky přirovnal k COD.. ale grafika mi tak nevadí jako to že hra mi přijde jako uplně zbytečná hra která prostě musí vyjít,takhle v dnešní době vychází hry aby prostě vyšly.. Jinak je tam jedna mapa,je v noci takže možná proto je ta grafika taková jaká je ale to je fuk, mod nevím jak se jmenuje ale hraje se na body,celkem jde získat maximálně 5 bodů. Na mapě se vždy objeví místo kam jeden team musí položit bombu a druhý ho bránit,je to docela zábavné ale hraje se 10 v 10 a to je až moc takže stoho je zběsilá střílená , 8v8 by bylo optimálnější ale je to jen na jedné mapě takže těžko soudit jak to bude na jiných mapách hratelný. Co se týče postav tak ve hře jsou teamy různých zemí, americká armáda,německá atd... takže všicni mají své vzhledy a dokonce dabing hned když sem slyšel mluvit poláky tak sem si říkal že je tam snad i česká :) ve hře je myslím 6 různých tříd ale mezi některýma sem ještě nenašel pořádný rozdíly ale asi tam nějaké budou jinak by to dělali zbytečně :D Co se mi nejvíc libí tak je tuning zbraní kterej vypadá pěkně a je tam i celkem dost možností tuningu zbraně ale to je asi tak jediný plus z bety. Tak jak už sem tu psal tak hru asi kupovat nebudu,ten multák je takovje o ničem prostě vůbec nic novýho. Jop a ještě se mi líbí killy tomahawkem ale to je asi tak vše :D Nepster zkus třeba conguest mod tam se hraje o obsazování vlajek a hra tak není tak přímočará ale pokud hraješ na konzoly tak je to stejně asi jedno :) Jinak ty DLC obsahujou nové mapy,zbraně,známky a kdoví co ještě do multáku. Do singlu to tuším neobsahuje žádná DLC nic. Pokud plánuješ hrát bf3 dlouhoboběě tak si ten premium pořid,máš tam všechny DLC a pak různé bonusy jako XB boost v určité dny atd.. vše tam máš napsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 ano hraju na ps3...nevim no, zase mě to natolik neuchvátilo, takže uvidim jestli si koupim to premium...čekal sem od toho víc...moh mi vyhovuje víc a ještě mě nepřestal bavit... btw Rocko tady je topic o moh: warfighter mohl by si tam něco napsat o tý beta verzi nebo aspoň zkopírovat to co si psal sem, díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 čekal jsem teda mnohem hezčí grafika když to sakra jede na frostbite. frostbite stím nemá moc co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 btw vondy myslim že na ps3 bude moh v nejbližších dnech taky... No výborný to mi teda fakt pomůže! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 tak už mam pár dní taky bf3 :P no čekal jsem to o hooooooodně lepší... možná mi přijde i lepší moh nebo aspoň mě víc bavil...ale uvidíme zatím jsem uhrál jen pár misí... no hraju to každopádně na hard a někdy mě dokáže pořádně vytočit situace, kdy mám přeběhnout z místa A do B a je to přímo naproti ale jen co vyběhnu tak dostanu pár hitů a sem mrtvej...ikdyž se pokouším krýt za zdí atd tak nakonec stejně musím vyběhnout a v tu chvíli mě zabijou...nebo můj tým běží dopředu, tak jdu logicky za nima ale najednou začne nepřítel střílet a oni běží dál a já padám k zemi :D to mi na téhle hře vadí asi nejvíce...chci se zeptat jestli si mám koupit na ps3 tu premium edici...vyplatí se to kupoat ty mody? a co obsahuje každý mod? je to jen pro mp nebo i singleplayer jakože třeba další mise atd? díky za odpověď... btw vondy myslim že na ps3 bude moh v nejbližších dnech taky... Pochybuju že vyjde ta beta i na PS3. Bude to jen na Xbox, ale zpět k otázce. Pokud jsi nehrál multiplayer tak si nekupuj Premium, uvidíš jak se ti hra bude líbit a bude ti hra sedět. Taky když hodnotíš hru podle singlu tak to nemůžeš říct, že je špatná. BF je dělaný na multiplayer a až ho začneš tak ani už nebudeš chtít si zahrát singla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 ale to nebylo myšlené tak že nebudu hrát mp ;) to budu rozhodně... ale tak nejdřív si projdu kampaň :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Nevím, ale zkusil jsem přestal používat foregrip a najednou se to hraje o 100% líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Jo jo!! to je pravda, začal jsem hrat s novou zbrani a uplně super a ted se mi začaly odemykat ty vylepšení a najednou forgerip, tak snim začnu hrat a uplně špatne skore.