VOndy1468624023 Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 PC možná tento problém nemá, ale má zase jiné... Například? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 tak už kratší dobu hraju bf3 na ps3 a myslim že mi to docela de na to jak hraju krátce...jen ty stíhačky a taky trochu vrtulníky mi dělaj problém...obzvlášť stíhačky, jen co vzlétnu tak mě někdo sestřelí... :D nějaký rady pro zelenáče? :P :D díky) Pozri Frankieho video ako na stíhačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Z čeho ale opravdu nechápu, je to neustále vypadávání zvuků :roll: To si snad kluci z DICE dělají prdel ne ????!!!! :angry: Dělal to i BF2, a dělá to pořád,pokud ktomu budou přistupovat stejně tak s opravou ani nepočítej .V BF2 když vypadne zvuk,tak dokonce při pokusu o ukončení hry, zrestartuje celou konzoli:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Pozri Frankieho video ako na stíhačky. a nemůžeš mi to video poslat..? nebo apoň nějak upřesnit? opravdu netušim jaký video, ani nemam ponětí kdo je frankie...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Pozri Frankieho video ako na stíhačky. BF2? Ten už má na konzolích dávno ukončenou online podporu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 BF2? Ten už má na konzolích dávno ukončenou online podporu :) Battlefield bad company 2 se online na konzolích pořád hraje:cheesygrin:dnes v 3:00 jsem dokonce stahoval i nakou aktualizaci takže na starého battla pořád myslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 BF2 a BC2 jsou ale dve rozdilny hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Furt mě serou lidi co nedokážou rozlišit BF2 a BC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 a nemůžeš mi to video poslat..? nebo apoň nějak upřesnit? opravdu netušim jaký video, ani nemam ponětí kdo je frankie...díky Jasne, tu to je. Dúfam že angličtina nebude problém ;). Začiatok je, ako si nastaviť ovládanie, čo sa ťa na PS3 netýka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Mě teda žádnej zvuk nevypadává... a těšim se na příští patch protože půjde vypnout ten otravnej modrej filtr hm taky jsem se těšil na vypnutí toho filteru ale nakonec : http://www.battlefield-3.cz/moznost-odstranit-modry-filtr-do-hry-pridana-nakonec-nebude/ fakt mě to mrzí kdyby aspon vydaly ty Mod tools ach jo dneěšní posraná penězdoba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Dělal to i BF2, a dělá to pořád,pokud ktomu budou přistupovat stejně tak s opravou ani nepočítej .V BF2 když vypadne zvuk,tak dokonce při pokusu o ukončení hry, zrestartuje celou konzoli:cheesygrin: Lot Of fakin Laugh man.. v BC2 to občas na sekundu vypadne, ale je to opravdu zřídka kdy.. Jenže ve trojce ti vypadnou všechny zvuky na půl minutu a slyšíš max. nabíjení zbraně, a to je vše.. Například? Nedělej že to žádné nemá :) Vím že dřív se to na fórech dost řešilo, jak je i PC verze zabugovaná.. Momentálně ale fakt nevím, jak to máte. PC verzi vůbec nesleduju. Ale nedávno mi kámoš říkal, že mu a dalším známým, se kterýma hraje, již delší dobu nejde žádnej server, zkrz punkbuster. Ale to není ani tak chyba BF3, punkbuster je svinstvo kterému se nechce skoro nikdy.. Chyba je ho tam vůbec cpát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Lot Of fakin Laugh man.. v BC2 to občas na sekundu vypadne, ale je to opravdu zřídka kdy.. Jenže ve trojce ti vypadnou všechny zvuky na půl minutu a slyšíš max. nabíjení zbraně, a to je vše.. Co takhle vypadek zvuku uplnej?kterej nahodí až restart ,to jsi asi ještě neviděl co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 "Furt mě serou lidi co nedokážou rozlišit BF2 a BC2" Mého synovce"8" taky dokáže pořádně rozuřit, když si někdo splete postavu Crash Bandicoot a Sonica:cheesygrin: Co takhle vypadek zvuku uplnej?kterej nahodí až restart ,to jsi asi ještě neviděl co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 PC verze BF3 je celkem v pohode a kdyz pomineme bug ze to muzete chytit i pres roh tak ja treba zadny problemy uz nemam.Jediny co je naprd a nevim jestli to mate i na konzolich jsou nepouzitelny LMG.Pred kdysi velkym patchem byly v pohode..potom a ted se z nich neda strilet jelikoz po 2 rane se neda nic trefit...jediny reseni je mit nozicku a porad nekde stat jak ocas...coz me stve jelikoz jsem mel rad M249 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 (upraveno) To umírání za rohem je výsledkem toho jak je psanej netcode... když někoho hitujete tak se hit neověřuje na straně... ehm zraňovaného :D takže někdo může mít vyšší ping a vidí vás jak vykukujete ikdyž vy už jste za rohem a tak vzniká problém s