Misi Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Ok díky za odpověď asi do toho půjdu, nestojí to moc a člověk u toho několik hodin prosedí. Kupovat bez VIP Passu ale asi nemá cenu že? Bez něj jsem se dočetl, že je přístup pouze k pár mapám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Lidí hraje pořád dostatek, tedy až na ten vietnam, tam narazíš na dobrou hru, opravdu málo kdy :( A pořiď si to určitě i s VIP passem.. Za těch pár kaček na víc, to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Ok díky za odpovědi, už jsem koupil s VIP passem a dokonce i velmi levně, takže paráda. díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Dostal jsem se ke hrani Armored Kill na PC a musí říct nádhera,takové mapy měl přesně obsahovat už původní battlefield. To jsou pořádný bojiště ! To DLC aftermatch se asi moc neponese v duchu velkých map ? spíš to vypadá na takové střední městské mapy kde asi bude nejvíc pěchoty ? no hlavně aby to nedopadlo jako Close quarters to je tragický :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 dnešní obr z tvítů a BF3:) BF3 tvít: Felix Baumgartner přistál na Damandu http://www.hdt.cz/files/Obrazky/felix-baumgartner-damavand.jpg EA_DICE tvít:Dnešní snídaně v DICE se sušenkami Dartha Vadera http://www.hdt.cz/files/Obrazky/dice-morning-vader.jpg Nemohl by některý z administrátorů opravit upload obrázků a vkládání obr z URL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 (upraveno) Co vám na tom vkládání obrázků nefunguje? :D je teda fakt že to údajně nešlo v 10:30 no... Felix Baumgartner na Damávandu (je to teda velký jak prase ale pro demonstrativní účely...) Upraveno Říjen 16, 2012 uživatelem VOndy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 (upraveno) vondy, ty jsi jak ajťáci vod nás...rychle chybu opraví a dělaj...co vám nejde? ale my už si děláme printy, aby nás nikdo nevoj.ebal:D dneska už jde vkládat obr z URL, ale takhle za chvíli zam.rdám firemní FTP:roll: upload obr není stále funkční, tak nevykládej wake from space Upraveno Říjen 17, 2012 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Tak přece jen bude v v DLC Aftermath nějaká nová zbraň - kuše:? no nevim... zdroj: http://www.battlefield-3.cz/novou-netradicni-zbrani-v-aftermath-je-kuse/#comment-34036 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 teda první co mě napadlo že když sem viděl tuto fotu tak jsem si řekl tak a ted je to COD http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/400879_10151108982072672_1527088325_n.jpg ale sem teda hodně zvědavej rád si sní určitě zahraju, krásná tichá zbran na dálku co víc si přát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 teda první co mě napadlo že když sem viděl tuto fotu tak jsem si řekl tak a ted je to COD http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/400879_10151108982072672_1527088325_n.jpg ale sem teda hodně zvědavej rád si sní určitě zahraju, krásná tichá zbran na dálku co víc si přát :) no snad už jen 12x optiku na kuši a aby se neleskla do dáli:D jo, a aby šlo špendlit celý squady na zeď:D a ještě výbušný šipky, ty nový...protitankový a naváděný:D:D no nic, tady je novej trailer na DLC Aftermath Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Kéž by ta kuš byla jako v BF2:SF, to mě dost bavilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Kéž by Battlefield 3, byl jako BF2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 So I can take arrow in the knee in BF3? Epic WIN! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Readdy_b tak prej optika bude jen 8x ale to bude stačit ty mapy asi nebudou moc na plochách a všude budou baráčky. Stěma vybušnýma a naváděnýma střelama mě to moc nepotěšilo to si moc nedokážu představit jak sestřeluju vrrtulník kuší s naváděnou střelou :D No jinak ten nový mod který tam bude mě hodně láká,takovej conquest s omezenejma zbraněma,municí a moci se objevovat jen na hlavním spawnu. Na toto DLC se těším asi nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 (upraveno) Readdy_b tak prej optika bude jen 8x ale to bude stačit ty mapy asi nebudou moc na plochách a všude budou baráčky. Stěma vybušnýma a naváděnýma střelama mě to moc nepotěšilo to si moc nedokážu představit jak sestřeluju vrrtulník kuší s naváděnou střelou :DNo jinak ten nový mod který tam bude mě hodně láká,takovej conquest s omezenejma zbraněma,municí a moci se objevovat jen na hlavním spawnu. Na toto DLC se těším asi nejvíc. počkej, to byl fór:) mám rád suchej, černej a šibeniční humor, nic z toho u kuše nebude...doufám:) a prý nebude jako v BF2, kde se po ní zipovalo, jen normální zbraň se šipkama jako v CoD. nevím jak ten novej mód Scavenger, hledáním zbraní po mapě mi to připomíná starý FPS jako Quake nebo Unreal. Mapy maj bejt velký jako v Back to Karkand, což mě překvapilo a je to dobře. EDIT: tak prej fakt jo! a kujva! Kuše má 4 různé palebné módy: - výbušné střely (vhodné na krátkou vzdálenost/proti vozidlům) - střely s vyváženou špičkou (vhodné na velkou vzdálenost/zabíjí pravděpodobně na 1 ránu) - šipky se senzorem pohybu (fungují jako T-UGS) - klasické štřely (vhodné na střední vzdálenost/činící průměrné poškození) Kompletní info o DLC Aftermath amíci otagovávají Irák, až budou mít hotovo, pojedou domů Upraveno Říjen 19, 2012 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 počkej, to byl fór:) mám rád suchej, černej a šibeniční humor, nic z toho u kuše nebude...doufám:) a prý nebude jako v BF2, kde se po ní zipovalo, jen normální zbraň se šipkama jako v CoD. nevím jak ten novej mód Scavenger, hledáním zbraní po mapě mi to připomíná starý FPS jako Quake nebo Unreal. Mapy maj bejt velký jako v Back to Karkand, což mě překvapilo a je to dobře.amíci otagovávají Irák, až budou mít hotovo, pojedou domů No kuše bude trochu vytuněná :D Nově představená kuše není klasická zbraň – nezabírá místo v primárních ani sekundárních zbraních, ale jedná se o výbavu (gadget). Je možné použít optiku s 8 násobným přiblížením (8x Scope) a kolimátor (Red Dot Sight). Kuši bude pravděpodobně možné používat i v základní hře a předchozích DLC. Kuše má 4 různé palebné módy: výbušné střely (vhodné na krátkou vzdálenost/proti vozidlům) střely s vyváženou špičkou (vhodné na velkou vzdálenost/zabíjí pravděpodobně na 1 ránu) šipky se senzorem pohybu (fungují jako T-UGS) klasické štřely (vhodné na střední vzdálenost/činící průměrné poškození) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 (upraveno) No kuše bude trochu vytuněná :D Nově představená kuše není klasická zbraň – nezabírá místo v primárních ani sekundárních zbraních, ale jedná se o výbavu (gadget). Je možné použít optiku s 8 násobným přiblížením (8x Scope) a kolimátor (Red Dot Sight). Kuši bude pravděpodobně možné používat i v základní hře a předchozích DLC. Kuše má 4 různé palebné módy: výbušné střely (vhodné na krátkou vzdálenost/proti vozidlům) střely s vyváženou špičkou (vhodné na velkou vzdálenost/zabíjí pravděpodobně na 1 ránu) šipky se senzorem pohybu (fungují jako T-UGS) klasické štřely (vhodné na střední vzdálenost/činící průměrné poškození) tvl, to ještě bude prdel i na normálních mapách, čapnout kuši s výbušnejma šipkama a hurá do Close Quarters NEBO sundat kuší Gunship v AK, Rambo se vrací na plný pecky:D http://youtu.be/CkpawOKbPD8 EDIT: Halloween v Battlefieldu (Heroes):) Upraveno Říjen 19, 2012 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 No kuše bude trochu vytuněná :D Nově představená kuše není klasická zbraň – nezabírá místo v primárních ani sekundárních zbraních, ale jedná se o výbavu (gadget). Je možné použít optiku s 8 násobným přiblížením (8x Scope) a kolimátor (Red Dot Sight). Kuši bude pravděpodobně možné používat i v základní hře a předchozích DLC. Kuše má 4 různé palebné módy: výbušné střely (vhodné na krátkou vzdálenost/proti vozidlům) střely s vyváženou špičkou (vhodné na velkou vzdálenost/zabíjí pravděpodobně na 1 ránu) šipky se senzorem pohybu (fungují jako T-UGS) klasické štřely (vhodné na střední vzdálenost/činící průměrné poškození) :ziped: Chci se jen zeptat.. :D Jestli nevíte, kdy bude druhá série battlefield friends? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Aftermatch gameplay : http://www.youtube.com/watch?v=_tk1J1Hntv4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 (upraveno) http://www.playzone.cz/ MČR v PC hrách zrovna tam běží BF3 eSuba vs. GRS dnes ve 14:00 začíná grandfinále Upraveno Říjen 21, 2012 uživatelem VOndy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Tak grandfinále začíná až teď... nějakej skluz BTW: sry za double post ale je to celkem aktuální :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Tak jsem po dlouhé době opět zapnul BF3, nainstaloval patch a doufal, že už to bude lepší.. A skutečně, v hodně věcech se BF3 zlepšil. Jediné co se mi stále nelíbí, je potlačovací palba, která je občas dost nesmyslná. Ale to by se dalo odpustit. Z čeho ale opravdu nechápu, je to neustále vypadávání zvuků :roll: To si snad kluci z DICE dělají prdel ne ????!!!! :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Mě teda žádnej zvuk nevypadává... a těšim se na příští patch protože půjde vypnout ten otravnej modrej filtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 PC možná tento problém nemá, ale má zase jiné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 tak už kratší dobu hraju bf3 na ps3 a myslim že mi to docela de na to jak hraju krátce...jen ty stíhačky a taky trochu vrtulníky mi dělaj problém...obzvlášť stíhačky, jen co vzlétnu tak mě někdo sestřelí... :D nějaký rady pro zelenáče? :P :D díky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.