Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Dostal jsem se ke hrani Armored Kill na PC a musí říct nádhera,takové mapy měl přesně obsahovat už původní battlefield. To jsou pořádný bojiště !

To DLC aftermatch se asi moc neponese v duchu velkých map ? spíš to vypadá na takové střední městské mapy kde asi bude nejvíc pěchoty ? no hlavně aby to nedopadlo jako Close quarters to je tragický :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnešní obr z tvítů a BF3:)

BF3 tvít: Felix Baumgartner přistál na Damandu

http://www.hdt.cz/files/Obrazky/felix-baumgartner-damavand.jpg

EA_DICE tvít:Dnešní snídaně v DICE se sušenkami Dartha Vadera

http://www.hdt.cz/files/Obrazky/dice-morning-vader.jpg

Nemohl by některý z administrátorů opravit upload obrázků a vkládání obr z URL?

Odkaz ke komentáři

Co vám na tom vkládání obrázků nefunguje? :D je teda fakt že to údajně nešlo v 10:30 no...

300px-Trollface.png

Felix Baumgartner na Damávandu (je to teda velký jak prase ale pro demonstrativní účely...)felix-baumgartner-damavand.jpg

Upraveno uživatelem VOndy
Odkaz ke komentáři

vondy, ty jsi jak ajťáci vod nás...rychle chybu opraví a dělaj...co vám nejde? ale my už si děláme printy, aby nás nikdo nevoj.ebal:D

dneska už jde vkládat obr z URL, ale takhle za chvíli zam.rdám firemní FTP:roll:

upload obr není stále funkční, tak nevykládej

CF-chyba-upload.jpg

wake from space

wake-island-from-space.jpg

Upraveno uživatelem Readdy_B
Odkaz ke komentáři

teda první co mě napadlo že když sem viděl tuto fotu tak jsem si řekl tak a ted je to COD http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/400879_10151108982072672_1527088325_n.jpg ale sem teda hodně zvědavej rád si sní určitě zahraju, krásná tichá zbran na dálku co víc si přát :)

Odkaz ke komentáři

teda první co mě napadlo že když sem viděl tuto fotu tak jsem si řekl tak a ted je to COD http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/400879_10151108982072672_1527088325_n.jpg ale sem teda hodně zvědavej rád si sní určitě zahraju, krásná tichá zbran na dálku co víc si přát :)

no snad už jen 12x optiku na kuši a aby se neleskla do dáli:D jo, a aby šlo špendlit celý squady na zeď:D a ještě výbušný šipky, ty nový...protitankový a naváděný:D:D no nic, tady je novej trailer na DLC Aftermath

Odkaz ke komentáři

Readdy_b tak prej optika bude jen 8x ale to bude stačit ty mapy asi nebudou moc na plochách a všude budou baráčky. Stěma vybušnýma a naváděnýma střelama mě to moc nepotěšilo to si moc nedokážu představit jak sestřeluju vrrtulník kuší s naváděnou střelou :D

No jinak ten nový mod který tam bude mě hodně láká,takovej conquest s omezenejma zbraněma,municí a moci se objevovat jen na hlavním spawnu. Na toto DLC se těším asi nejvíc.

Odkaz ke komentáři

Readdy_b tak prej optika bude jen 8x ale to bude stačit ty mapy asi nebudou moc na plochách a všude budou baráčky. Stěma vybušnýma a naváděnýma střelama mě to moc nepotěšilo to si moc nedokážu představit jak sestřeluju vrrtulník kuší s naváděnou střelou :D

No jinak ten nový mod který tam bude mě hodně láká,takovej conquest s omezenejma zbraněma,municí a moci se objevovat jen na hlavním spawnu. Na toto DLC se těším asi nejvíc.

počkej, to byl fór:) mám rád suchej, černej a šibeniční humor, nic z toho u kuše nebude...doufám:) a prý nebude jako v BF2, kde se po ní zipovalo, jen normální zbraň se šipkama jako v CoD. nevím jak ten novej mód Scavenger, hledáním zbraní po mapě mi to připomíná starý FPS jako Quake nebo Unreal. Mapy maj bejt velký jako v Back to Karkand, což mě překvapilo a je to dobře.