umíráním za rohem... BTW: F♥ck LMGs, M16A3 forever :D EDIT: hm taky jsem se těšil na vypnutí toho filteru ale nakonec : http://www.battlefield-3.cz/moznost-odstranit-modry-filtr-do-hry-pridana-nakonec-nebude/fakt mě to mrzí kdyby aspon vydaly ty Mod tools ach jo dneěšní posraná penězdoba.. To si ♥♥♥♥♥ dělaj ♥♥♥♥♥ né do ♥♥♥♥ banda ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ Upraveno Říjen 24, 2012 uživatelem VOndy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 (upraveno) Co takhle vypadek zvuku uplnej?kterej nahodí až restart ,to jsi asi ještě neviděl co? Opravdu ne.. :shock: Kapr, VOndy: Tak to musíte být šťastní.. Ale pravda, je to jediný velký bug co jsem zaznamenal. A před všemi těmi patchy to jelo krásně !! Každopádně to není vina konzole, ale vývojářů. Dělá to i na xboxu ? Upraveno Říjen 24, 2012 uživatelem canava fakin chyby o.O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 To umírání za rohem je multiplatformní záležitost jelikož pochybuju že by pro konzole dělali jinej netcode :D každopádně asi je to zas lepší než v BF2 kde běžela animace vojáka a za nim hitbox (zní to divně ale bylo to tak :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 M16A3 byla dobra pred patchem nez ji taky po*****..ted je nej M416 ...M16A3/4 uz moc kopou a nejsou tak dobry jako pred... LMG me mrzi..ale jakmile si date LMG a perk na potlacovaci palbu..ten co na nej strilite nema sanci nic trefit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 M16A3 je libová i po patchi :) o víkendu jak bylo to MČR tak tam všichni měli M16A3... pár lidí teda běhalo s F2000 ale M416 neměl nikdo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 M16A3 je libová i po patchi :) o víkendu jak bylo to MČR tak tam všichni měli M16A3... pár lidí teda běhalo s F2000 ale M416 neměl nikdo :D No je horsi..min presna vic kope...ale ono je to jedno..kazdej ma jinou zbran a kazdymu sedi neco jinyho..neda se rict jaka je nejlepsi..ale to je zase dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 PC verze BF3 je celkem v pohode a kdyz pomineme bug ze to muzete chytit i pres roh tak ja treba zadny problemy uz nemam.Jediny co je naprd a nevim jestli to mate i na konzolich jsou nepouzitelny LMG.Pred kdysi velkym patchem byly v pohode..potom a ted se z nich neda strilet jelikoz po 2 rane se neda nic trefit...jediny reseni je mit nozicku a porad nekde stat jak ocas...coz me stve jelikoz jsem mel rad M249 přesně, LMG nabíjený z pásu jsou sr.ágory všech sr.ágor, ze 2 metrů jde každá 3.kulka mimo:). dělal jsem si "platinovku" s LSATem, prej prototyp, beznábojnicová munice...no, s foregripem porod jako prase, ale zase jsou docela super ty LMG s normálními zásobníky např. L85, MG36 (moje nej z BC1), M27 IAR, ta čína QBB a RPK, doporučuji vyzkoušet. Mimochodem, už je to rok, co vyšel BF3 v US...letí to, co?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 můžete mi někdo prosim poradit jak si můžu na ps3 nastavit clantag? zkoušel sem to přes battlelog ale to nejde :( díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 prave ze to jde jen pres battlelog... login, pak your profile, pak edit profile a tam je kolonka Soldier Settings Edit soldier image and clan tag. A pak dole SAVE. Ve hre to nastavit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 přesně tak sem to udělal asi 100x ale prostě se mi to nedaří uložit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 přesně, LMG nabíjený z pásu jsou sr.ágory všech sr.ágor, ze 2 metrů jde každá 3.kulka mimo:). dělal jsem si "platinovku" s LSATem, prej prototyp, beznábojnicová munice...no, s foregripem porod jako prase, ale zase jsou docela super ty LMG s normálními zásobníky např. L85, MG36 (moje nej z BC1), M27 IAR, ta čína QBB a RPK, doporučuji vyzkoušet. Mimochodem, už je to rok, co vyšel BF3 v US...letí to, co?:) No prave..napr nechapu jak je mozny aby M249 s 5.56 Nato kopala X vic nez M240 s 7.62 ... :D LSAT nemam...nemam CQ DLC :D ale parkrat jsem ji mel a taky...leda nablizko...co se tyce tech s *normalnim* zasobnikem tak MG36 je stejne naprd..taky hrozne kope a je nepresne QBB se mi zda taky...RPK je na tom o hodne lip...a je celkem presny a skoro vubec nekope...a pak co jsem mel moznost strilet s L86 co je v CQ tak ta je taky celkem dobra a nekope a je presna.... Nechapu proc to tak zk*****...a slova tvurcu ze support ma byt jen na podporu a o to tu jde aby jsi si dal nozicky a nekam to kropil jak blbec...to me vazne neba...skoda support byla a porad je moje nez classa co tam je...akorat ted ze srandy pouzivam PP-19 s tlumicem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.