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Ono je to jak s kterou zbraní... navíc to může bejt placebo... na blízko je rozhodně lepší zbraň s foregripem... na dálku nvm... vim jen to že foregrip snižuje horizontální recoil a lehce snižuje přesnost mířený palby... ovšem tušim že těžká hlaveň tu přesnost zase zvyšuje avšak zvyšuje taky vertikální recoil :D poslední dobou stejně hraju tdm na kanálech a tam používám M16A3 s foregripem, těžkou hlavní a red dotem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Doporučuji se podívat v Battlelogu do detailu zbraně a zkusit si zde nastavit příslušenství, poté se zobrazí graf rozptylu prvních 4 kulek (viz obr). Zmíněný foregrip funguje víc u zbraní z větším horizontálním rozptylem, např. je poznat zmenšený rozptyl s tlumičem a foregripem u kulometu. ale původně jsem chtěl postnout video MAV vs AC130 a jak jezdit v kaťuši ve dvou - jeden řídí, druhej střílí:) http://youtu.be/JrVxqRimQko http://youtu.be/ZemjLLchngI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 To s tou kaťuší vypadá zajímavě :D ale řek bych že měli jen štěstí to by je nějakej ten tank přece musel dávno zlikvidovat :D EDIT: Tak bug v katuši vyzkoušen :D funguje to ale jen na rushi když se do ní můžete spawnout z menu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Chystá se seriál Bad Company :D http://www.eurogamer.cz/articles/2012-10-09-pripravuje-se-battlefield-bad-company-jako-tv-serial-komedialni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Chystá se seriál Bad Company :D http://www.eurogamer.cz/articles/2012-10-09-pripravuje-se-battlefield-bad-company-jako-tv-serial-komedialni Wou tak to je awesome, pokud to opravdu bude tak prostě super, při kampani BC2 jsem se taky parkrát dost zasmál tak doufám že to nepokazej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 PS3 "vyhrála" soutěž na wejku, přiznám se, že jsem tam nebyl ani jednou...nakonec známku otevřeli rovnou všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Tak ono je to celkem logický když se na PS3 hráči rozdělej na menší skupinky... zatímco na kompu např 48 lidí odehraje jedno kolo tak na PS3 48 lidí odehraje 2 kola... snad víte jak to myslim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 tak hrajte taky 12 vs 12 a neremcej :D já jsem hrál Wake asi 10hodin a odehrál asi 4kola :D tudíž jsem jistě výraznou měrou přispěl k vítězství naší platformy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Na PC si zase můžete nastavit hru na jeden ticket takže si nemáme moc co vyčítat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Můžete mi prosím vysvetlit co to bylo za soutež? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Tak ono je to celkem logický když se na PS3 hráči rozdělej na menší skupinky... zatímco na kompu např 48 lidí odehraje jedno kolo tak na PS3 48 lidí odehraje 2 kola... snad víte jak to myslim :D WTF ?? A proč tedy xbox, skončil v těsném závěsu za pc ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Kladivko: v této soutěži, šlo o to, na které platformě odehrají hráči určitý počet kol první. Počítaly se kola z mapy Wake Island, a kola všech hráčů platformy se sčítaly, která platforma dosáhla první počtu 19 420 kol, vyhrála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Jojo Wardogu, my jsme si dali ten noční 3 hodinovej match :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 (upraveno) někdo někde psal, že prej, když nevyhrála milovaná platforma Dice PC, tak dali dodatečně známku všem, ale příště už si to kua pohlídaj a když vyhraje PC, dostanou známku jenom PCčkáři:D uvidíme v budoucnu. Dnes proběhly nějaké úpravy i na battlelogu a chtěl jsem u vás vysondovat, jak to s ním teď máte. Jde mi o to, že už delší dobu nemůžu přidat víc jak 99 přátel, dál se mi nezobrazují staty v sekci Výbava (miny, granáty...) a jelikož používám Dark Battlelog, vypadla mi ta černá barva např. v tabulkách zbraní apod. (viz náhled) Blue Battlelog se zobrazuje líp, ale taky to není přímo na profilu žádná sláva tzn. taky má někde bílý podklad. Zkuste nahodit nějaké vaše info. doufám, že nebudu muset mazat lidi, kua. náhled obrázku (co je? nejdou vkládat přílohy nebo co?) Upraveno Říjen 11, 2012 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystal Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Vy no-lifeři :D nechte to bfko na chvilku odpočinout :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Vím, že je to lehce mimo téma, ale nevíte, jestli stále hodně lidí hraje multiplayer Bad Company 2? BF3 mám už dost ohrané a chtěl bych zkusit i staršího předchůdce (hlavně kvůli "novým" mapám), kterého jsem nehrál. Konkrétně teda PS3, ale myslím, že s xkem to bude ohledně aktivních hráčů jakžtakž srovnatelné. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Vím, že je to lehce mimo téma, ale nevíte, jestli stále hodně lidí hraje multiplayer Bad Company 2? BF3 mám už dost ohrané a chtěl bych zkusit i staršího předchůdce (hlavně kvůli "novým" mapám), kterého jsem nehrál. Konkrétně teda PS3, ale myslím, že s xkem to bude ohledně aktivních hráčů jakžtakž srovnatelné. Díky! Ahoj , před pár týdny jsem si zase zašel zahrát BC2 do hry jsem se připojil lidi tam byly a po chvíly se mapa zaplnila takže to bylo vpohodě lidi to ještě hrajou sice už ne jako dřív ale zahraješ si. Jinak DLC vietnam tam už hráči nebyly ani když se BC2 ještě žhavě hrálo byla to škoda hrozně mě to bavilo.. Jinak se zeptej tady Canavy / Ubal blunta :) ten BC2 hraje pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.