dessperadoss Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 [ATTACH=CONFIG]14151[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14098[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14097[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14095[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14093[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14092[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14092[/ATTACH]Otevírám turnaj ve FIFĚ10 na PSP.Vše už je hotové,hraje se na 6 minut,na legendární úroven,kdyby se chtěl ještě někdo přihlásit tak mi napište do pm jinak už je vše hotové SKUPINA A: Desspi-Chelsea (já),Yoker-Manchester City,Rudinger-Juventus,TzereCZ(t-zere)-Manchester United,marack666-Real Madrid,Rousato-Arsenal,Puu SKUPINA B: Rehous-Barcelona,Kosanjunior(Braun)-Španělsko,Lasicek-Liverpool,Hošánek(houseparty)-Olympique Marseille,Hackys-AC Milan,FreeZee(FxR)-Slavie Praha Hrát se bude každej s každým ve skupině,postupují prví čtyři ze skupiny,nasleduje čtvrtfinale-semifinale-finále Postup jak hrát on-line:Spustite Fifu10-dáte v menu MULTIPLAYER-INFRASTRUCTURA-připojite se k wifině-vytvoříte si svuj nový účet (vyplníte pár údaju)-pote se ocitnete v menu on-line-dáte LOBBY-BEGINNERS-a tam se najdeme a pozveme- A VÝSLEDKY MI PIŠTE DO ZPRÁV (PM) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 btw : někdo match ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Prosím o smazání Arsenalu,teď jsem dotahal takže jdu vyzkoušet nějaký fajný tým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Tak jo mám Name: houseparty Team: OM - Olympic Marseille Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudinger Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 este sa da zaregistrovat dp turnaja? ak ano ,tak rudinger-Juventus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 ok dám tě do skupiny B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 FreeZee - Arsenal si nechamjinak beru pratelak v 22.30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Čaute, já bych se přidal, ale mám s tím menší problém. Vždycky když chcu hrát online tam mi jde tak 1 hra z 15-ti, najde mi to soupeře, začne se nahrávat zápas a pak mě to vykopne že spojení se soupeřem bylo ztraceno, fakt nevím v čem může být problém... Jinak s tou obtížností je to jedno ne? Myslel jsem že platí jenom když hraješ proti umělé inteligenci, a že když hraješ proti někomu, tak ta obtížnost závisí na tom jak je dobrý tvůj soupeř. Jinak se mi zdá ta Legendary obtížnost nějáká divná, vždycky když si nastavím Legendary obtížnost tak se mi to zdá takové lehké a když tam mám o stupeň "lehčí" obtížnost, tak je to mnohonásobně těžší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 tak nekomu napiš z tabulky at si s tebou dá zápas a pak napište jak to probíhalo,protože nemá cenu hrát když se tady pak spojíš s jednym hráčem ;) Jestli je to pravda tak by sme to mohli dát o stupen lehčí,copak tam je za úroven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 rehous match? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 ok zalozim v zacatecnikovi. heslo je forum nebo víš co?:D domluvíme se že ve 20:30 založím v začátečníkovi budu čekat třeba 10 minut. Jestli nepříjdeš tk na to se*u :D. A jestli nemůžeš tk napiš do pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braun123 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Ale já mužu až v osm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudinger Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 helou skupina B kto ma cas na match? mozem dnes do 22.30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 ten kdo si bude chtít zahrat třeba jen přtelák budu v mistnosti beginners do 21:00,heslo je forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Sorry hoši.. denska mě celý odpoledne nejel net :( a domluvil bych se na určitý časy.. prosdtě třeba každý půl hodiny by se něco hrálo.. buď přidete nebo ne, ale aby tam každý půl hodiny někdo byl nebo tak nějak. abysme se furt nemuseli domlouvat na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 ja bych urcil pevny cas a v tom case by hrali tymi,ps jdu hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 stale cekam v beginners,heslo je forum,podte si nekdo zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 FxR tak nějak sem to myslel.. jenomže se samozřejmě může stat že někdo z určitýho důvodu nedorazí a to je pak problém.. tak v takovým případě bych třeba automaticky přesunul zápas třeba o půl hodiny atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 já bych se klidně připojil,právě stahuju fifu 10,ale nevím jestli mi to pojede když mám pro b6 , protože u některých her nejelo infrastructure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Neboj se, pojede :D Ale jestli ještě máme místo.. teďa se přidalo tolik lidí že ani nevím kolik nás je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudinger Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 desperados,si tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 chybi nam posledni misto ve skupině A takže máš štěstí napiš mi pak do pm svuj tým a jmeno jak se budeš jmenovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 ja ted hraju zapas tak chvili počkejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 máte ve skupině B místo ? kdyžtak bych si vzal Real Madrid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 ne misto je jen jedno ve skupině A,seš tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.