EDIT: tak prej fakt jo! a kujva!

Kuše má 4 různé palebné módy:

- výbušné střely (vhodné na krátkou vzdálenost/proti vozidlům)

- střely s vyváženou špičkou (vhodné na velkou vzdálenost/zabíjí pravděpodobně na 1 ránu)

- šipky se senzorem pohybu (fungují jako T-UGS)

- klasické štřely (vhodné na střední vzdálenost/činící průměrné poškození)

Kompletní info o DLC Aftermath

amíci otagovávají Irák, až budou mít hotovo, pojedou domů

iraq.jpg

Odkaz ke komentáři

počkej, to byl fór:) mám rád suchej, černej a šibeniční humor, nic z toho u kuše nebude...doufám:) a prý nebude jako v BF2, kde se po ní zipovalo, jen normální zbraň se šipkama jako v CoD. nevím jak ten novej mód Scavenger, hledáním zbraní po mapě mi to připomíná starý FPS jako Quake nebo Unreal. Mapy maj bejt velký jako v Back to Karkand, což mě překvapilo a je to dobře.

amíci otagovávají Irák, až budou mít hotovo, pojedou domů

iraq.jpg

No kuše bude trochu vytuněná :D

• Nově představená kuše není klasická zbraň – nezabírá místo v primárních ani sekundárních zbraních, ale jedná se o výbavu (gadget).
    • Je možné použít optiku s 8 násobným přiblížením (8x Scope) a kolimátor (Red Dot Sight).
    • Kuši bude pravděpodobně možné používat i v základní hře a předchozích DLC.
    • Kuše má 4 různé palebné módy:
      • výbušné střely (vhodné na krátkou vzdálenost/proti vozidlům)
      • střely s vyváženou špičkou (vhodné na velkou vzdálenost/zabíjí pravděpodobně na 1 ránu)
      • šipky se senzorem pohybu (fungují jako T-UGS)
      • klasické štřely (vhodné na střední vzdálenost/činící průměrné poškození)

Odkaz ke komentáři

• Nově představená kuše není klasická zbraň – nezabírá místo v primárních ani sekundárních zbraních, ale jedná se o výbavu (gadget).
    • Je možné použít optiku s 8 násobným přiblížením (8x Scope) a kolimátor (Red Dot Sight).
      • střely s vyváženou špičkou (vhodné na velkou vzdálenost/zabíjí pravděpodobně na 1 ránu)

tvl, to ještě bude prdel i na normálních mapách, čapnout kuši s výbušnejma šipkama a hurá do Close Quarters NEBO sundat kuší Gunship v AK, Rambo se vrací na plný pecky:D

http://youtu.be/CkpawOKbPD8

EDIT:

Halloween v Battlefieldu (Heroes):)

Odkaz ke komentáři

:ziped:

Chci se jen zeptat.. :D Jestli nevíte, kdy bude druhá série battlefield friends? :wohow:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem po dlouhé době opět zapnul BF3, nainstaloval patch a doufal, že už to bude lepší.. A skutečně, v hodně věcech se BF3 zlepšil. Jediné co se mi stále nelíbí, je potlačovací palba, která je občas dost nesmyslná. Ale to by se dalo odpustit. Z čeho ale opravdu nechápu, je to neustále vypadávání zvuků :roll: To si snad kluci z DICE dělají prdel ne ????!!!! :angry:

Odkaz ke komentáři

tak už kratší dobu hraju bf3 na ps3 a myslim že mi to docela de na to jak hraju krátce...jen ty stíhačky a taky trochu vrtulníky mi dělaj problém...obzvlášť stíhačky, jen co vzlétnu tak mě někdo sestřelí... :D nějaký rady pro zelenáče? :P :D díky)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu